Merhaba internet cafeme dvr kart arıyorum yıldırım da olan dvr kartım ve 2 gece görüş kameram yandı... frame yukseltmek için dvr kart almıştım oda intel işlemcilere uyumluymuş onuda kullanamıyorum bilgisayar degişmektense dvr kart almam lazım:)....amd işlemci de çalışacak 100 fps 4 kamera takılabilen türkçe yazılımlı dvr kart önerebilirmisiniz. benim bilgisayarın özellikleri AMD Semprom Processor 3400+ ,2gb ram, Ati radeon 256 mb ekran kartı, Teşekkür ederim.
konunun yeri burası değil o elinizdeki kartın nasıl bir özelliği varda amd sistemde çalışmıyor merak uyandırdı bende yazılım bölümüne açın konunuzu.burası elektronik formu
örn: dvr kartım yıldırım nedeni ile arıza verdi nasıl tamir edebilirim :)
quote:
Orijinalden alıntı: sezerkıran
konunun yeri burası değil o elinizdeki kartın nasıl bir özelliği varda amd sistemde çalışmıyor merak uyandırdı bende yazılım bölümüne açın konunuzu.burası elektronik formu
örn: dvr kartım yıldırım nedeni ile arıza verdi nasıl tamir edebilirim :)
merhaba amd de çalışan yeni kart alıcam yanan 25 fps en az 5 senelik 25 tl lik karttı zaten olsada framesi düşük. Balitech 9404A amd sistemde çalışmayan elimde olan kart oda ana bayisine sordum çalışmıyormuş programda aramıyorum:)
bu konunun elektronikle alakasını çözemedim bu teknik destek bölümüne sorulması gereken bir konu şikayet etmedim sizi öncelikle bilgilendirmek istedim balitech firmasını biliyorsanız en iyi yolu müşteri temsilcisini arayıp sorunuz.
bilgisayarınızıda güncelleme zamanı gelmiş pc nizide güncelleyebilirsiniz :)
quote:
Orijinalden alıntı: sezerkıran
bu konunun elektronikle alakasını çözemedim bu teknik destek bölümüne sorulması gereken bir konu şikayet etmedim sizi öncelikle bilgilendirmek istedim balitech firmasını biliyorsanız en iyi yolu müşteri temsilcisini arayıp sorunuz.
bilgisayarınızıda güncelleme zamanı gelmiş pc nizide güncelleyebilirsiniz :)
arkadaşım bu tip dvr kartlar chipset ve işlemci seçer...aldığınız dvr kart muhtemelen çin işi dandik olunca işlemci ve anakart,chipset seçme olayı var...
en mantıklısı standlone dvr almak yada ip kamera almak...yada avermedia gibi dvr kart almak hepsinde kullanmak..avermedia dvr kart da tabi çok pahalıdır..en mantıklısı ip kamera yada standlone dvr cihazı..hadi kolay gelsin..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme