Şimdi Ara

'DVD-ROM' Çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim bir cd-reWriter ve DVD Romum var cd-reWriter düzgün çalışıyor ama DVD Rom çalışmıyor çalışıyor ama "DVD" okuyamıyor bilgisayara tanıtmak mı gerekiyor anlamadım gitti çıldırıcam DVD oyun almayıncada 6-7 cd'ye 10-12 lira vermem gerekiyor yardım edin sorunu bulsam çözerim ama sorunun ne olduğunu bilmiyorum

• dvd tanıtma flalan yok kendi tanıması lazım

bazı dvdromlar dvd seçiyo yani her dvd markasını okuyamıyor ama 3-4 farklı markayla denediysen hala okuyamıyorsa arızası vardır aldığın yere ya da bir bilgisyaracıya götür baksınlar
  • aynı sorun bende de var nasıl çözümleyebiliriz bu sorunu yardıncı olacak arkadaş var mı

dvd-rom'um:aopen16x
  • duyduğuma göre bir programvar mş onu yükleyince çalıştırıyormuş bunun aslı var mı
  • benim dvd writer ımda dvd okuyup yazabiliyo ama nedense cd okuyup yazamıyo bende bu yüzden kafayı yiyicem
  • Aynı sorun benim laptop tada var bariz marka seçiyorlar arkadaşlar.Ama azmediyoru defalarca deniyorum restart atıyorum.Sürücüyü kaldırığ tekrar tanıtıyorum allem ediyorum kallem ediyorum okutuyorum.

Bu arada program var demiş sin Mehmet(adaşım) böle bişi bulursan PM atarmısın.

Not:Türkiyede 1milyon300bin mehmet var bi dahaki seçime iktidarız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi choko -- 18 Ocak 2006 14:58:49 >
  • bu arada markası "SAMSUNG DVD ROM SD-608
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya arkadaş prens of persia yı kurduktan sonra bende böle bir sorun oldu!
  • Senin sorunun Starforce nightmare dan CD-ROM u kapalı tutman. Onu enable yaparsan CD-RoM açılır.
    quote:

Orjinalden alıntı: byloner

ya arkadaş prens of persia yı kurduktan sonra bende böle bir sorun oldu!
  • YaYa
    dvd-rw dvd yazıyo da cd yi nasıl yazmıyor anlamadım gitti
    bende asus dvd-rw var normal cd yi dk da 600 kb hızla yazıyor
    dvd yi 10 bin bilmem kaç kb ile yazıyo

senin dvd-rw yi anlamadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.