Şimdi Ara

Dvd rom'umu değiştirmem lazım ama Neresi EN güvenilir?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sıfır bi dvdromu nereden bulabilirim bilgisi olan var mı? Ayrıca makinem FW'li. Ve yeni gelen Dvdromu ben kolayca makineme takabilirmiyim? Bilgisayardaki gibi mi fişler? Ayrıca fiyatları ne kadar? Yardımcı olursanız sevinirim...

Edit: kısalttım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mempa -- 22 Ağustos 2008; 14:37:13 >

• 2.el bölümünde 40'a falan satılıyor bulabilirsen temiz bir tane.
    Ama diyorsan güvenilir bir yere yaptıralım.İstanbulda Özkan Elektronik var.Çok güvenilir,işini doğru düzgün yapan,yanlışını da kabul eden insanlar.
    Benim de aynı olay olmuştu,ben de yaptırdım.Memnunum...80 e yaptırmıştım ben de .
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mickey~

2.el bölümünde 40'a falan satılıyor bulabilirsen temiz bir tane.
    Ama diyorsan güvenilir bir yere yaptıralım.İstanbulda Özkan Elektronik var.Çok güvenilir,işini doğru düzgün yapan,yanlışını da kabul eden insanlar.
    Benim de aynı olay olmuştu,ben de yaptırdım.Memnunum...80 e yaptırmıştım ben de .

Yaptırmıştım derken tamamen mi değiştirdin dvd-romu, yoksa lensi mi değiştirdin ?...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mempa

quote:

Yaptırmıştım derken tamamen mi değiştirdin dvd-romu, yoksa lensi mi değiştirdin ?...

Yok,toptan değiştirdim,benim Dvd-room yanmıştı.

• quote:

quote:

quote:

Yok,toptan değiştirdim,benim Dvd-room yanmıştı.

Tamam Saol...

• özkan elek. götürderim bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: suÇ

özkan elek. götürderim bence

Ben Kayseri'deyim götürmem pek olası değil de, kargoyla göndericem bu yüzden güvenilir olması önemli. Diğer İstanbul'daki firma gibi yapmasınlarda...
    Fikrin için saol bu arada...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kesinlikle güvenilir bir yer hatta ben bile kefilim güvenli yer olduğuna oraya gönderceksen mikey arkadaş yardımcı olsun sana benim çıkmam lazım şimdi
  • quote:

quote:

Ben Kayseri'deyim götürmem pek olası değil de, kargoyla göndericem bu yüzden güvenilir olması önemli. Diğer İstanbul'daki firma gibi yapmasınlarda...

Sen söylersin işte,Donanımhaber'den çoğunluk burayı tercih etmemi söyledi dersin.Durumu anlatırsın daha önce bi yere yaptırdığını falan,onlar senin için gerekli olanı söylerler.
    Şimdi sen Dvd-room'u toptan mı değiştireceksin?

• quote:

quote:

quote:

Sen söylersin işte,Donanımhaber'den çoğunluk burayı tercih etmemi söyledi dersin.Durumu anlatırsın daha önce bi yere yaptırdığını falan,onlar senin için gerekli olanı söylerler.
    Şimdi sen Dvd-room'u toptan mı değiştireceksin?

Evet

• Eski Dvd-room'u ne yapacaksın?

Bu arada bir sorun var İstanbul'da değilsen işin biraz zor telefonla aradığınız zaman cevap vermiyorlar pek.
  • quote:

Eski Dvd-room'u ne yapacaksın?

Bu arada bir sorun var İstanbul'da değilsen işin biraz zor telefonla aradığınız zaman cevap vermiyorlar pek.

Hmm neyse artık ulaşamazsam başka alternatifleri düşünmek lazım...
    Eski dvd-romu isterlerse alırlar yani...
  • Ciddi misin sen?
    La yok onlara niye veriyosun.
    Bana ver kargo parası benden.
    Eğer fikrini değiştirip bana vermek istersen PM'den hallederiz.
  • cihaz kasasını açmayı becerebiliyorsan dvd-rom'u sökmek kolay. soketli zaten. eğer boardu sağlamsa yeni aldığın dvdrom'a fw filan yaptırmana da gerek yok. eski dvdnin boarduyla yenisini değiştir oluyor (boardlarda küçük flex bağlantılarla soketlidir)
  • quote:

Orjinalden alıntı: siyahbalik

cihaz kasasını açmayı becerebiliyorsan dvd-rom'u sökmek kolay. soketli zaten. eğer boardu sağlamsa yeni aldığın dvdrom'a fw filan yaptırmana da gerek yok. eski dvdnin boarduyla yenisini değiştir oluyor (boardlarda küçük flex bağlantılarla soketlidir)

Bence kurcalamasın zaten alacağı dvdromun keyiyle anakartının keyinin aynı olması gerekiyor.
  • tamam ya bende onu diyorum. eski kullandığı dvdromun boardu sağlamsa onu kullanabilir. geri kalan kısım hepsinde standart zaten. böylece yenisinde key, fw filan uğraşmaz. tabi kendi dvdromunun marka modeli önemli.

fakat dikkat edilecek nokta dvdromu değiştirebilmek değil, xbox kasasını açabilmek. gerekli aparatların yoksa hiç bulaşma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siyahbalik -- 22 Ağustos 2008; 17:46:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: siyahbalik

tamam ya bende onu diyorum. eski kullandığı dvdromun boardu sağlamsa onu kullanabilir. geri kalan kısım hepsinde standart zaten. böylece yenisinde key, fw filan uğraşmaz. tabi kendi dvdromunun marka modeli önemli.

fakat dikkat edilecek nokta dvdromu değiştirebilmek değil, xbox kasasını açabilmek. gerekli aparatların yoksa hiç bulaşma

Saolun arkadaşlar en iyisi güvenilir bifirmaya gönderip değiştirtmek...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.