|
Bildirim
|
Ayni model ayni renk hatta neredeyse ayni km'de E320 kullaniyorum Genel yorumlarimi asagida yaziyorum, baska sorulariniz olursa elimden geldigince cevaplamaya calisirim.
- Bu araclardaki en kritik konu SBC fren sistemi. Oyle bir sistem ki fren hidroliginin yeterli basinca ulasmasi icin bir pompa bulunuyor ve her birkac fren kullaniminda bir pompanin calisma sesini duyuyorsunuz. Bu pompanin uzerinde bir sayac var, pompa belirli bir sayida calistiginda omru doluyor ve araba pompa degisimi icin gostergede uyari vermeye basliyor (Degisim maliyeti serviste 10.000 lira uzerinde). Sirf bu olaydan dolayi Amerika'da SBC fren sisteminin garantisini 25 seneye uzattilar. Turkiye'de gecerli degil diye biliyorum. Genelde sayaci elektronik olarak devredisi birakiyorlar ki cok tehlikeli bir hareket. Mercedes, makyajli kasalarda SBC sisteminden vazgecti. O yuzden butceye uyuyorsa 2007 sonrasi makyajli modellere bakmanizi oneririm. - Aracin malzeme kalitesi, yalitimi, suspansiyon konforu zaten tahmin edeceginiz uzere gayet iyi. - Yakit olarak sakin kullanimda sehir ici 14 litre, sehirlerarasi 9.5/10 litre civarinda benzin tuketiyor. |
reno motorlu mersedesler gibi değil orj has alman bir parçası bozulursa genelde ömürlük olurlar ama bozulduğunu kabul et 3200 motor muhtemelen bir e320 daha alırsın.
hafta sonu kullancam dersen al bin günlük kullanmaya gelmez. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|