Şimdi Ara

Dx 11 evdeki sisteme uyar mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Asus p5k se anakart
    Q 6600 işlemci
    Zotac gts 250 512 mb 256 bit ekran kartı
    4 gb ddr 2 800 mhz ram
    650 w psu
    Bu sistemde sadece ekran kartını yeni çıkan dx 11 bir ekran kartı ile değiştirsem performans problemi olur mu ?
    Anakart ile birlikte ekran kartını değiştirmem daha mı doğru olur ?
    İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim. Bu sistemi de buradaki arkadaşların tavsiyeleri üzerine toplamıştım. 2 seneden beri problemsiz çalışıyor. Yeni ekran kartına heves ettim Tavsiyelerinizi bekliyorum

• Heves için erken hocam daha.
    Sen yazı bekleycen en mantıklısı , sistemini verecez yerine yenisini alacaz.
    Şimdi dx11 kartlar çıktı snein sistemede olur ama çok gereksiz dx11 oyunu yok daha napacaksın sen,yazı bekle en güzelini yaparız gene.
  • Yok hocam ben kafaya taktım şimdi...O ekran kartı değişecek Bu sebeble tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • İlla Değiştirecem diyosan
    Bari hd 5750 falan al 175 usd civarı
    sonra sistemi değiştirdiğinde iyi bi ekran kartı alırsın
  • bi hevesle hıncla bence yanlıs karar vermeye parayı cöpe atmaya degmez.. elinizdeki ekran kartı sizi 1 senenin üstünde bir zaman idare eder.. 5750 alsanızda arada fazla performans farkı olmayacagını göreceksiniz.. tek artısı dx11 destekli olması.. ama piyasada henüz öyle bir oyun bile yok.. cıkması da biraz uzun sürecek.. bu yüzden bosa para harcamamanızı tavsiye ederim.. illaki daha yeni ekran kartı istiyorsanız yapın islemciye ve ekran kartına oc'yi.. alın size yeni bir sistem
    quote:

Orijinalden alıntı: goodwin

Yok hocam ben kafaya taktım şimdi...O ekran kartı değişecek Bu sebeble tavsiyelerinizi bekliyorum.

• Hd5770 alınabilirlik sınırına yaklaşıyor, 310tl fiyatıyla hd4870 yerine alınmasını öneriyorum. Dx11 olduğu için değil hd4870'den daha konforlu bir kart olduğu için. Performansları da eşit.
  • quote:

Yok hocam ben kafaya taktım şimdi...O ekran kartı değişecek Bu sebeble tavsiyelerinizi bekliyorum.

Bütçeniz yeterli ise Hd5850 alınabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hd5770 yougamers.com sitesindeki tüm dünya kullanıcılarından derlenmiş 3dmark06 skorlarına göre fiyatına karşılık daha çok performans getiren bir ekran kartı gtx 260-275 hd4870'lerle kıyaslanınca. Gtxler 39 skor getiriyor her $ başına, hd4890le eşit skordaki hd5770 42 puanda fiyatına karşılık.
  • Güze kardeşim elindeki ekran kartı çok iyi bir kart.. benc 3-4 ay bekle öyle al. Çünkü dx11 kartlar ozamana yaygınlaşır.. fiyalarda düşer..
  • Cevaplarınız için tesekkur ederim...Herseyden once benim öğrenmek istediğim sadece ekran kartını değiştirmem +performans sağlar mı ? Anakartım problem çıkartır mı ?
    Arada sırada benim bilgisayarda oyun oynayan arkadasım illaki bu bilgisayarın aynısını banada topla diye tutturdu. Şimdi ben elimdeki konfigirasyonun ekran kartını ve anakartını ona satmayı düsünüyorum. Bu sebepten hazır ona ekran kartı ve anakartı vermişken kendime daha iyi performans verecek yeni bir ekran kartı ve anakartmı alayım ? yoksa aynı ekran kartı ve anakarttan devammı edeyim ?
  • quote:

Cevaplarınız için tesekkur ederim...Herseyden once benim öğrenmek istediğim sadece ekran kartını değiştirmem +performans sağlar mı ? Anakartım problem çıkartır mı ?
    Arada sırada benim bilgisayarda oyun oynayan arkadasım illaki bu bilgisayarın aynısını banada topla diye tutturdu. Şimdi ben elimdeki konfigirasyonun ekran kartını ve anakartını ona satmayı düsünüyorum. Bu sebepten hazır ona ekran kartı ve anakartı vermişken kendime daha iyi performans verecek yeni bir ekran kartı ve anakartmı alayım ? yoksa aynı ekran kartı ve anakarttan devammı edeyim ?

Diğer bileşenlerin güzel hocam..Ekran kartı 5850 olursa ister istemez farkeder..
    Sistemi vereceksen ya ekran kartını ver yada hepsini..Hepsini verirsen 1156 soket veya 1366 soket alıcaksın..
    Ama ekran kartı verilebilir çünkü yeni kart alıcaksın..Vereceğin fiyata bağlı yani

• Fiyat problemi yok. Şu anda kaç paraya alınıyorsa aynı fiyattan vereceğim. Bu sebepten tereddütteyim zaten. Sadece ekran kartı değişsin mi ? Yoksa bu sistemde anakartında değişmesi gerekiyor mu ?
  • Yeni sistem toplayacaksan anakartın değişmesi gerekiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.