Şimdi Ara

dvd yazamıyorum..lütfen yardımm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • datron dizüstü kullanıyorum..QSI DVD_RW var..4.17 gb bir dvd ye yaklasık 3.5 gb film yazmak için ugrastım.bir denememde 1 saat gecmesıne ragmen % 18 e geldı anca.baska denememde 3 saat bekledım %37 de kaldı.yazma işlemi sırasında en ufak başka bi işlem dahi yapamıyorum.düşündüğüm zaman yaptıgım işlemler her dvd yazdıran kişinin yaptıkları gibi ama sorun ne anlayamadım..bi cözum yolu sunarsanız sevınırım.tşkler...

• quote:

Orjinalden alıntı: eyym_20

datron dizüstü kullanıyorum..QSI DVD_RW var..4.17 gb bir dvd ye yaklasık 3.5 gb film yazmak için ugrastım.bir denememde 1 saat gecmesıne ragmen % 18 e geldı anca.baska denememde 3 saat bekledım %37 de kaldı.yazma işlemi sırasında en ufak başka bi işlem dahi yapamıyorum.düşündüğüm zaman yaptıgım işlemler her dvd yazdıran kişinin yaptıkları gibi ama sorun ne anlayamadım..bi cözum yolu sunarsanız sevınırım.tşkler...

slm dostum öncelikle hosgeldin simdi sorun sendeki bos dvdnin yazicinla uyumsuzlugu olabilir yada yazici programin ama uyumsuz dvd benimde basima gelmisti yüzde 84lerde kaliyordu bence tdk maxell sony gibi markalar kullan ucuzlara kacma

• alıntı <slm dostum öncelikle hosgeldin simdi sorun sendeki bos dvdnin yazicinla uyumsuzlugu olabilir yada yazici programin ama uyumsuz dvd benimde basima gelmisti yüzde 84lerde kaliyordu bence tdk maxell sony gibi markalar kullan ucuzlara kacma>
    h.bulduk ve ilgine tşk ediyorum ilk olarak..kullandıgım ilk cd maxell markaydı zaten.bunun üzerine verebilicen baska bi tavsiye varmı?kafayı sıyırmak üzereyim...
  • quote:

alıntı <slm dostum öncelikle hosgeldin simdi sorun sendeki bos dvdnin yazicinla uyumsuzlugu olabilir yada yazici programin ama uyumsuz dvd benimde basima gelmisti yüzde 84lerde kaliyordu bence tdk maxell sony gibi markalar kullan ucuzlara kacma>
    h.bulduk ve ilgine tşk ediyorum ilk olarak..kullandıgım ilk cd maxell markaydı zaten.bunun üzerine verebilicen baska bi tavsiye varmı?kafayı sıyırmak üzereyim...

arkadasim yazicin eskimi yani baya bir yazdirma yaptiysan ömrü bitmis olabilir sunuda söyleyim yazicinin sitesine gir ve en uyumlu cdlere bi bak derim
  • merhaba arkadaşlar. benim şöyle bir sorunum var:
    benim cd sürücüm combo.sürücüm DVD-RW markası toshiba.2 yıl oldu laptop alalı. yazdığım cd sayısı 200 geçmez.kullanıdığım dvdler DVD-R veya DVD-RW.nero kullanarak dvd ye yazmak istiyorum. tdk gibi kaliteli dvd ler kullanıyorum.yazım işlemi sırasında normal yazım işlemini yapıyor.ancak verify data kısmını işaretlediğimde başarısız oluyor ve yazdığım dvd yi açınca boş görünüyor.
    daha da önemlisi normal boş bir dvd takıyorum.onu dahi güçlükle okuyor ve boş alan 0, dolu alan 0 gösteriyor.
    ama cdlerde böyle bir sorun yok normal olarak açıyor.ancak yazım işlemi sırasında onda da aynı sorun oluşuyor.
    problem ne olabilir.lütfen birisi yardım etsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ronnell10

