Bildirim
DVI ile ANALOG ARASINDAKI FARK ?
Bond Teknisyen Takım Çantası ASR-4025 Profesyonel Çok Fonksiyonlu Sağlam Dayanıklı : Amazon.com.tr
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DR77SR64
6 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Ya kardeş bunu aratsan kesinlikle bulursun.Herkez saçma saçma konular açıyor -
quote:
Orjinalden alıntı: DekaRanger
ben 3,4 ay once INCA IL-822A 22" model monitor aldim simdi bu modelin DVI lisi cikmis benim asil merak ettigim konu DVI ile ANALOG arasinda gozle gorulur kalite farki varmi ?
oyunlarda yada filmlerde fark anlasilirmi ?
benim philips'te çok farketmişti.
Analog'da görüntü soluk iken DVI'da acayip canlı olmuştu.
Analog'ta beyaz giriye doğru kayarken DVI'da beyaza doğru kayıyordu.
TN panallerde ne kadar farkediyor hiç denemedim. -
bence acayip fark var ama gözden göze değişir -
Neo145 kardes sacma sapan konusma butun konulara daha simcik baktim cevabini bulamadim insanlarda bilip bilmeden ceneleri ne cabuk dusuyor -
Bu konu forumda daha yeni tartışıldıgı için arkadas sana oyle bir yorum yapmış tabi uslupda biraz yanlış olmuş , verdigim linke biraz goz gezdirirsen herhalde sorunun yanıtını alabilirsin.Eger başka bir sorun olursa da bana bir pm atman yeterli.
forum.donanimhaber.com/m_17686461/mpage_1/key_dvi//tm.htm#19797599
quote:
Orjinalden alıntı: DekaRanger
Neo145 kardes sacma sapan konusma butun konulara daha simcik baktim cevabini bulamadim insanlarda bilip bilmeden ceneleri ne cabuk dusuyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X