Şimdi Ara

dvd writer problemi tuaff!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar yardımcı olursanıs sevinirim. samsung marka dvd writer aldım sh-s18d modeli writer benm bilgisayarımda elle yazılan data vb dvdleri okumuo ama aynı dvdleri dvd writerimi başka pc ye taktııımda okuyo ide kablosunu deiştirdim yine aynı sorun devam etti. ide ayarlarında ultra dma2 seçili bios update i bile yaptım ama hep aynı hep aynı.dvd writer windowsta grünüo o konuda bi problem yok şimdiden teşekkür ederim..

• coreduo2 sisteminmi var? ben core2duo ya geçtim geçeli anlayamadığım dvdrw problemleri jmicronlar hdd problemleri kurarken kitlenmeler amd de bir kurardım 8 ay sonra ancak göçerdi eski p3 zamanıma çevirdi bu intel beni 2 haftada bir kuruyoruz bakalım nereye kadar gidicem bu intelle
  • celeron 1.8 işlemcim ama anlayamadım nedir sorun çözemedm.. sinirlerimi aciip bosdu bu olay..denemediiim yol kalmadı...
  • arkadaşlar bilgisayarı açtığımda <secondary master hard disk fail>pres f1 contunue yazıyo ve windowsxp başlıyo bağzen düşüyo en başa dönüp zor bişekilde açılıyo yardım ederseniz çok sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: majoki

selam arkadaşlar yardımcı olursanıs sevinirim. samsung marka dvd writer aldım sh-s18d modeli writer benm bilgisayarımda elle yazılan data vb dvdleri okumuo ama aynı dvdleri dvd writerimi başka pc ye taktııımda okuyo ide kablosunu deiştirdim yine aynı sorun devam etti. ide ayarlarında ultra dma2 seçili bios update i bile yaptım ama hep aynı hep aynı.dvd writer windowsta grünüo o konuda bi problem yok şimdiden teşekkür ederim..

Bende bi 6-7 ay kadar dvd writerimi kullanamadım (cd sorunsuz okuyordu dvd ye gelince seçiyordu ) servise yolladım sıfırıyla değiştirdim fln olmadı bi türlü.Sonra kasayı ve bi kaç parçayı değiştirmek için bilgisayarcıma gittiğimde dvd-writerin üstünde bulunan eski cd writerim tarafından kasma meydana geldiği için işlevini gerçekleştiremediğini öğrendim yeni bir cd-writer aldım ve düzeldi şimdilik problem yok.Çevresinde sürücü varsa kasma olayı olabilir bi bak istersen

• onuda denedim yaw şu an sadece dvd writr baglı ama yine aynı problm devam edio..en son kasayı evin önüne koyup yakıcam okadar sinirimi bosdu ya...:(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dvd Writer CD okuyor DVD okumuyor.
    16 yıl önce açıldı
    DVD Writer yazım yapmıyor.
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.