Şimdi Ara

dvd writer la cd yazmam mümkünmü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni bir writer almayı düşünüyorum acaba dvd -r alsam hem cd için hemde dvd için kullanabilirmiyim
    haftada en fazla 2 cd yazıyorum performansı cd -r yi aratmasın sonra dvd -r lerin fiyatlarıda bayağı düşmüş almışken dvd-r alayım diyorum ama cd -r olarak iyi performans alırmıyım nedersiniz?
    dvd -r yi cd-r olarak kullananlarınız varmı?

• mümkün. olmuşken dvdrw al.
  • dvd-r de niye ?avantajı ne pek anlamıyorum
  • kardeş dalgamık gecıyon ? bence sana tavsıye ilk olarak dvd ile cd arasındaki medya farkını kavra, ... Kolay gele, Arıca ıkı topicaçmkışsın bu soruları tek topicde birleştirrsen dah iyi olur bır dahaki sefere oyle yap
  • dvd-rw alırsan hem cd yazarsın yüksek performansla hemde dvd
  • evet mümkün hem cd yazar hemde dvd yazarsın amma cd writer kadar hızlı diil dvd writer bunu unutma
  • quote:

Orjinalden alıntı: MC 35 1/2

dvd-r de niye ?avantajı ne pek anlamıyorum

Bir CD'ye en fazla 800Mb yazdığını düşün sonra bir DVD'ye 4.7Gb yazdığını düşün...

İşte fark bu...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DVD Writer yazım yapmıyor.
    4 yıl önce açıldı
    Pc'den cd vs cd player'den cd?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tabiki dvd r al
  • Sırf CD yazacaksan DVD Writer alma. CD yazıcılar daha iyi CD yazıyor. Ve okuyor.
  • DOSTUM BELKİ ÇOĞUNUZ BATIDA ÇEVRENİZDE TEKNOLOJİ İLE İÇ İÇE OLAN İNSANLARLA BİLGİ ALIŞVERİŞİ İÇİNDESİNİZDİR FAKAT BEN DOĞUDA GÖREV YAPMAKTAYIM BULUNDUĞUM ŞEHİRDE DVD-RW SATAN YER BİLE BULAMADIM KALDI DVD HAKKINDA BİRŞEYLER ÖĞRENEYİM ÇOBANAMI SORAYIM BENİM ANLAMAK İSTEDİĞİM MADEM BENİM CD-R BOZULDU YENİ BİR CİHAZ ALACAĞIM BU HEM ESKİSİNİN İŞİNİ GÖRSÜN HEMDE YENİ TEKNOLOJİ OLSUN YANİ HAFTADA EN FAZLA 2 CD YAZARIM TAHMİNİME GÖREDE AYDA 4 DVD YAZARIM YANİ BEN BU İŞİ DVD-R İLE RAHATLIKLA YAPABİLİRMİYİM YAPAMAZMIYIM RANDUMAN ALAMAZMIYIM....FORUMDA DVD HAKKINDA TOPİK ÇOK FAKAT BENİM SIKINTIMA CEVAP BULAMADIM....SAYGILAR
  • Arkadaşım eğer arşivciysen ve internetten sürekli dosya filan indiriyorsan DVD-RW al DVD-RW alırsan Hem DVD-R, DVD+R, DVD-RW, DVD+RW, CD-R, CD-RW, Yazarsın eğer ben çok büyük boyutlu dosyalarla uğraşmam diyorsan CD-RW almanı öneririm....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Montage -- 4 Eylül 2005, 19:23:59 >
  • dostum şimdi almışken dvd yazıcı al hem cd hemde dvd rahatlıkla yazabilirsin.

cd ye en fazla 800 mb yazarsın dvd ye ise 4.7 gb yani cd nin 6 katı nerdeyse.

marka olarakta NEC öneririm fiyatıda 85-90 milyon seviyesinde ayrıca sizi oaralrda bulamıyorsan netten al kredi kartıyla.
  • kardeşim ezbere mi konuşuyorsun yoksa bizzat kendin nec kullanıyormusun.yanlış anlama fakat bu son gelişmeler beni iyice kıllandırdı kim doğru kim atıyo anlamadım galiba bazıları kulaktan dolma konuşuyor
    nec le ilgili aşağıdaki topic i bir incele

http://forum.donanimhaber.com/m_3959878/tm.htm
  • inceledim ve sen saçma sapan ezbere konuştun hemen bir şey bilmiyorsan veya niyetin kötüyse otur oyun oyna....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.