Şimdi Ara

E-DEVLET Mobil/Sabit/İnternet/Kablo Tv/Uydu İşletmecilerinden Borç ve Alacak Sorgulama sayfası aktif (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
42
Favori
16.496
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • isabetli paylaşım, teşekkürler
  • oha borç içindeyim :D

TTnet 42 Telekom 31 TL borç çıkarmış ilginç
  • quote:

Orijinalden alıntı: byRamo

D-Smart'tan alacağım çıktı 67 lira,nasıl temin edecez bunu bilen varmı dostlar

D-smart için

yalnız e-devlette çıkan tutarın yarısı çıktı alacak olarak d-smartın sorgusunda. mükerrer sonuç çıkıyor sanırım.

• Cok iyi hizmet haber veren arkadaş saolasin...
    Dsmart 49 lira borç 11.43 alacak var,ben alacagimdan vazgectim onlar da hic sormadilar bakalim ne olacak...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: wolkien

quote:

Orijinalden alıntı: SzolnoK

ttnet e 25/08/2011 tarihli 53,75 borcum çıktı. Ama hala ttnet kullanıyorum borcum olsa hattı kapatmazlar mıydı. bir saçmalık var ama :)

borç değil de normal fatura olabilir. benimd e faturam görünüyor, son ödeme tarihine biraz daha var.

2011 tarihli diyorum

• 2000 yılından borç çıktı bildiğin :D görmedim duymadım bilmiyorum....
  • ttnet den 9,08 alacağım varmış,bittin sen TTnet !!!

edit:Online işlemlerden yazdım bakalım ne geveleyecekler !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyll -- 6 Mart 2015; 8:52:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

İlla e-devlet şifresi lazım mı sorgu için?

• bana ait olup olmadığını bile bilmediğim bir hattan turkcell bana 67 tl borçluymuş, benim o kadar borcum olsaydı yasal faizleriyle donumuza kadar alırlardı. haber veren arkadaşa teşekkürler.
  • Haber veren arkadaşa teşekkürler. Vodafone dan 15 TL alacağım çıktı, Turkcell gibi bir sitesi var mı başvuru için?

• sorgulama yapılamıyor şu an

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SzolnoK

ttnet e 25/08/2011 tarihli 53,75 borcum çıktı. Ama hala ttnet kullanıyorum borcum olsa hattı kapatmazlar mıydı. bir saçmalık var ama :)

Şu an böyle bir davada adam elektrik aboneliğini kapatmadan binadan çıkmış. Gelen adam elektriği kullanmış ve 2005-2012 arası hiç fatura ödememiş. Sonra icra takibi, 26000 normal kullanım, faiz artı ceza vs 60000 tl. Sonra ben kullanmadım diye icrayı durdurmak için mahkemeye vermiş. Karar daha yeni verilmiş tüm borcu yasal faiziyle ödemesine, icrayı durdurduğu için %20 daha tazminat artı mahkeme masrafları. Düz hesap 100 bine dayanıyor. Neyse yargıtay kararı bozmuş ama ne olacak, ne yeni karar verecek hakim meçhul.

Siz siz olun, borcunuzu zamanında ödeyin

• Ne borç var ne alıcak :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dsmartta alacağım çıktı nasıl geri alacağım bunu şimdi

• Türk Telekomdan pasif durumdaki hattımdan 198 TL alacak çıktı 2012 den. Ne yapmamız gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mydonose13

bana ait olup olmadığını bile bilmediğim bir hattan turkcell bana 67 tl borçluymuş, benim o kadar borcum olsaydı yasal faizleriyle donumuza kadar alırlardı. haber veren arkadaşa teşekkürler.

Mahkemeye gidilirse faizi ile alınır.

• E-devlet mobil uygulamasından gözüküyor mu? Ben göremedim. Siteden sifremi yazdim kabul etmiyor hayret

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay Bee uzerine 25 tane hat açılmış

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.