Şimdi Ara

E-DEVLET Mobil/Sabit/İnternet/Kablo Tv/Uydu İşletmecilerinden Borç ve Alacak Sorgulama sayfası aktif (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
42
Favori
16.496
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam Turkcell için verdiğin linkte iban girmek için gerekli yer yok.
    Sadece alacak sorgulayabiliyoruz. Linkin doğru olduğuna emin misin?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mert969 M kullanıcısına yanıt
    Ttnet sitesinden alacak sorgulabdevam de iban gir para hesapta hat jükimşnse o kişinin ibanı

• quote:

Orijinalden alıntı: 4007

Beni de alıntılarsanız sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: SzolnoK

ttnet e 25/08/2011 tarihli 53,75 borcum çıktı. Ama hala ttnet kullanıyorum borcum olsa hattı kapatmazlar mıydı. bir saçmalık var ama :)

borç değil de normal fatura olabilir. benimd e faturam görünüyor, son ödeme tarihine biraz daha var.
  • TTNET 5 TL alacak çıktı. Hem de 2011'den. Valla borç olsa şimdiye eve haciz gelmişti. Alacak olunca sesleri çıkmıyor. Yasal faiziyle 10 TL'yi bulur ama kim verecek ki bunu?
  • Tek kelimeyle inanılmaz bir hizmet. Nerede borcumuz/alacağımız var görebiliyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebaboli

Üstüne Digitürk olanlar aman dikkat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 sene önce bir telefon geldi. Arayan avukatlık bürosuymuş. Digitürke borcum varmış. Yahu olur mu benim digitürk aboneliğim yok dedim. Kimlik bilgilerimi aynen saydı. Ben ciddiye almadım kapattım teli ama aradan biraz zaman sonra aklıma düştü e-devlete baktım. Adamlar bana dava açmış. Borç celbini eski ev adresime göndermişler 7 günde itiraz etmem gerekirken edemediğim için dava başlamış hakkımda icra mahkemesinde. Digitürkten abonelik detayları istedim. Biri benim kimlik fotokobimle digitürk aboneliği açtırmış benim adıma. Hiç ikamet etmediğim bir adreste. 3 oda paketi yapmış adi herif. 4 ay fatura ödememiş digitürkte kapatmış aboneliği ve parasını benden istiyor.

Bakın sadece kimlik fotokobisiyle bunu yapmış. Kimlik fotokobimi de kullanan LG nin Bursa Prosim servisi. TV değişimi için kimlik fotokobimi verdim onlara. Nerden anladın diyecekseniz digitürkten sözleşmenin bir örneğini istedim o eve Digitürk kuran servis Prosim denen adiler.

Sözleşmede 3 hatalı yer var. Birincisi kimlik fotokobimde ana kızlık soyadı yazmadığı için atmış orayı, ikincisi imzamı sallamış alakası yok ki zaten incelenirse kriminal olarak titreşimden anlaşılır, üçüncüsü telefon numarasını sallamış bana ait bir numara değil.

Avukatımla görüştüm. Tebligata itiraz etmediğim için sonucu yani hacizi bekliyoruz. Devlet memuru olduğum için haciz yerine maaşıma uygulanır diye biliyorum. Bundan sonra maddi manevi tazminat davası açabilirmişim. Anlayacağınız kurbanlık koyun gibi bekliyorum hiç kullanmadığım digitürkün beni haczetmesini.

Siz siz olun kimlik fotokobisi verdiğiniz zaman üstüne ne için verildiğini yazın. Yoksa sistemi kandırmak bu kadar basit.

Hocam hacizi beklemenize gerek yok, avukatınıza söyleyin tedbir talepli menfi tespit davası açsın

• quote:

Orijinalden alıntı: sp@wn

Hocam Turkcell için verdiğin linkte iban girmek için gerekli yer yok.
    Sadece alacak sorgulayabiliyoruz. Linkin doğru olduğuna emin misin?

önce bilgileri doldurup sonra sorgula dicez
     E-DEVLET Mobil/Sabit/İnternet/Kablo Tv/Uydu İşletmecilerinden Borç ve Alacak Sorgulama sayfası aktif E-DEVLET Mobil/Sabit/İnternet/Kablo Tv/Uydu İşletmecilerinden Borç ve Alacak Sorgulama sayfası aktif
     E-DEVLET Mobil/Sabit/İnternet/Kablo Tv/Uydu İşletmecilerinden Borç ve Alacak Sorgulama sayfası aktif

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kRaL_1907 -- 5 Mart 2015; 23:36:14 >

• d-smart üyeliğimi 01/10/2011 tarihinden 31.12.2014'e kadar kullandım ve iptal ettirdim.
    sisteme girdim 1700tl d-smart a borçlu görünüyorum.
    d-smart a şikayet kaydı açtım.
    bunun dışında ne yapmamı önerirsiniz?
  • bilet çektim, hiç amorti vurmadı
    spor toto'da ilk maçta yattım
    sayısal oynadım, o da ikide kaldı
    el altı tutturdu gardaş, bana ne çıktı?

• Turkcell'e 37 TL borcum var ama borcumun olmadığı yazıyor, sanırım sistem daha yeni olduğu için.
  • arkadaşa teşekkür ederim bilgi için. ne borç çıktı ne alacak. kafam rahat.
  • sertosman S kullanıcısına yanıt
    Hocam cahilliğimi mazur görün bu konularda pek bilgili değilim. Tedbir talepli menfi tespit davası açarsam avukatlık masrafı yada herhangi bir masraf çıkar mı bana? Bu dava sayesinde ne elde ederim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: demores

Ttnet sitesinden alacak sorgulabdevam de iban gir para hesapta hat jükimşnse o kişinin ibanı

Teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: thebaboli

Hocam cahilliğimi mazur görün bu konularda pek bilgili değilim. Tedbir talepli menfi tespit davası açarsam avukatlık masrafı yada herhangi bir masraf çıkar mı bana? Bu dava sayesinde ne elde ederim?

Estağfirullah ne cahilliği. Diğer türlü de bi dava açacaksınız. Bu davada en azından size haciz uygulamalarına engel olacaksınız. Kendi avukatınıza ödeyeceğiniz ücret tabi yine söz konusu olacak.

• Teşekkürler...

• sertosman S kullanıcısına yanıt
    Verdiğiniz cevap için teşekkürler.

Bu saçma sorundan masrafsız kurtulma yolum yok mu peki?
  • thebaboli kullanıcısına yanıt
    malesef yok hocam allah kimseyi bu adliyelere düşürmesin...
    avukatların eline kaldıysak hele avukat insafsızsa vay halimize...
  • haber veren arkadaşa teşekkürler, güzel paylaşım.
  • Konuyu acan arkadasa cok tesekkurler. Telekoma ait 7 sene oncesinin borcu cikti. Mahkemelik olmadan ogrenmis olduk.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.