Şimdi Ara

DVD yardım!!!!!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    öncelikle kusura bakmayın konuya uygun bir başlık göremedim forumda, o nedenle de bu başlığı açtım.
    internetten 1.9 Gb bir dvd televizyon dizisi dosyası indirdim.(içinden 4 bölüm çıktı) Dosyayı açtım ve içinden .vob, .info, ,bup uzantılı birçok dosya çıktı. bu galiba .vob uzantılı olan dosyalar izleyeceğim dosyalar (4 tane)
    ben bu dosyaları nasıl ve ne şekilde açıp izleyebilirim? birde bu dosyaların boyutu çok büyük ben bunları nasıl küçültebilirim?

• dvd formatında inmez netten indirdiysen formatı div-x dir muhtemelen bs player var onu kurun daha sonra k-lite pack codec paketi var onu kurun ve çalıştırın sorunsuz çalıacaktır.
  • içinde bu dosyalar var

DVD yardım!!!!!!!!!!!!!
  • VTS_01_1,2,3 ve 4 numaralı dosyalar izlenecek dosyalar değil mi?birde 4 bölümün hepsi bunun içinde bu bölümleri nasıl ayıracağım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: predatorbay

VTS_01_1,2,3 ve 4 numaralı dosyalar izlenecek dosyalar değil mi?birde 4 bölümün hepsi bunun içinde bu bölümleri nasıl ayıracağım?

evet izleyeceklerin onlar ama nasıl ayıracağın konusunda ise o izlenecek dosyaları tek tek başka bi yere kopyala ve izlemeye çalış olmazsa yine tek tek at ve diğer bölümler hariç tüm geri kalanıda o bölümü atığın yere kopyala o zaman mutlaka çalışır.
  • bs player ve k lite codec pack kurdum, yalnız çalışmıyor bu dosyalar, sadece başlarken çok kısa bir ses geliyor daha sonra sn' ler ilerliyor ancak görüntü ve ses yok
    ne yapabilirim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DVD Writer yazım yapmıyor.
    4 yıl önce açıldı
    Phılıps DVD yardım lütfen
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.