Şimdi Ara

E.C.A servis çalışanıyım arkadaşlar sorularınızı yanıtlayabilirim (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.941
Cevap
58
Favori
356.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: noname0056

bende e.c.a premix kombi kullanıyorum bir sorum olacaktı kombi açıkken güneş enerjisinden sıcak su almanın bi yolu var mı? cunku ben kombının alt kısmındakı ıkı vanayıda acıtıgımda gunes enerjım tasmaya başlıyor.

kombinin altında 4 tane boru göreceksiniz, sağdan ikinci boru üzerinde vanayı kapatırsanız güneş enerjisini kullanabilirsiniz.

eğer kapatmazsanız kombiniz sürekli güneş enerjisine su basar ve faturayı görünce şok geçirebilirsiniz.
  • seyma1972 S kullanıcısına yanıt
    Merhaba sayın seyma1972 döküm dilimli radyatörleri tavsiye etmiyorum neden diye soracak olursanız ısınması uzun sürüyor ve kombi içerisinde yer alan pompayı zorluyor radyatörleri yenilemenizi tavsiye ediyorum proje yani kombinin yerini değiştirmediğiniz sürece teknik destek aldığınız firma ücretsiz olarak igdaşa koöbid eğişimini bildirip aynı gün gaz yakıcı cihazlar değişim belgesini tarafınıza iletecektir daha sonra da 444 0 322 nolu gelefondan servis talebinizi ileterek yeni cihazınızı kullanabileceksiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kombinin modeli: e.c.a eurostar, kiracı olduğumdan ne zaman alındığını ve detaylarını bilmiyorum. Sorunum ise ısının sabitte kalmaması göstergelerde kardan adama benzer bir simge olan tuşa basınca ısı yükseliyor onu kapatınca bir süre sonra 30-35 dereceye düşüp orda sabit kalıyor acaba bunun sorunu ayarla mı ilgili kullanım kılavuzu yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BeyaZz_zenci kullanıcısına yanıt
    merhaba bay BeyaZz_zenci Cihazınızın öncelikle gaz vanalarını kontrol edin eğer gaz vanaları açık ise ve evinize doğalgaz geliyorsa cihazınızın üzerinde yer alan dört adet beyaz düğmeden üzerinde R harfi olan düğmeye parmağınızla sert bir şekilde basın tüm ışıklar yanıp sönmeye başladığı an parmağınızı çekin muhtemelen düzelecektir sorun devam ederse 444 0 322 nolu telefondan servis talebinde bulununuz.
  • ozan_k kullanıcısına yanıt
    merhaba bay ozan_k vanalarınız yeni takılmış ve tesisatınız yeni tesisatınızda bulunan partikül ya da ufak taş parçaları soruna neden olabilir garanti konusunda ise öncelikle fatura talep ediyoruz yok ise kaşeli garanti belgesi oda yoksa ürünün mamül tarihine bakıyoruz yani servis çağırdığnı zaman direk teknisyen tarafından bu ürün garanti dışı söylemine denk gelme ihtimaliniz 0 ve öncelikle pompa ile alakalı sorun yaşıyorsunuz merkezi sistemin kontrolü gerek vanalar ile alakalıda servis üründe sorun var ise size en uygun çözümü üretecektir saygılarımla
  • yusufd84 Y kullanıcısına yanıt
    merhaba sayın yusufd84 cihazınız euro3 mü ya da euro4 mü eğer bilmiyorsanız bu mesaja cevap yazdığınız zaman ekran renginide eklerseniz size ürüne ait kullanım kılavuzunu mail olarak gönderebilirim saygılarımla
  • Lago fb oda termostadi ile ilgili sorun yaşayan arkadaşlar ürün ile alakalı sorunlarınız lütfen pm ile bana ulaştırınız herkes bir takım cevaplar veriyor bende cevapları kaçırdığım için yardımcı olamıyorum iş yoğunluğu sebebi ile pm lere daha çabuk cevap verme ihtimalim olduğu için lütfen pm den ulaşın bazen acil destek ihtiyacı hisseden arkadaşların sorunları gözden kaçıyor anlayışınız için teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecaservisi

Lago fb oda termostadi ile ilgili sorun yaşayan arkadaşlar ürün ile alakalı sorunlarınız lütfen pm ile bana ulaştırınız herkes bir takım cevaplar veriyor bende cevapları kaçırdığım için yardımcı olamıyorum iş yoğunluğu sebebi ile pm lere daha çabuk cevap verme ihtimalim olduğu için lütfen pm den ulaşın bazen acil destek ihtiyacı hisseden arkadaşların sorunları gözden kaçıyor anlayışınız için teşekkür ederim

piyasada neden iki tane farklı lago fb ot var? tasarımları farklı ve birisi 0.1 derece hassasiyetli diğeri 0.5 derece hassasiyetli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

quote:

Lago fb oda termostadi ile ilgili sorun yaşayan arkadaşlar ürün ile alakalı sorunlarınız lütfen pm ile bana ulaştırınız herkes bir takım cevaplar veriyor bende cevapları kaçırdığım için yardımcı olamıyorum iş yoğunluğu sebebi ile pm lere daha çabuk cevap verme ihtimalim olduğu için lütfen pm den ulaşın bazen acil destek ihtiyacı hisseden arkadaşların sorunları gözden kaçıyor anlayışınız için teşekkür ederim

piyasada neden iki tane farklı lago fb ot var? tasarımları farklı ve birisi 0.1 derece hassasiyetli diğeri 0.5 derece hassasiyetli.

