F/P kulaklık arayışımın sonunda seçenekleri 2ye indirdim ancak karar vermekte güçlük çekiyorum. Genel olarak öyle aman aman bas tutkunu bir insan değilim. O yüzden Rock Zircon modelini eledim. Şu anda gidip geldiğim 2 model;
1- DZAT DF-10 2- KZ ZS3
DF-10 artıları: -çok şık görünüyor, (ahşap görünüm ve kumaş kaplı kablo) -incelemelere göre oldukça iyi bir performans veriyor.
Eksileri: -Daha önce kulakiçi kullanmadığımdan kulağımdan düşme ihtimali. (Bir kez telefonun kulaklığını bir süre kullanmayı denemiştim, arada bir kulaklığı düzeltme ihtiyacı hissediyordum.) -Fiyatı 17$
KZ ZS3 Artıları: -Fiyatı 7$ -kulak arkası tutacağı olmasından ve kulağa iyice oturmasından dolayı kulaktan düşmez diye düşünüyorum. -Yine incelemelere göre ses kalitesi başarılı görünüyor.
Eksileri: -Biraz büyük görünüyor. -Tasarım olarak df-10a göre daha kaba duruyor.
Kısacası df-10 çok şık ama zs3 ün 2katından daha pahalı,
Ses kaliteleri hakkında bilgisi olan, genel olarak ikisini kıyaslayabilecek, ya da bu konuda fikir alışverişi yapmak isteyen arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum.
Şimdiden teşekkürler..
Zs3 denedim.
Basslar boğuk. Çok hoşuma gitmedi. Fiyatına göre oldukça iyi.
Dzat df10 10$ di zamanında şimdi pahalı.
O dzatda şık duruyor ama kulağında dururmu ona karar ver önce. Sonra dakka başı bastırmak gerekir, sıkıntı çekersin.
Ses yalıtımı önemli değilse monk + falan da bakmanı öneririm.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme