Şimdi Ara

Dvd'yi harddiske kayıpsız alma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Amerikadan getirttiğim çocukların eğitim dvd'leri var, bizim için çok kıymetliler.
    Bunları image dosyası yaptım, sanal sürücülere bağladım, bu şekilde izliyoruz,
    ama sanal sürücü ayarları zaman zaman bozuluyor, bunun yerine herbirini tek dosya formatı ile nasıl harddiskime kayıpsız kopyalayabilirim.
    Amacım sıkıştırıp yer kazanmak değil, kalitesini olduğu gibi alsın istiyorum, sadece her bir dvd tek dosya haline gelsin istiyorum.
    Ne yapmalıyım? Bunu yapacak free program var mı?

• indirdim, kurdum denedim, teşekkür ederim ilginize.
    ama tek dosya haline getiremiyor ki, dvd'yi olduğu gibi hdd'e alıyor, benimse amacım her dvd için tek bir dosya oluşturabilmek, böylelikle tek tıkla o dvd'ye ait filmi baştan sona çocuklara açabilmek.
  • benim önerim megui ile ripleme işlemi yapman en yüksek kalitede yaparsan kayıp olmamış olur

örneğin;

Dvd'yi harddiske kayıpsız alma

ses dosyasını ogg dışında bişi şeçersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DLI -- 9 Şubat 2010; 21:08:06 >
  • teşekkür ederim, akşama indirip deneyeceğim
  • aynı işlemler benim içinde lazım ama arkadaş sonucu yazmamış nedense.:(
    arkadaşlar DVD diski hardiske kopyalayıp buradan izlemek istiyorum daha doğrusu WD HD live tv media playera takıp hardisiki Tvden izlemek istiyorum n'apmam lazım acaba?
  • Clone DVD resmen, kaynak diski resmen klonluyor, gogıldan aratırsan rahat bulabilirsin. İyi akşamlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.