merhabalar hayırlı forumlar... Arkadaşlar nero 7 kullanıyorum cd yazabiliyorum ama dvd yazdırdığımda yazmadan önce 10 dk filan bekliyor sürücünün ide kablosunu değiştirdim nero 6 kurdum ve hala aynı sorunn!! dvd yazıcı daha yeni ve arkadaşımın pc ye kurduk sorunsuzca çalışıyor acaba sorun nedir lütfen yardımm...
şimdi format attım sorun devam ediyor
up
benim bile beynim karıştı yani...
karışmıcak gibi değil yani....sabahtan beri uğraşıyorum
neroda %1 de kalıyor daha devam etmiyor....lütfen yardımmmmm
Dostum Dvd-Writerin Firmware Update'ni yapmayı dene bir de..
hocam bizim arkaşın pc de denedik şıkır şıkır yazdı..ama benim pcde %1 de donup kalıyo dvd yazamıyorum..ama dvd ve cd okuyor..
Nerodan değilde birde windowsdan yazmayı dene... Yazacağın dosyayı sağ tık gönder>>dvd rw sonra aşağıda baloncuk çıkacak cd'e yazılmayı bekleyen dosyalarınız var diye tıkla cd adını gir.. ileri... Baloncuk çıkmazsada ki ama çıkacak büyük ihtimal,bilgisayarımdan dvd rw a girin sol tarafdan bu dosyaları cd ye yaz seçeneğine tıklayın ve ileri ileri işte..
Birde böyle deneyin..
denedim ama olmuyo takılıp kalıyo...kafayı yiyicem yaa......saat sabah 8 de n beri uğraşıyorum....lütfen yardımm
Hocam o halde bir de dvd-writerin ide kablosunu değiştir bakalım. Bir de başka bir cd dvd yazma programı ile dene bir bakalım
başka programlar denedim bu 3. ide değiştirdiğim sorun devam etmekte..
up
aynı sorun bendede var kafayı yemek üzereyim cd yazıyor ama dvd yazmıyor
gecmiş olsun fredoom
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme