Kartta 2 dvı çıkış olması lazım, ikisinden de görüntü alamıyormusunuz?
2 tane dvi çıkışı var 2sinide dene olmazsa dvi dönüştürücüde hata olabilir
ekran kartından görüntü alıyorum
monitörün dvı çıkışından alamıyorm
Monitörünüzde dvi çıkışı var yani peki o kart için gereken herşey var mı mesela psunuz kaç w .yada ekran kartına giden tüm pin girişlerini taktınız mı?
arkadaşım o kartta 2 tane dvi çıkışı var dvi çıkışlarından birisi dvi-d diğeri dvi-i (kartın fanlı yüzüne yakın olan dvi-i çıkışıdır). eger bir "dvi to vga" dönüştürücüsü kullanıyorsan dvi-i çıkışından görüntü alamazsın çünkü dvi-i vga desteklemez. ancak eğer iki çıkışta çalışmıyorsa kartta sorun vardır büyük ihtimalle.
monitörden gelen vga kablosu + vga dvı dönüştürücü = ekran kartı dvı fana yakın olan yerde görüntü alıyorum.. aynı yere dvı kabloyu (monitörden gelen ) taktığım zaman görüntü gelmiyor
monitörden gelen vga kablosu + vga dvı dönüştürücü = ekran kartı dvı fana yakın olan yerde görüntü alıyorum.. aynı yere dvı kabloyu (monitörden gelen ) taktığım zaman görüntü gelmiyor
monitörden gelen vga kablosu + vga dvı dönüştürücü = ekran kartı dvı fana yakın olan yerde görüntü alıyorum" bu şekilde görüntü gelmemesi normal olan. ancak diğeri normal değil gibi ya monitörünüzün dvi kablosunda bir sorun vardır veya da ekran kartında olabilir. başka bir dvi kablosu ile denemenizi öneririm.
"monitörden gelen vga kablosu + vga dvı dönüştürücü = ekran kartı dvı fana yakın olan yerde görüntü alıyorum". pardon bu şekilde görüntü alamamanız lazım. sizin durumunuz biraz enteresanmış.
quote:
Orijinalden alıntı: apocalips1453
quote:
Orijinalden alıntı: only84
monitörden gelen vga kablosu + vga dvı dönüştürücü = ekran kartı dvı fana yakın olan yerde görüntü alıyorum" bu şekilde görüntü gelmemesi normal olan. ancak diğeri normal değil gibi ya monitörünüzün dvi kablosunda bir sorun vardır veya da ekran kartında olabilir. başka bir dvi kablosu ile denemenizi öneririm.
monitörde bi ayar yapmak mı gerekiyor acaba monitörde input tuşuna bastığımda vga dvı auto seçeneği var
birde şunu sorayım vga kablosu ile dvı kalodan gelen görüntüde kalite farkı var mıdır
"monitörden gelen vga kablosu + vga dvı dönüştürücü = ekran kartı dvı fana yakın olan yerde görüntü alıyorum". pardon bu şekilde görüntü alamamanız lazım. sizin durumunuz biraz enteresanmış.
sadece bu şekilde görüntü alabiliyorumm
inanın sorununuzu hiç anlamış değilim normalde 6850 lerde fana yakın olan dvi çıkışı analog desteklemez yani 'dvi to vga' adaptörü çalışmaz o çıkışta. (sizde durum çok farklı). 2. sorunuza gelirse dvi ile vga arasında fark vardır çünkü vga analog sinyal gönderirken dvi dijital sinyal gönderir. analog sinyallerde bir miktar kayıp yaşanırken dijital de bu olmaz.dolayısı ile dijital(yani dvi) daha net bir görüntü sağlar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme