Şimdi Ara

DYING LİGHT 2|PS ANA KONU|TÜRKÇE|4 ŞUBAT 2022 (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.237
Cevap
26
Favori
61.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu gece olması lazım hocam iki gün önceden açılacaktı diye hatırlıyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fatihsar kullanıcısına yanıt

Bu gece olması lazım hocam DYING LİGHT 2|PS ANA KONU|TÜRKÇE|4 ŞUBAT 2022 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bu gece yarısı başlıyor olması lazım. 👍

• Eyvallah dostlar,evde değilim redbox kullanıyorum bulunduğum,5-6 GB'da bir bazen hata veriyor yüklemeyi durduruyor internetten dolayı o yüzden ne kadar etken açılırsa o kadar iyi benim için 😁 sanırım bi güvenlik sorunu oluyor bu taşınabilir internetler mobil hat olduğu için çözemedim bir türlü 🤦🏻‍♂️

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Başladı mı hemen biter. Ps5 ise konsolu daha da çabuk biter. Sadece 25GB gibi bir boyut. 👍

Şu cuma gecesi bir gelse de, kendimizi zombilere kemirtsek. 🧟‍♂️ 🚑

• rainy00 kullanıcısına yanıt
    ps5 hocam çok hata vermezse sanaha kadar indirir 👍🏻

• DYING LİGHT 2|PS ANA KONU|TÜRKÇE|4 ŞUBAT 2022
    DYING LİGHT 2|PS ANA KONU|TÜRKÇE|4 ŞUBAT 2022PlayStationtwitter
    “From intense combat to expanded parkour moves - learn how Dying Light 2 Stay Human innovates on Techland’s FPS formula: https://t.co/AYkn6CHXom https://t.co/PO7krX6Yei”
    https://twitter.com/PlayStation/status/1488576749734613010
  • İlk oyunu zamanında bitirdim ancak hiçbir şey hatırlamıyorum. Çok beğendiğim bir oyun da olmadı açıkçası kendisi. Bu oyunun senaryosu ayrı ve ilk oyunla bağlantısı yok deniyor. Direkt bunu oynasam konuyu rahat anlar mıyım yoksa ilk oyunun özetini bir izlemem lazım mı? Hiçbir şey hatırlamıyorum çünkü ilk oyun hakkında :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koftehor1 -- 1 Şubat 2022; 21:43:24 >
  • Oyun daha çıkmadan kırık ps4'lere düşmüş indirip oynanabiliyormuş

• koftehor1 K kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. Öyle pek bir bağlantısı yok. Sadece ilk oyundaki Spike karakteri ikinci oyunda da var. 15 yıl sonrası anlatılıyor zaten.
    Ama benim tahminim,ilk oyunun Following adlı DLC'nin final sahnesi bence ana oyunun hikayesinden daha önemli ve kilit bir öneme sahip. Belki oradan bir bağlantı yaparlar iki oyun arasında.

• Dying Light 2 için 1500'ü aşkın kişi çalışmış. İlk oyunda bu sayı 500 civarlarındaymış! Şimdi daha da heyecanlanma zamanı!

• indirme açılırsa haber verin arkadaşlar,konsola geçiş yapayım 😁

• SIE Santa Monica kullanıcısına yanıt

Bu oyun sorunlu bir geliştirme süreci geçirdi, birkaç kere sıfırdan başlandığı söylendi, gidenler gelenler oldu, bence başından sonuna geliştirme sürecinde bulunan insanlardan bahsediliyordur. Gerçekçi bir rakam gibi durmuyor, çünkü RDR2 için de yaklaşık 1600 kişinin çalıştığı belirtilmişti. İki oyunu yan yana koyunca RDR2 daha eski olmasına rağmen Dying Light 2'nin 10 yıl önünde duran bir oyun. Eğer hakikaten 1500'ü aşkın kişi çalıştı ve sonuç buysa, tam aksine bende büyük hayal kırıklığı yarattı.

İndirme açıldı hocam. Ben bastım indirmeye :)

• SIE Santa Monica kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam teşekkürler 👍🏻😊

• Eve gideyim de indireyim Cuma gece 00:00 da mı açılacak oyun?

• melkor23 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam belki de girenler ve çıkanlara beraber 1500 sayısına iblağ edinilmiştir. Çok çalkantılı bir süreç yaşadılar. 22 Yıldır Techland'da görevli olan ve Dying Light 2'nin senaristi olan Pawel Seliger stüdyodan ayrılmak zorunda kaldı. Herhalde daha tam tescillenmemişti suçlu olduğu ama Techland ekibi imajının ve prestijinin sarsılmaması için Pawel Selinger ile yollarını ayırmıştı sanıyorum ki. Hocam umalım ki oyun iyi çıksın :) Bir ara iptal edilmeye kadar gelmişti, çoğu insan çıkıp çıkmayacağına dair belirsizlik içerisindeydi. Su anda ise çıkıyor ve oyun dünyasının çok yoğun bir döneminde oyuncuların hayallerini yaldızlamaya geliyor adeta :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SIE Santa Monica -- 2 Şubat 2022; 0:27:41 >
  • Evet.

• Evet hocam. Eğer oyunu Türkiye hesabından aldıysanız Cuma günü 00.00'da oyuna girebileceksiniz diye biliyorum DYING LİGHT 2|PS ANA KONU|TÜRKÇE|4 ŞUBAT 2022 

• DYING LİGHT 2|PS ANA KONU|TÜRKÇE|4 ŞUBAT 2022

son 2 gün...

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.