merhaba arkadaşlar. benim şöyle bir sorunum var:
    benim cd sürücüm combo.sürücüm DVD-RW markası toshiba.2 yıl oldu laptop alalı. yazdığım cd sayısı 200 geçmez.kullanıdığım dvdler DVD-R veya DVD-RW.nero kullanarak dvd ye yazmak istiyorum. tdk gibi kaliteli dvd ler kullanıyorum.yazım işlemi sırasında normal yazım işlemini yapıyor.ancak verify data kısmını işaretlediğimde başarısız oluyor ve yazdığım dvd yi açınca boş görünüyor.
    daha da önemlisi normal boş bir dvd takıyorum.onu dahi güçlükle okuyor ve boş alan 0, dolu alan 0 gösteriyor.
    ama cdlerde böyle bir sorun yok normal olarak açıyor.ancak yazım işlemi sırasında onda da aynı sorun oluşuyor.
    problem ne olabilir.lütfen birisi yardım etsin.

slm arakadasim bence dvdler sürücünle uyumsuz benimde basima coooooook geldi bence ondandir bek 4 cesit bos dvd al dene derim kolay gelsin bende bi liste vardi onu bulursam göndereyim dvd yazicilari ve dvd markalarinin uyumu ile ilgiliydi

• vallahi çok iyi olur o listeyi göderirsen.peki dcd yazıcım kirlenmiş veya bozulmuş olabilir mi acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok acil lütfen invalid cd key
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ronnell10

vallahi çok iyi olur o listeyi göderirsen.peki dcd yazıcım kirlenmiş veya bozulmuş olabilir mi acaba?

sanmiyorum bence uyumsuzluk bi listeye bakayim bulursam gönderirim
  • arkadaslar yazmıstım ama hala sorunuma çözüm bulamadım..elimde laptop var ve şimdiye kadar yazdıgım cd 10 bile olmamıştır.. QSI DVD+-RW SDW-082 şeklide görunuyo rw..dvd yazamama sorunum vardı(kaliteli cd kullanmama rağmen çok yavas sekilde yazmaya baslıyo ve yarıya bile gelmeden kalıyodu).bugün anladım ki sorun daha büyük..en azından önceleri normal biçimde cd yazabiliyodum.bugun 18 dk da yazdı anca tek cd yi..sorun rw damı sistemdemi?bana bi yardımcı olun nolur..pc yi daha yeni aldım.o yuzden emin olabilsem rw ın sorunlu olduguna geri gondericem..acil bi yol gösterin lütfen...
  • Anlattıklarına göre sorun dvd-rw'de dostum sistemde ne gibi bişi olabilir ki?bide aklıma şöle bişi geliyor acaba sen nero'da yanlış bişi seçmiş olabilir misin?doğrulama tarzı falan filan??ama sanırsam dvd-rw'de sorun war
    quote:

arkadaslar yazmıstım ama hala sorunuma çözüm bulamadım..elimde laptop var ve şimdiye kadar yazdıgım cd 10 bile olmamıştır.. QSI DVD+-RW SDW-082 şeklide görunuyo rw..dvd yazamama sorunum vardı(kaliteli cd kullanmama rağmen çok yavas sekilde yazmaya baslıyo ve yarıya bile gelmeden kalıyodu).bugün anladım ki sorun daha büyük..en azından önceleri normal biçimde cd yazabiliyodum.bugun 18 dk da yazdı anca tek cd yi..sorun rw damı sistemdemi?bana bi yardımcı olun nolur..pc yi daha yeni aldım.o yuzden emin olabilsem rw ın sorunlu olduguna geri gondericem..acil bi yol gösterin lütfen...

• Orjinalden alıntı: welcome to hell

Anlattıklarına göre sorun dvd-rw'de dostum sistemde ne gibi bişi olabilir ki?bide aklıma şöle bişi geliyor acaba sen nero'da yanlış bişi seçmiş olabilir misin?doğrulama tarzı falan filan??ama sanırsam dvd-rw'de sorun war
    tşk ediyorum arkadasım.ne sorduysam mutlaka biri cvp yazdı kısa sürede..yardımcı olmaya calıstıgınız için saolun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.