Şimdi Ara

E-bayden Amerikadan oyun siparisi uygun fiyat(soru?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amerikada yasiyorum ve e-bayden turkiyeye playstation3 ve xbox360 oyunlari satmak istiyorum sadece cuzzi karla.Sizlere sormak istiyorum.140-120 milyona alicaginiz oyunlari ben size cok daha uygun fiyatlara bulursam benden alirmisiniz.Sadece Turkiyeye saticagim icin sizin fikirlerinizi almak isterim.Hem size ucuza oyun temin ederim hemde kendime bi kac okul harcligi olur.

Fikirlerinizi bekliyorum....

• Oradan kargo dahil toplam fiyatın bize kaça mal olacağı olur asıl bakılacak olan. Türkiye'de gittigidiyor veya forumlar üzerinden ucuza sıfır oyun bulmak mümkün, daha da olmadı sendit, play-asia gibi siteler üzerinden de çok cüzi miktarlarda oyunlar bulunabiliyor. Ancak yeni çıkan oyunları piyasanın oldukça altında sağlayabilirsen uğraştığına değecek kadar sipariş alabilirsin.
  • yeni oyunlari en ucuz ne kadar aliyorsunuz?
  • Şu an dolar yükseldiği için 109 yty ye alıyoruz.1 ay kadar önce yeni oyunlar 95 ytl civarındaydı .Kargo dahil 85-95 arası verebilirsen müşteri bulabilirsin.
  • Biz zaten e-Bay'den alıyoruz oyunları.

Şahsen ben bütün oyunlarımı e-Bay'den alıyorum. Sen uygun fiyata satarsan tabiki senden de alışveriş yaparız dostum.
  • bizden gelecek, tek tük siparişlerle, buna tek veya 2-3 ürün için kargo masrafını koyduğunda, bence, bizim burada tahtakaleden alacağımız fiyatlara yakın bir fiyat verebilirsin,10 YTL fark için kimse amerikadan gelecek kargoyu beklemez, tahtakaleden alır, bu da seni kurtarmaz, kargo ulaştı ulaşmadı derdi vs. de başını ağrıtır., Yapacaksan, oradan güncel oyunları ucuza topla, burada Türkiyede tanıdık biri aracılığı ile sat,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilse -- 24 Ekim 2008; 11:39:38 >
  • Yurtdışı alışverişleri üst konudan devam..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.