Şimdi Ara

E devlet kayıt yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Istanbul hukuğu kazandın e devlet üzerinden kayıt yaparsam okula evrak vs vermem gerekli mi ? Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayır bildiğim kadarıyla sadece ders seçimine gideceksiniz okul açılmaya yakın...
  • kimse tam bişey bilmiyor bu konuda
  • Okullar açıldığında eksik belgeleri verirsin zaten çoğu kişi seninle aynı durumda olacağı için ilk 1 hafta öğrenci işlerinin orada sıra oluyor hep

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse net bişey bilmiyor diye bişey yok ben 2015 de kayıt oldum arkadaşlar şu ösym nin sitesindeki ve okulunuzun web sitesindeki yazıları anlamamak için fazla evham yapan birisi olmanız gerek

E devlet üzerinden kayıdın amacı uzak şehirde bir üniversite kazandıysanız sadece kayıt olmak için yol parası verip gitmeden kayıt yaptırmaktır.

Bir bakıma ön kesin kayıt denebilir. E devletten kaydınızı yapınca kaydınız geçerli olur Diploma Fotoğraf gibi belgeleri de okullarınız açıldığında ilk bir kaç hafta içerisinde öğrenci işlerine verip kaydınızı bitirirsiniz.

Bu arada ilk yıl hiçbir bölümde ders seçimi yapılmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qacs -- 10 Ağustos 2017; 14:48:1 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.