Şimdi Ara

Dvd Yazıcı Ve Boş Medya Sorunlarına Son, bilimsel test yöntemi ve önemli bilgiler (140. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.970
Cevap
3
Favori
226.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • trqx öncelikle senin sorunun ben geçen ay yaşadım,dvd9 verbatim aldım ve bi heveslen indridiğim konseri yazdırdım yazım sorunsuzdu gelgelelim okumaya ,yazdıktan hemen sonra dvd süücüme takıp konseri izlemek istediğimde senin sorunla karşılaştım,dvd boş ,nec idi,ertesi gün lg dvd-rw aldım onda sorunsuz hala nec dvd9u görümüyor,lg sorun yok ama,mkv uzantılı filmlerdende en ufak sorun olacağını sanmıyorum çünki bende 10larca var hepside sorunsuz lg ile yazdırmıştım ,ama sorun devam ederse bende filmleri bölmeni tavsiye ederim,mkv toolnix programı ile 8 dk sorunusz birşekilde bölebilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: doguhazar

trqx öncelikle senin sorunun ben geçen ay yaşadım,dvd9 verbatim aldım ve bi heveslen indridiğim konseri yazdırdım yazım sorunsuzdu gelgelelim okumaya ,yazdıktan hemen sonra dvd süücüme takıp konseri izlemek istediğimde senin sorunla karşılaştım,dvd boş ,nec idi,ertesi gün lg dvd-rw aldım onda sorunsuz hala nec dvd9u görümüyor,lg sorun yok ama,mkv uzantılı filmlerdende en ufak sorun olacağını sanmıyorum çünki bende 10larca var hepside sorunsuz lg ile yazdırmıştım ,ama sorun devam ederse bende filmleri bölmeni tavsiye ederim,mkv toolnix programı ile 8 dk sorunusz birşekilde bölebilirsin

İyi tavsiye, teşekkür ederim...
    Altyazıları uydurmak sorun olacak ama neyse, başa gelen çekilir

• Arkadaşıma Teknosa'da orjinal TDK diye iteledikleri dvd nin testini veriyorum. LG 12X ile yazıldı. Yazım süreleri ortalama 35 dk! Kalitesizliğini gözlerinizle görün. 63 puanla gidiyordu sonlarda 50'ye düştü.

Dvd Yazıcı Ve Boş Medya Sorunlarına Son, bilimsel test yöntemi ve önemli bilgiler

Dvd Yazıcı Ve Boş Medya Sorunlarına Son, bilimsel test yöntemi ve önemli bilgiler

Kendi görüşüm bu diskler zaten orjinal bile olmadığı için güvenilemeyeceği yönünde. Disk alırken dikkatli olmalı.

• selam .
    makinam da asus marka writer var ve bugun philips marka dvd+r aldım 16x ama makina nero ile %10 a kadar gelip donuyo yani writerın sürekli busy ışıgı yanıyo nero zaten bi havalar da ne iptal oluyo ne bişey hangisinde sorun bu ara yazım hızı 12 x le şu andada aynısı oluyo deli oluyom yavv
  • Kendi yedeklediğim dvd'lerin durumunu görmek için bende test yapayım dedim ama NO ADDITIONAL SENSE INFORMATION hatasından başka bir şey alamıyorum, bunun çözümü hakkında bir bilginiz var mı acaba ?
  • Piyasada bos 16x dvd+veya-RW yokmu gorduklerim hep max 4x ve haliyle cok yavas 16x leri yokmu max 4x mi hala piyasadaki butun dvd RW bos medyalar?
  • Dvd yazarken Multi session seçeneği ne işe yarıyor açıklaya bilir misiniz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: >OnuR<

Dvd yazarken Multi session seçeneği ne işe yarıyor açıklaya bilir misiniz ?

DVD'ye sonradan ekleyeceğin şeyler varsa onu işaretliyorsun.
    Mesela Bir dizinin 5 bölümünü yazdırdın (2100MB olsun), DVD'ye yazarken MS seçeneğini işaretledin.
    Bir hafta sonra yeni bölümlerini buldun, aynı DVD'ye devam edebiliyorsun.
    Böylece DVD israfından kurtulmuş olursun. Ama içeriği sildiğinde o bölgeler kullanılmaz hale geliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRQX

quote:

Orjinalden alıntı: >OnuR<

Dvd yazarken Multi session seçeneği ne işe yarıyor açıklaya bilir misiniz ?

DVD'ye sonradan ekleyeceğin şeyler varsa onu işaretliyorsun.
    Mesela Bir dizinin 5 bölümünü yazdırdın (2100MB olsun), DVD'ye yazarken MS seçeneğini işaretledin.
    Bir hafta sonra yeni bölümlerini buldun, aynı DVD'ye devam edebiliyorsun.
    Böylece DVD israfından kurtulmuş olursun. Ama içeriği sildiğinde o bölgeler kullanılmaz hale geliyor.

Teşekkürler açıklama için.

