Bildirim
DVD-RAM & Slot-in nedir?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Dvd-ram disket gibi kullanılan dvd'ye verilen isim fiyatların pahalı olması,her dvd-rom ve dvd-rw'ın okumaması,usb belleklerin ucuz olması nedeniyle yaygınlaşamadı.Dvd-ram kullanan birine şu ana kadar rastlamadım.tercih sebebi sayılamaz.Slot in'den kastedileni anlamadım. -
http://www.dfsbilgisayar.com/asp/listgroup.asp?lsort=5&lsdir=1&group=OEMOPTDVW&Page=1
1.sayfada 7633A, 2.sayfada 7543-01 var. fiyatlarından anlarsın. sence hangisi alınmalı? -
yokmu bu farkı bilen arkadaslar:( -
arkadaslar yokmu bilen? bi cvp lütfen... -
hocam slot in dediğimiz arabalardaki cd çalarlar gibi ittirerek sürücüye sokulan modeller, yani bildiğimiz optik medya sürücüler gibi herhangi bi cd tepsisi yok cd yi koyucağın.
slot-in tasarımın daha iyi olduğunu, cd ve dvd lerin daha az çizildiği söylenir genelde. -
eyvallah hocam. Çok saolasın valla. kaç gündür bekliyorum bu cevabı. normal bi optik okuyucu yeter bize. gere yok o zmn buna
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X