Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

E 900 için 2 GB Bellek kartı denemeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle 2GB hafıza kartı alınırken dikkat edilmesi gereken şeyler var.
    -telefonu yavaşlatıyor mu!
    -Gerçekten de 2 GB lık mı!

ikincisi komik gelebilir ama, ben aldım... mikro kartın üstünde 2 GB Kinston yazıyor ama aslında 1 GB lık...
    Alırken dedim... Samsung Firması, E900 için max. 512 MB lık bellek öneriyordu fakat "E900 hakkında herşey" konusu altında pekçok arkadaş 1 GB lık mikro kartın da güle oynaya çalıştığını söylemişlerdi. Ve bu kartları telefona takınca bellek durumuna bakıldığında gb hesabı değil kb hesabı olarak 998786kb gibi bir sayı görünüyordu. Bu durumda 7 haneyi desteklememe ihtimali vardı diye atlayıp aldım. Denemelerde 1 gb dan fazla bilgi almadığını görünce kartı bilgisayarda deneyip geercekten de 2 gb olmadığını gördüm.... Aman siz bu hatalara düşmeyin derim...

2 GB lık hafızayı telefona taktım, telefonda herhangi bir yavaşlama olmuyor. Ancak 512 MB lık hafızalarda çok yavaşlama olduğunu hepimiz forumlarda işitmişizdir. Bunun sebebi o kartların teknolojisinin eskimiş olmasıdır. Bu kartların pek çoğu, telefon satan şirketlerin ellerinde kaldığından telefonla birlikte (hediye ediliyor görünümünde) satılarak elden çıkarıldılar.

2 GB almak isteyen veya alıp da kullanan arkadaşlar için eksiklerini, sorunlarını ve çözümlerini yazmaya çalışıcam. Haydin iyi günler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pink_Floyd -- 6 Ağustos 2007; 0:46:25 >

• cektigim videoyu karttan isledigimde nadiren kilitlnebiliyor. Hicbir avaslama olmadi henuz. :D
  • biraz kendin pişir kendin ye gibi olmuş
  • TAMAMINI DOLDUR ÖYLE DENE 2 GBYIN HEPSİNİ
  • quote:

Orjinalden alıntı: nKEEPr

biraz kendin pişir kendin ye gibi olmuş

heheh niye yaw!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

TAMAMINI DOLDUR ÖYLE DENE 2 GBYIN HEPSİNİ

Hafizanin tamamini bir seylerle dolduracaksaniz 2gb li kart almanin cok da bir anlami yok... heh ama kart performans denemesi dahilinde 2GB in tamamini mp3 le doldurdum. Yavaslama yok. Ancak bu durumdayken dahili hafizanin hemen hemen bos oldugunu soylemem lazim. yanniz 4 tane yurutme listesinin hepsine hafizadaki sarkilarin hepsini listeleyemiyorsun. eheh. oyle de bi sorun var heh.

ancak bence 1 gb lik bir hafiza karti yeterli. yani yeni alacaklar 2 gb alsinlar ama 1gblik karti olanlarin 2 yi almalarinin pek bir anlami yok. Cunku istediginiz 15 mp3 u dinlemek icin 500 mp3 arasindan secim yapacaksiniz. cep telefonunun sinirli kullanim fonksiyonlarindan yurutme listesine sevdiginiz sarkilari arka arkaya gtireceksiniz de falan da filan. o kadar sey yapmisken muzik dinleme hevesim kalmiyo acikcasi. fazla hafiza alanini dahili hafizasi bos tutarak performans arttirmayi hedeflemek icin kullaniyorum. video ve resimlerin yuksek boyutlarini bildigimden her cekimden sonra bunlari hf kartina tasiyorum. telefon kendini yeniliyor. budur.
    kabul edenler... etmeyenler....
    kabul edilmistir!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.