Az önce divx dosyalarını dvd playerımda izlemek için bir dvdye attım .Filmin ve altyazının bir klasörde bulunduğu dosyalaı yazdırdım fakat şimdi görüyorumki dvd playerda bunları oynatınca film gayet güzel oynuyor ancak alt yazılar görünmüyor diyor. Bu konuda yeniyimdirde , atlayarak yapmış olduğum ne olmuş olabilir sizce ? Altyazıları bir türlü çıkartamadım. Not subtitles recordable diyor
Alt yazı ile Divx'in adları aynımı ?
Mesela ikisininde adını 1 yap öyle yazdır.
Hemen şöyle bir örnek vereyim arkadaşlar
Altyazı adı : A Tale Of Two Sisters.sub Divx adı : A.Tale.of.Two.Sisters.(2003).DVDRip.DivX
Altyazı adı : My Sassy Girl dvdrip.xvid.srt Divx adı : My Sassy Girl
Altyazı adı : Sad Movie..tur.srt Divx adı : Sad Movie
dosya yazılımları aynen böyle . Ne gibi değişiklikler yapmalıyım?
quote:
Orjinalden alıntı: Democrazy
Altyazı adı : A Tale Of Two Sisters.sub Divx adı : A.Tale.of.Two.Sisters.(2003).DVDRip.DivX
uzantılar dışında altyazıların isminin tamamen aynı olması lazım mesela: be.kind.rewind.srt be.kind.rewind.avi
olmak zorunda , eğer iki şekilde de olmuyorsa menülü hazırlamayı dene, ben o şekilde hazırlıyorum ve sorun olmuyor
quote:
Orjinalden alıntı: Eveon
quote:
Orjinalden alıntı: Democrazy
uzantılar dışında altyazıların isminin tamamen aynı olması lazım mesela: be.kind.rewind.srt be.kind.rewind.avi
olmak zorunda , eğer iki şekilde de olmuyorsa menülü hazırlamayı dene, ben o şekilde hazırlıyorum ve sorun olmuyor
Afedersin menülü hazırlama dediğin nasıl oluyor? Bir örnek veririmisin
buraya bak,nasıl menülü yapılacağı anlatılıyor, bu sayede daha görsel dvd ler hazırlayabilirsin, yalnız yapımı uzun sürüyor
teşekkürler bakacağım
bende değişik olsa bile gösteriyor. film oynarken altyazı ekle diye bir menü geliyor ekliyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme