Şimdi Ara

E-Devlet İle İlgili Kayıt Sorunu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elimde iphone 4s var 6 ay önce almıştım kayıtlı diye bu 6 ay içinde 3 kere kayıt düştü sanıyorumki hep geçici kayıt yapıyorlar bugun komşunun birinden pasaport buldum henüz bir ay olmadı yurda giriş yapalı kendisinin edevlet şifreside var. asıl sorunum şu telefonum açık durumda ama geçici kayıt var bu kayıtı düşüremiyoruz düşmesini beklesem 1 ay geçicek bu seferde pasaportun tarihi dolucak. edevlet üzerinden yine kayıt yaptıram sorun olurmu ? yada nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olabilecek arkadaş varmıdır ?bugun veya yarın sorunu çözmem gerekiyor ayın 15 inde pasaport süresi doluyor.

• Btk'yi ara ikinci el telefon aldim kayit dustu sahte kayitmis suan kendi pasaportuma kayit ettirmek istiyorum ne yapmaliyim ? diye soracaksin en dogru yolu soylerler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdm24

Btk'yi ara ikinci el telefon aldim kayit dustu sahte kayitmis suan kendi pasaportuma kayit ettirmek istiyorum ne yapmaliyim ? diye soracaksin en dogru yolu soylerler.

teşekkür ederim hocam ilginiz için. btk yı aradım ve sordum şuanki kayıt düşmeden edevlet yada gsm operatorleri tarafından kayıt yapılamaz düşmesini beklemelisiniz şeklinde yanıt aldım. başka bir çare kalmadı zaten.
  • Aynı olay benimde başıma geldi pasaport buldum kaydı silemedim. hiçbir şekilde silemezsiniz dediler btk'dan. o ara şans eseri kaydım düştü gittim yaptırdım. ama forumda bozbirik diye biri mi ne silebileceğini söylemişti. ne kadar güvenirsiniz bilemem belki hala silebiliyordur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.