Şimdi Ara

E.C.A servis çalışanıyım arkadaşlar sorularınızı yanıtlayabilirim (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.930
Cevap
56
Favori
353.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: seyma1972

quote:

Orijinalden alıntı: ecaservisi

merhaba sayın drarter bölgenize hizmet sağlatan servis mevcuttur bilgileri 444 0 322 nolu telefondan alabilirsiniz.

eca dan hermetik yoguşmasız 20 bin kcallık hangi kombiyi önerirsiniz

Durumunuz musaitse yogusmali cihaz alirsaniz sizin icin daha iyi bir seçim olucak yogusmasiz olarak confeo plus veya proteus plus iyi bir secim olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyma1972

quote:

merhaba sayın drarter bölgenize hizmet sağlatan servis mevcuttur bilgileri 444 0 322 nolu telefondan alabilirsiniz.

eca dan hermetik yoguşmasız 20 bin kcallık hangi kombiyi önerirsiniz

Hermetik yoğuşmasız (konvansiyonel) kombilerde şimdilik sadece üç model öneriyoruz.
    1. Ferroli Domitech
    2. Ferroli Domiproject
    3. Demirdöküm Nitron.

Aslında Buderus U62 ve Vaillant Plus 242/3-5 de çok güzel cihazlar ama fiyatları maalesef yoğuşmalı seviyesinde.

ECA yoğuşmasız düşünüyorsanız Confeo Plus alabilirsiniz, fakat çok fazla sıcak su sabitleme sorunu şikayetleri geliyor.

• o kadar yazdık çizdik bir soru da ben sorayım

confeo premix var bende, sıcak suyu sonuna kadar açınca neden ayarladığım sıcaklığı yaklaşık 20 derece geçiyor? ben kombiden 35 ayarlıyorum ekranda 55 leri geçiyor neredeyse. boruda oluşacak kayıplara göre yükseltiyor olabilir fakat 20 derece yüksek değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

o kadar yazdık çizdik bir soru da ben sorayım

confeo premix var bende, sıcak suyu sonuna kadar açınca neden ayarladığım sıcaklığı yaklaşık 20 derece geçiyor? ben kombiden 35 ayarlıyorum ekranda 55 leri geçiyor neredeyse. boruda oluşacak kayıplara göre yükseltiyor olabilir fakat 20 derece yüksek değil mi?

55 gecen sicaklik isitma devresi isisi yani plakaliya giden kapali devrenin isisi

• Merhaba türk demirdöküm fabrikasında çalışmakta olan biriyim ve burdan bir tanıdığıma oda termostatı çıkartıcam daha uygun fiyatlı olduğu için sorum ise demirdöküm rf 6001 kablosuz oda termostatı eca kombi ile uyumlumudur uyarmı yani ? yada sd 2005 oda termostatı ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_SeDo

Merhaba türk demirdöküm fabrikasında çalışmakta olan biriyim ve burdan bir tanıdığıma oda termostatı çıkartıcam daha uygun fiyatlı olduğu için sorum ise demirdöküm rf 6001 kablosuz oda termostatı eca kombi ile uyumlumudur uyarmı yani ? yada sd 2005 oda termostatı ile

Zannedersem dd kablosuz ot beslemesini kombi kartindan aliyor ecada ilave besleme cikisi yok onun yerine bir adaptor ile halledebilirsiniz uyum olarak on off oldugundan uyumsuzluk gibi bir sorun yok yalniz eca servisleri bunun baglantisini yapmiyolar eca mamulu olmadigindan garantili bir cihazsa ilerde olabilecek bir arizada sorun yasayabilirsiniz

• quote:

Lago fb oda termostadi ile ilgili sorun yaşayan arkadaşlar ürün ile alakalı sorunlarınız lütfen pm ile bana ulaştırınız herkes bir takım cevaplar veriyor bende cevapları kaçırdığım için yardımcı olamıyorum iş yoğunluğu sebebi ile pm lere daha çabuk cevap verme ihtimalim olduğu için lütfen pm den ulaşın bazen acil destek ihtiyacı hisseden arkadaşların sorunları gözden kaçıyor anlayışınız için teşekkür ederim

ustam benim mevcut eski degiştirmeyi düşündüğüm kombide su basıncı 1.5 da iken kombiyi açtıgım zaman radyatörlerdeki su ısındıkca su seviyeside yükselmeye başlıyor 3 e falan çıkıyor bazen dahada yükseliyor kombi altından su bile veriyor kullandıgım kombi ariston . işyerimdeki kombiyle gecen hafta degiştirdim bunda da aynı şey oldu su ısındıkca su basıncı seviyesi 1.5 barlardan 3 lere bazen 3.5 bara kadar çıkıyor ve kombi alttan su veriyor bunun sebebi ne olabilir. evde eski döküm dilimli radratörler var resmini koyuyorum sorun radyatörlerde olabilirmi?
     E.C.A servis çalışanıyım arkadaşlar sorularınızı yanıtlayabilirim

• quote:

Merhaba;

Bir konuda yardımınızı rica ediyorum.Müstakil evime 1260 m yerden ısıtma borusu döşenecek.

