Şimdi Ara

E-DEVLET Mobil/Sabit/İnternet/Kablo Tv/Uydu İşletmecilerinden Borç ve Alacak Sorgulama sayfası aktif (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
42
Favori
16.504
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TT 'nin tekel dönemi uygulamalarından kalma alışkanlığı..

Siz siz olun telefon hattınızı İPTAL ettirin.. KAPATMA değil..

sonra borçlu çıkarsınız..

herkese kolay gelsin..
  • Daha once turktelekomun benzer bir uygulamasi vardi 2-3 lira gibi bir alacagim cikmisti. Talep yapmistim 45 gun sonra hesaba gondermislerdi. Simdi 0,81 lira daha alacagim gorunuyor. Ne yapsam mahkemeye mi versem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebaboli

Verdiğiniz cevap için teşekkürler.

Bu saçma sorundan masrafsız kurtulma yolum yok mu peki?

bütün işlemleri kendiniz takip ederseniz icraya ve adliyeye gidip gelme masrafınız olur. ama konuyu bilmeden de altından kalkmak mümkün olmayabilir. tavsiyem avukatınızla hareket etmenizdir. Dava ücretini karşılayamayacaksanız dilekçenizi avukata yazdırın, dilekçeye alacağı ücret ile çözmeniz mümkün olabilir
  • benim de vodafone vın borcu çıktı 22.50tl, tüm borçlarını kapatıp faturasıza geçirmiştim hattı, nete bağlanmıyordu doğru düzgün,
    müşteri hizmetlerini aradım bugün, kapattıktan sonra tekrar vergi vs borcu çıkarmışlar, yasal takibe girmiş 2013te sonra tekrar çıkarılmış, vodafone sayfasından kk ile ödedim 22.50yi
  • edevlet tamamen geliştirilip kk borcu alacağı hangi bankada hesabımız var ne var ne yok göstermelidir.zaten devletinde bildiği şeyler bizede göstermeli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperenxx

edevlet tamamen geliştirilip kk borcu alacağı hangi bankada hesabımız var ne var ne yok göstermelidir.zaten devletinde bildiği şeyler bizede göstermeli.

Aynen katılıyorum. Hangi bankada hesabınız var, kredi kartımız var, kredi çekmişiz. Adımıza kurulmuş bir şirket var mı gibi bilgilerde e devlette olmalı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ttnet aradı beni,gidip telekom müdürlüğünden alın paranızı dediler terbiyesizler .ben parayı müdürlüğünüze mi yatırdım banka hesabıma yatırın dedim,9 tl yi hesabıma eft yapacaklar.

• Aşağılık Türk Telekom'dan borcum çıktı. 2009 yılında kapattırdığım hattın borcuymuş.
    Son ödeme tarihi 23.09.2009. Faiziyle beraber şuan 4,82TL. Ana borç kimbilir kaç kuruş idi.
    En son gelen kuruşlu fatura borcunu dahi ileride borç çıkmasın diye özellikle ödemiştim.
    Şimdi gelde bunların barzo çalışanlarına laf anlat, uğraş dur.
  • tyll kullanıcısına yanıt
    olay budur arkadaşım güzel cvp vermişsin.
    Normalde yokuş yaparlar ama artık herşey resmi.ödemezlerse icra takibi başlatmak çok zor değil..

• basligi acan arkadasa tesekkurler, guzel hizmet :)

benim de turktelekomdan 247 lira alacagim cikti ama tt'nin kendi sitesinden aratinca herhangi bir alacaginiz yoktur diyor.

ne yapmam gerektigi hakkinda fikri olan var mi?

• xalit kullanıcısına yanıt
    247 lira nasıl alacak çıkar ya, sistemde yanlışlık var bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellboy_7

Vay Bee uzerine 25 tane hat açılmış

Banada 9 tane hat açılmış.. Çıldırdım hiç birinden haberim yok.
    Allahtan borçları yok ya borçları olsaydı vay halime eskide kimlik önüne gelene yaşı tutmayana bile kaçak hat açıyordu telefoncular
  • Avea'nın sorgusu çalışmıyor

• üzerime 10a yakın turkcell hat çıktı çok eskilerden alınıp kapatılan misal 2002 de alınıp 2006 da felan kapatılmış. ama benim rızam olmadı. bu hatların borcu alacagı yok ama nasıl açtılar yahu ?

• Turk Telekomdan : 207 tl
    Ttnet : 179 tl alacak cikiyor . Turk Telekomun sitesinden sorguladigimda alacak yok diyor, Ttnet hata veriyor ne iş arkadaslar.

• bykutluay kullanıcısına yanıt
    benim de ayni sekilde

• Lasvegaswings kullanıcısına yanıt
    turktelekom musteri hizmetlerini aradim oyle bir alacak göremiyoruz dediler. herhalde e devlet hatali. ya da bi tt subesine mi ugrasam.. neyse sonucu yazarim ben gidersem.

• Türk Telekom işletmecisinde 0 tanesi aktif, 1 tanesi pasif olmak üzere toplam 1 adet abonelik bilginiz bulunmaktadır. Aboneliklerinizin toplam borç tutarı 0,00 TL, toplam alacak tutarı 198,00 TL'dir.

Nasıl tahsil edeceğiz bunu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alacak verecek yok temiz çıktım

• avea hep teknik aksaklık yazıyor arkadaş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khan1907 -- 9 Mart 2015; 9:16:00 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.