Şimdi Ara

E-DEVLET Mobil/Sabit/İnternet/Kablo Tv/Uydu İşletmecilerinden Borç ve Alacak Sorgulama sayfası aktif (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
42
Favori
16.505
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TTNET zamanında niye istememişte şimdi 64 tl borçlu çıkıyorum ben vermiyorum gardaş..
  • Borç olsa faiz işlerdi alacağım olan 2 liraya yıllardır faiz falan gelmemiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kRaL_1907

quote:

Orijinalden alıntı: hellboy_7

Vay Bee uzerine 25 tane hat açılmış

Banada 9 tane hat açılmış.. Çıldırdım hiç birinden haberim yok.
    Allahtan borçları yok ya borçları olsaydı vay halime eskide kimlik önüne gelene yaşı tutmayana bile kaçak hat açıyordu telefoncular

Bu konu yüzünden mahkemem devam ediyor. Yapanlar hakkında ceza davası devam ediyor. Ara ara sorgulamakta fayda var.
  • TTnete hiç abone olmadım ama adıma bir abonelik görünüyor. Hemde 6 ay önce açılmış ve aktif durumda. Yaktım senin TTnet

Bu arada d-smart aboneliğiniz bulunmamktadır diyor. Benim d-smart aboneliğim var. bu işte bir terslik var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimtuna -- 9 Mart 2015; 11:55:04 >
  • Telekomdan alacağımızı nasıl alıyoruz ? alacak çıktı 50tl
  • Digiturk denen ahlak yoksunları aboneliği iptal etmemişlerdi illa faksa zorluyorlardı. Tüketici hakem heyeti kararı sonrası iptal etmek zorunda kalmıştı adiler. Şimdi baktım hala aktif görünüyor ne akla hizmet anlamadım.
  • 253 tl turkcellden 57 tl de ttnetten alacağım çıktı haber veren arkadaştan Allah razı olsun.
  • Turkcell'den 0,69tl alacaklıymışım. Onun dışında hep güncel fartura borçlarım çıktı. Paylaşım için teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ttnetten 232,90 alacağım çıktı bunu nasıl alıyoruz? Alan arkadaşlar bilgi verebilirmi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamehliyetsiz

Arkadaşlar ttnetten 232,90 alacağım çıktı bunu nasıl alıyoruz? Alan arkadaşlar bilgi verebilirmi?

hocam ilk sayfada ttnet sayfasına yönlendiriyor orda açıklamalı yazıyor.2011 yılından sonra aboneliğini kapatanlar için ttnet ofislerinden alabileceği yazıyor.
  • borç çıkmadı turkcelden 2008 yılından kalma 4.74 tl alacak çıktı hemen iban noyla başvurdum delikli kuruş bırakmam onlarda ama onların alacağı olsaydı şimdi ona katlamıştı para adalet işte .
  • 3-4 gündür deniyorum ama sistem sonuç vermiyor, acaba başkaları da aynı hatayı alıyor mu?
  • Benim Turkcell'den 19,54 alacağım görünüyor ama turkcell ekranından sorgulama yaptım birşey çıkmadı.

Bende çağrı merkezini aradım ve durumu izah ettim.

Görevlinin demesi o ki benim 30 TL borcum varmış ama bu borcun neden ötürü olduğu bilinmiyormuş, o yüzden 19,54 TL ödeme yapmayacaklarmış..

ALAYINIZ HIRSIZSINIZ BE !!!
     E-DEVLET Mobil/Sabit/İnternet/Kablo Tv/Uydu İşletmecilerinden Borç ve Alacak Sorgulama sayfası aktif

• benimde dsmartta 45 tl civarı alacağım çıktı bunlardan istedim naptılarsa bor gözükmüyor şimdi :D korkulur bu şirketlerden alacakları olsa bizi naparlardı kim bilir bizim dayımız yokkki ankarada...
  • quote:

Orijinalden alıntı: EuphoriA

T.cell den 2008 yılından 17,5 TL alacağım cıktı. Şimdi ben salağım ya IBAN numaramı verip bu parayı dileneceğim onlarda lütfedip iade edecekler... Peki ben 2008 yılından Turkcell' e 17,5TL takmış olsam ne olacaktı? Şirket avukatında vekaletim vardı zaten. Sağolsun şu vakte kadarda o kadar yardım edip yol gösterdi. Yardımlarının karşılığı olmasa da küçük bir hediyeyi Turkcell' den alsın. Yarın bilgi vereceğim. Şartlar uygunsa direkt icra yolu ile tahsilat. Vekalet ücreti, icra masrafları arkadaşlara bir girsin akıllanırlar. Haşırt dı bilekbord.