• yardım edecek olanlara çok teşekkür ederim...

sorunum kısaca şu dvd writerim kopya dvdleri okumak dışında herşeyi yapabiliyo yani orjinal dvd leride okuyo ancak 1 ay önce okuduğu kopya dvd leri şimdi okumuyo daha doğrusu 1 dk kadar döndürdükden sora boş gösteriyo. bunun çözüü varmıdır yada bir program felan(kopya dvdleri okutmak için)

not:firmware denedim ayrıca lenside temizlettim...

model: TSSTcorp CD/DVDW SH-S182M (samsung)
  • quote:

Orjinalden alıntı: killnOd

Piyasada bos 16x dvd+veya-RW yokmu gorduklerim hep max 4x ve haliyle cok yavas 16x leri yokmu max 4x mi hala piyasadaki butun dvd RW bos medyalar?

Bu konuda bilgisi olan kimse yokmu acaba?
  • quote:

quote:

Piyasada bos 16x dvd+veya-RW yokmu gorduklerim hep max 4x ve haliyle cok yavas 16x leri yokmu max 4x mi hala piyasadaki butun dvd RW bos medyalar?

Bu konuda bilgisi olan kimse yokmu acaba?

A4TECH hp verbatim philips bunlarınkiler hep 16x.
    hangi ildesiniz ?
  • Arkadaşlar, bugün yine gitti gidiyordan princo marka 16x boş dvd almıştım. Bu arkadaştan daha önce de almış olduğumda dvd hızını en çok 4x görüyordu yine aynı. Kendi bilgisayarımda hem LG hem de Samsung marka dvd writer larımda denedim, en fazla yazma hızı 4x. Yeni laptop ım var, onda denedim, sonuç aynı. 4xin üzerinde dvd leri yazamıyorum, nero da 4x değiştirilemez şekilde geliyor. Satıcıya mesaj attım, bikaç dvd de denediğini ve normal 16x de yazdırdığını söyledi. O satıcıdan alan birkaç kişiye mesaj attım, onlarda da problem yok. Eleman 2000in üzerinde satış yapmış yani güvenilmez olması imkansız. Bilgiayarıma on sefer format attım. Laptop ımda denedim, bir sonuç alamadım. DVD lerin firmware lerini güncelledim yine aynı. Tek denemediğim vistayı silip xp yüklemek, ondan da olacağını sanmıyorum. Ayrıca pio modunda filan değil, denetleyiciler, hepsi ultra dma da çalışıyor ve başka marka boş dvd lerde problem yok, 16x de yazıyor. Var mı böyle bir sorun başına gelen, gören. Nolur yardım edin..

• çok teşekkürler çok makbule geçti bilgiler ellerine sağlık
  • arkadaslar su konuda yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum...

http://forum.donanimhaber.com/m_19872851/mpage_1/key_//tm.htm#19872851

birde nero dvd yazdıktan sonra "unknown burnphase" diyor 5-6 kere ama sorunsuz yazmış oluyor. bu hata ne demek oluyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sulo1956 -- 26 Aralık 2007; 2:02:29 >
  • hitmanMSD

Yazdığın DVD leri başka bir makinada dene ama anlattığına göre birşey değişmeyecektir..Bunun sebebi dvd lerinde çizik olmasa dahi bozulduğunu gösteriyor......Bu bozuklukta büyük ihtinalle dvd başlangıcında oluşan bir hatadır.....

1. CD Check Recover
    2. ISOBuster
    3. CD Check Recover gibi programları kullanarak kurtarmayı dene...

Misal okumadığını söylediğin medya DVD video ise bir DVD player a da koyduğunda okumaması gerekiyor.......

sulo1956

Büyük ihtimalle sorunun yazılımsal olabilir...Nero hangi sürüm yazmamışsın

neroyu sil...Program files altında ve commond file altındada kurulumla gelen nero file ları vardır bazıları neroyu kaldırsanda gitmezler onlarıda sil...

makinayı kapa aç neronun son sürümünü tekrar kur büyük ihtimalle düzelecektir...
    Ama gene düzelmezse yazıcının garantisi varsa servise var Chip te sorun vardır.......

Firmware olarakta Offical firmware harici yüklediysen oda sorun oluşturabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evliyacelebis -- 30 Aralık 2007; 20:10:26 >

• birşey sorcam yaw Optiarc NEC 5170a var *16 yaz diyorum *5den başlıyo *15 de filan bitiyo..Neroda 4 dakika sure verirken 5+ oluyo bunun çözümü nedir? bilen varmı?

+

buraya nasıl resim ekliyoruz forumun kendi linki internal server error veriyo sürekli

biriki tane grafik linki veriyorum çünkü alet Verbatim DVD+ lar ile inanılmaz sonuçlar veriyo-(gördüklerimle karşılaştırınca elbet) 30 civarında disc kaydettim 1 tane 73, 20 civarında 97 geriside 98 filan cıktı

http://pmania.com/1up/

anlamadığım neden 16X yazdıramıyorum bilen varsa yazssın yaw
  • ben de size kendi yaptığım testlerin sonuçlarını göndereceğim.eğer yorumlayabilecek biri varsa cevaben yorumlarsanız sevinirim.

• Bunlar princo dvd-r 50'lik cakebox test sonuçları. philips dvd writer ile yazıldı. Ömürleri ne kadar olur bilen varsa söyleyebilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esc_015 -- 6 Ocak 2008; 3:29:34 >

• Princo dvd-r 50'lik cakebox Philips SPD3000CC ile 4X hızında yazıldı.

.

• 
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.