2 tane olanı var,biz alırken satıcı hangisi olduğunu bilmiyor sanırım,brosurden bizim okuduklarimizi tekrar ediyor...oda ısısini 0.1 hassasiyetle gösteren nerede satılıyor onu bulmamız lazım...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

bende e.c.a premix kombi kullanıyorum bir sorum olacaktı kombi açıkken güneş enerjisinden sıcak su almanın bi yolu var mı? cunku ben kombının alt kısmındakı ıkı vanayıda acıtıgımda gunes enerjım tasmaya başlıyor.

kombinin altında 4 tane boru göreceksiniz, sağdan ikinci boru üzerinde vanayı kapatırsanız güneş enerjisini kullanabilirsiniz.

eğer kapatmazsanız kombiniz sürekli güneş enerjisine su basar ve faturayı görünce şok geçirebilirsiniz.

kombinin altında 4 adet boru ve bu boruların 2 tanesinin üzerinde biri kırmızı biri mavi vana var ben gunes enerjısı vanasını acıp her ikisini tek tek denememe ragmen su saatınden ses gelıyordu. bu kombının bu sekılde calısma prensıbı yok mu? yada ben nerde yalnıs yapıyorum.

• quote:

quote:

quote:

kombinin altında 4 adet boru ve bu boruların 2 tanesinin üzerinde biri kırmızı biri mavi vana var ben gunes enerjısı vanasını acıp her ikisini tek tek denememe ragmen su saatınden ses gelıyordu. bu kombının bu sekılde calısma prensıbı yok mu? yada ben nerde yalnıs yapıyorum.

sağdan ikinci borunun vanasını kapatmanız yeterli. su saatine bakmayın. kombi sıcak su hazırlamaya çalışmıyorsa sorun yok demektir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

sağdan ikinci borunun vanasını kapatmanız yeterli. su saatine bakmayın. kombi sıcak su hazırlamaya çalışmıyorsa sorun yok demektir.

eve gidince hemen deniyeceğim inşallah olur.

• iyigünler
    eca premix almayı düsünüyorum ancak bulunduğum ilçede servisi varmı bulamadım internetten araştırdım onuda göremedim bu konuda yardımcı olabilirmisiniz

zonguldak alaplı ilçesi yada bu ilçeye 15 dk uzaklıkta olan karadenizereğli ilçeside olabilir buralarda eca kombi servisi varsa tel yada adres bilgisi verirseniz görüşüp almayı düsünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: drarter

iyigünler
    eca premix almayı düsünüyorum ancak bulunduğum ilçede servisi varmı bulamadım internetten araştırdım onuda göremedim bu konuda yardımcı olabilirmisiniz

zonguldak alaplı ilçesi yada bu ilçeye 15 dk uzaklıkta olan karadenizereğli ilçeside olabilir buralarda eca kombi servisi varsa tel yada adres bilgisi verirseniz görüşüp almayı düsünüyorum

BAĞLIK MAH. ERDEMİR CAD. NO: 211/C
    EREĞLİ/ZONGULDAK

servis var sadece. eğer ereğli karadenizeğerli dediğiniz ise.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: drarter

iyigünler

BAĞLIK MAH. ERDEMİR CAD. NO: 211/C
    EREĞLİ/ZONGULDAK

servis var sadece. eğer ereğli karadenizeğerli dediğiniz ise.

teşekkürederim telefonu da yazıyormuydu acaba

• drarter kullanıcısına yanıt
    merhaba sayın drarter bölgenize hizmet sağlatan servis mevcuttur bilgileri 444 0 322 nolu telefondan alabilirsiniz.
  • quote:

resimleri çektim bu vanalardan hangısını kapatmam lazım.
    resim nedense yan çıktı.

E.C.A servis çalışanıyım arkadaşlar sorularınızı yanıtlayabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noname0056 -- 16 Kasım 2013; 10:48:12 >

• noname0056 kullanıcısına yanıt
    en sağdan ikinci olanı kapatacaksınız ince boru, elektrik kablosu hizasında olanı. kırmızıyla işaretledim.

• quote:

en sağdan ikinci olanı kapatacaksınız ince boru, elektrik kablosu hizasında olanı. kırmızıyla işaretledim.

bugün deniyeceğim vermiş oluduğunuz bilgi için tşkler

• quote:

merhaba sayın drarter bölgenize hizmet sağlatan servis mevcuttur bilgileri 444 0 322 nolu telefondan alabilirsiniz.

eca dan hermetik yoguşmasız 20 bin kcallık hangi kombiyi önerirsiniz
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.