Gecmisten faiziyle talep etmen icin ilgili tarihte ihtarname cekmis ve onlarinda odememis olmasi gerekirdi. En az 1000tl masrafi olur bu isin yaptigin masrafla kalir uzerine para odersin:) tabi avukatiniz daha iyi bilir. Aksiyona degmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gıda Ambarı

TTnete hiç abone olmadım ama adıma bir abonelik görünüyor. Hemde 6 ay önce açılmış ve aktif durumda. Yaktım senin TTnet

Bu arada d-smart aboneliğiniz bulunmamktadır diyor. Benim d-smart aboneliğim var. bu işte bir terslik var.

Benim de trcell aboneligim var ama bulunmamakta diyor. Ttnettede 2 aktif aboneligim var. Halbuki yok oyle birsey. 1 tane olmali.

• quote:

Orijinalden alıntı: thebaboli

Üstüne Digitürk olanlar aman dikkat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 sene önce bir telefon geldi. Arayan avukatlık bürosuymuş. Digitürke borcum varmış. Yahu olur mu benim digitürk aboneliğim yok dedim. Kimlik bilgilerimi aynen saydı. Ben ciddiye almadım kapattım teli ama aradan biraz zaman sonra aklıma düştü e-devlete baktım. Adamlar bana dava açmış. Borç celbini eski ev adresime göndermişler 7 günde itiraz etmem gerekirken edemediğim için dava başlamış hakkımda icra mahkemesinde. Digitürkten abonelik detayları istedim. Biri benim kimlik fotokobimle digitürk aboneliği açtırmış benim adıma. Hiç ikamet etmediğim bir adreste. 3 oda paketi yapmış adi herif. 4 ay fatura ödememiş digitürkte kapatmış aboneliği ve parasını benden istiyor.

Bakın sadece kimlik fotokobisiyle bunu yapmış. Kimlik fotokobimi de kullanan LG nin Bursa Prosim servisi. TV değişimi için kimlik fotokobimi verdim onlara. Nerden anladın diyecekseniz digitürkten sözleşmenin bir örneğini istedim o eve Digitürk kuran servis Prosim denen adiler.

Sözleşmede 3 hatalı yer var. Birincisi kimlik fotokobimde ana kızlık soyadı yazmadığı için atmış orayı, ikincisi imzamı sallamış alakası yok ki zaten incelenirse kriminal olarak titreşimden anlaşılır, üçüncüsü telefon numarasını sallamış bana ait bir numara değil.

Avukatımla görüştüm. Tebligata itiraz etmediğim için sonucu yani hacizi bekliyoruz. Devlet memuru olduğum için haciz yerine maaşıma uygulanır diye biliyorum. Bundan sonra maddi manevi tazminat davası açabilirmişim. Anlayacağınız kurbanlık koyun gibi bekliyorum hiç kullanmadığım digitürkün beni haczetmesini.

Siz siz olun kimlik fotokobisi verdiğiniz zaman üstüne ne için verildiğini yazın. Yoksa sistemi kandırmak bu kadar basit.

Geçmiş olsun , bence bir yaptırımı varsa sahte evrak düzenlemekten o yeri mahkemeye verin. Acısını kat kat çıkartmış olursunuz.

• Aktif süren aboneliklerim dışında borcum yok Telefonumun son faturası ttnetimin son faturası gözüküyor bilgim dışında da hiç bir aboneliğim yok şükür.

Tşk Konu sahibine e-devletten bilgi sahibi olduk.
  • geçmiş olsun hocam
    hayır, bi de bize ters bakış atarlar şu fotokopinin üzerine kaşe vur, yazı yaz dedigimizde

• Haber veren arkadaşa teşekkürler. TTNET den 188 TL alacağım cikti. Ayni gün paramı aldım.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.