Şimdi Ara

DVD yazıcı için minimum sistem gereksinimi nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bilgisayarıma DVD yazıcı almayı düşünüyorum. Windows 98 işletim sistemi, 128 MB ram, 20 GB hard disk var. Bu sistemle DVd yazıcıyı kullanabilir miyim?

DVd yazıcı için minimum sistem gereksinimi nedir? Şimdiden teşekkürler.

• ARKADASIM ZATEN DVD YAZMAK ICIN HDD KINDE 8,5 GB BOS YER OLMASI GEREKIYOR...128 RAM YETERMI BILMIYORUM ISLEMCIN NE ACABA BU ARADA...YANLISIM VARSA DUZELTIN
  • Yaklaşık 10 GB boş yer var. Orada sorun olmaz herhalde. İşlemcim Intel celeron.
  • 1,8 FALAN MI...BENCE DVD YI DAHA RAHAT YAZMAK ICIN EN AZ BI 2*256 RAM YAPSAN DAHA IYI OLUR
  • ya sizde abattınız ne 512 rammal zaten 45 mb ram yiyo.128 bile yater.benim 256 var ben bazen 569 olarak kullanıyom.yetmezse az bişe harddiskten kullansın.
  • İnternette aşağıdaki bilgilere ulaştım:

DvD Burner ND-Series - System Requirements (pc)

Requirements for burning DvD+R(RW) / DvD-R(RW) / CD-R(RW) medias:-min Pentium II 266MHz-min 10GB harddiskspace-min 64MB RAM

Requirements for DvD Video authoring:-Windows 98se/ME/2000/XP-min Pentium III 500MHz-min 256MB RAM-AGP Video card with 8MB RAM-min 10GB harddiskspace

Requirements for Video captureing:-Windows 98se/ME/2000/XP-min Pentium III 800MHz-min 256MB RAM-AGP Video card with 8MB RAM-capturing device (analog Video input or DV input)-min 10GB harddiskspace
    Kaynak:www.de.nec.de
  • benim p3 800 var bi de 256 sd ram, problem yaşar mıyım ya da çok mu uzun sürer dvd'yi bilgisayara kopyalamak?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jobo_Couerto

benim p3 800 var bi de 256 sd ram, problem yaşar mıyım ya da çok mu uzun sürer dvd'yi bilgisayara kopyalamak?

Belirttiğiniz sistem ile dvd'yi bilgisayara back up yapmak 15-20 dakikanızı alır tahminen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.