Şimdi Ara

E-DEVLET Mobil/Sabit/İnternet/Kablo Tv/Uydu İşletmecilerinden Borç ve Alacak Sorgulama sayfası aktif (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
42
Favori
16.505
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tesekkurler paraya ihtiyacim olan bu donemde 50₺ alacagim cikti cok iyi geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telekomdan 110 tl alacak göründü, gittik meğer 1 lira 10 kuruşmuş... boşuna zamanımızı çaldılar
  • ttnet alacak sorgulama linki yok mu arkadaslar nasıl sorguluyoruz yardım lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: vindobona

telekomdan 110 tl alacak göründü, gittik meğer 1 lira 10 kuruşmuş... boşuna zamanımızı çaldılar

bir daha sorgulayın, belki veznedeki eleman hatalı gördü

• Avea yi edevlet gostermiyor baska nasil ogrenebiliriz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

Orijinalden alıntı: vindobona

telekomdan 110 tl alacak göründü, gittik meğer 1 lira 10 kuruşmuş... boşuna zamanımızı çaldılar

bir daha sorgulayın, belki veznedeki eleman hatalı gördü

Türk Telekom
    Türk Telekom işletmecisinde 0 tanesi aktif, 1 tanesi pasif olmak üzere toplam 1 adet abonelik bilginiz bulunmaktadır. Aboneliklerinizin toplam borç tutarı 0,00 TL, toplam alacak tutarı 0,00 TL'dir. Detaylı Bilgi

yani ilk gösterimde hata vardı, konu açîldıında bakmıştım o zaman 110 liraydı. neyse türkcell den 50 tl geldi en azından.

• Avea'dan 75 TL alacağım çıktı. Avea mh aradım bizde alacağınız görünmüyor durumunuzu açıklayan dilekçe gönderin bize dediler.

Dilekçeylemi uğraşacağım ben şimdi bunu başka nasıl alabiliriz ?
  • Aveadan 6 aktif hat çıktı aradım bizde kayıtlı üç vardı diğerleri başkalarının işin içinden çıkamadım

• 50₺ alacağımız çıktı teşekkür ederim konuyu açan arkadaşa yönlendirmeleri için ...

• quote:

Orijinalden alıntı: Carpocalypso

50₺ alacağımız çıktı teşekkür ederim konuyu açan arkadaşa yönlendirmeleri için ...

• 98-2001 arasında kullanılmış bana ait olmayan bir numara 87.950.000 tl borç var ve yasal takibe alınmamış ayrıca başka bir hat daha var sıfır bakiyeli. Sanırım bir hata var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle yorumlar varki bakmaya ciddi tırstım iyi ki şifreyi kaybetmişim assdfhkllc

• quote:

Orijinalden alıntı: milliadam

Öyle yorumlar varki bakmaya ciddi tırstım iyi ki şifreyi kaybetmişim assdfhkllc

Ayni durumu ben de yasiyorum,
    Simdi bakarim adima 10larca bana ait olmayan borc cikar, sonra kafama takilir durur. En iyisi hic bulasmamak.

• 168 tl alacağım çıktı ,teşekkürler başlık için

• Haber verene teşekkürler Turk telekoma 25 tl borçluyum,turkcellden 50 tl alacaklıyım.
  • Dsmartta aboneliğim varmış. Nasıl oluyor bu iş :)

• Teşekkürler bilgi için

• Haber veren arkadaşa teşekkürler
    Turkcellden yillar once vodafone ve sonrada avea ya tasimis olduğum hattimdan alacakli ciktim. Suradanda hem sorgulama hemde basvuruyu yaptim, bakalim netice ne olacak.
    www.turkcell.com.tr
    Alacak Sorgulama
    http://www.turkcell.com.tr/tr/musteri-iade-sorgulama

• LİNK

www.turkiye.gov.tr
    Mobil/Sabit/İnternet/Kablo Tv/Uydu İşletmecilerinden Borç/Alacak Sorgulama ve Ödeme/iade İşlemleri
    https://www.turkiye.gov.tr/btk-mobil-sabit-internet-kablo-tv-uydu-isletmecilerinden-borc-ve-alacak-sorgulama

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.