Şimdi Ara

E-DEVLET Mobil/Sabit/İnternet/Kablo Tv/Uydu İşletmecilerinden Borç ve Alacak Sorgulama sayfası aktif (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
42
Favori
16.505
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turkcell'den 171,68 alacağım çıktı.. Nereden kaldığı hakkında bir fikrim de yok. Haber verene çok teşekkür ediyorum..

edit: para hesabıma yattı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mechs -- 10 Nisan 2015; 21:31:10 >
  • Arkadaşlar 6 sıfır atılmadan önceki tarihte yazan rakamlardan 6 sıfır atmanız gerekiyor yani 150 tl alacağının aslında 0,15 kuruş olabilir. Bende 87 milyon görünüyor aslında 87 tl imiş ve bir yanlışlık olabilirmiş bakalım dilekçe verdim türkcele
  • 33 TL ALACAĞIM VAR ARIYORUM . AVEA + POCELLİ İKİ KURUMDA BİZDE ALACAĞINIZ YOK DİYOR
  • Avea'dan alacağım 57 TL var hatlar 6-7 ay önce kapatılmış kapatıldıktan sonra 3 ay içerisinde talep edilmeliymiş Turkcell 1,5 yıl önceki alacak için IBAN numarası isterken avea ta 2010 yılında yürürlüğe giren kanunu baz alarak 3 ay ile sınırlamışlar eğer 3 aylık sınır var neden bana alacaklarım varmış gibi gösteriyorsunuz aveadan para alabilen oldu mu hiç.
  • Vodafone 846 tl alacak çıktı ne yapabiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 27 liralık bir iadem var. Teşekkürler
  • 1280.40 tl d-smart dan alacağım çıktı daha önceden 2 yıl kullandım kapattırdım fakat tarifem yüksekti 140 tl gibi bir para ödüyordum her ay kurtuldum diye sevinmiştim şimdi telefona sms geldi alacağınız var diye girdim baktım görünüyor aslı varmı arkadaşlar bu işin ?
  • Dsmarti ara parani iste.
    Hesap no isterler buyuk ihtimal.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa1403

33 TL ALACAĞIM VAR ARIYORUM . AVEA + POCELLİ İKİ KURUMDA BİZDE ALACAĞINIZ YOK DİYOR

Aynen aveadan alacagim var ama gozukmedi

• Dsmarttan 72 tl alacagım gözüküyodu bu ay sözlesmem bıttı son fatura tutarından duşmüşler.teşekkürler.

• Vodafoneda iki hatta 25 TL borç ve 85 TL alacak çıktı. Borcu odedim ve alacak için basvurali bir ayı geçti ama ses seda yok. Mecburen bekleyeceğiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avea dan alacak çıktı. Nasıl alacağım?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neyseki borc filan cikmadi

• Superonline dan alacakları nasıl tahsil ediyoruz bilgisi olan varmı
  • Ben de D-Smart'tan 4 TL aldım. Parayı hesabıma yollamışlar.
  • E devletten nasil bakiyoruz

• D smartdan 509 tl alacagım cıktı ınsallah oderler
  • 500 tl alacak için tüm paketlere üye olmanız ve en az 2 yıllık üyelik lazım. :)) iyi para hemen başvurunuzu yapın
  • paramı aldım sonunda :=)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsmcbr -- 21 Ekim 2015; 9:05:19 >
  • Aveadan alacağım çıktı bu ücreti nasıl alabilirim arkadaşlar?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.