1) 1 kat yüksekten kombisiz, sadece güneş enerjisinden basınçsız olarak aşağıya gelecek sıcak suyu kombisiz bu miktardaki boruda rahatça dolaştırıp, tekrar çatıdaki güneş enerjisine çıkarabilecek bir veya iki adet sirkülasyon pompası önerisi,

2)Bu pompaların sisteme entegre edilebileceği yer ve bu sistemin sağlıklı çalışabilmesi için tavsiyelerinizi rica ediyorum.

Teşekkürler.
  • Merhaba eca ustası sunu sorucam evimde eca whiteplus kombi var bu kombilere kablosuz veya kablolu oda termostatı takılabiliyor mu bilgi verirseniz sevinirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. Confeo premix + lago fb var. İsitma kapali olsa bile pompa surekli calisiyor. İsitma yokken pompayi kapatabilir miyim?

• 1)kombi sigortasını alsam servisi kombi açılışı için çağırdığımda takarlar mı?

2) şantiye elektriği ile 4-5 gün kombi kullanımında problem olur mu?
  • Merhaba benimde bir sorum olacak size cevaplarsanız memnun olurum.
    Aldığım dairede EMAS EFFECTA yazan ECA üretimi olduğunu düşündüğüm bir kombi takılı geçenlerde kombi bakımı yaptırırken içinde BOSCH üretimi olduğuna dair bir etiket gözüme çarptı internette araştırdığım zaman eca effecta diye bir model çıkıyor fakat tam olarak nedir ne değildir bilemiyorum size sormak istediğim ben bu kombiye modülasyonlu oda termostatı takabilirmiyim aklımda salus st320 rf var eğer modülasyonlu termostat takamayacaksam hangi termostatı önerirsiniz kablosuz olması önemli arada iki oda var kablo ile iki duvarı delmek istemiyorum teşekkürler.

kombinin kullanma kılavuzu
    www.ecayetkiliservisi.com/eca-kullanma-klavuzlari/effecta-kombi.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okemin -- 1 Aralık 2013; 20:45:34 >

• Merhaba
    kombi calisma sekli su sekilde
    0-50-60 sn kadar soguk su veriyor
    60 snden sonra isinmaya basliyor
    15 20 sn isitip tekrar soguyor
    20 sn kadar tekrar isinmasini bekliyorsunuz
    Yani cok dengesiz suyu israf eden isitmayan isittiginda surekli sicak su vermeyen bir kombi var
    Bunun arizasi var midir yoksa kombi bu kadar kotu mu
    Markasi ECA calora

• quote:

Orijinalden alıntı: Standartuye

Merhaba
    kombi calisma sekli su sekilde
    0-50-60 sn kadar soguk su veriyor
    60 snden sonra isinmaya basliyor
    15 20 sn isitip tekrar soguyor
    20 sn kadar tekrar isinmasini bekliyorsunuz
    Yani cok dengesiz suyu israf eden isitmayan isittiginda surekli sicak su vermeyen bir kombi var
    Bunun arizasi var midir yoksa kombi bu kadar kotu mu
    Markasi ECA calora

Bendeki kombi su vanasını çok kıstığımda dengesiz su gönderiyor sizin dediğiniz gibi soğuk değil tabi ılık oluyor açtığımda düzeliyor eğer sizinde kısık ise biraz açmayı deneyin bakalım ne olacak.
  • quote:

merhaba sayın yusufd84 cihazınız euro3 mü ya da euro4 mü eğer bilmiyorsanız bu mesaja cevap yazdığınız zaman ekran renginide eklerseniz size ürüne ait kullanım kılavuzunu mail olarak gönderebilirim saygılarımla

iş dolayısıyla şehir dışındaydım yeni döndüm. kombide sıkıntı olduğunu sanmıyorum sonuçta dengesini tutturunca düzgün bir şekilde çalışıyor ama gün boyu 50-60 derecede çalıştırmakta istemiyorum. o yüzden kılavuz faydalı olacaktır size mail adreimi özelden yazacağım euro 3 büyük ihtimalle. kombinin rengi beyaz üzerinde 4 tane düğme var bunlardan kardan adam,ayar,ecoo ve ikaz göstergeleri. şimdiden teşekkür ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • servis arkadaşım bişey soracam . Benm kombi eca confeo premix bunun on/off termostat çıkışı kaç volt acaba öğrenebilirmiyim
  • hitaf H kullanıcısına yanıt
    merhaba bay hitaf modülasyonlu harici tüm oda termostadlarını cihazınıza taktırabilirsiniz seçenekler için 444 0 322 numaralı telefonu arayınız.
  • Standartuye S kullanıcısına yanıt
    merhaba bay standartuye tesisat mesafeniz uzun ise soğuk su alma süreniz artabilir tavsiyem suyu sadece sıcak kısımdan sonuna kadar açıp kullanmanız bu şekilde sorununuz ortadan kalkar diye düşünüyorum.
  • okemin kullanıcısına yanıt
    merhaba bay okemin E.C.A servisleri sadece orjinal E.C.A firmasına ait oda termostadlarının montajını yapıyorlar diğer ürünler ile alakalı bilgi vermem uygun değil 444 0 322 numaralı çağrı merkezi üzerinden ürün fiyatlarını öğrenebilirsiniz.
  • EyezBerg kullanıcısına yanıt
    merhaba bay eyezberg pompayı kapatamazsınız ısıtma bitince sıcak suyun tüm radyatörlerde dolaşması gerekiyor pompa iptal olursa su sirkülasyonu olmaz o zamanda kombi kullanmanızın hiç bir anlamı kalmaz.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.