Şimdi Ara

E-DEVLET Mobil/Sabit/İnternet/Kablo Tv/Uydu İşletmecilerinden Borç ve Alacak Sorgulama sayfası aktif (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
42
Favori
16.504
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 50Kuruş Alacağım Çıktı TürkTelekomdan çok teşekkürler :p bi simit alırım artık :D
  • 42 lira aldık eyvallah
  • Borç çıkmadıysa ve hala aktif değilse sorun teşkil etmeyecektir.
  • sistemde sorun var galiba. normalde üzerime 2 hat var. burdaki geçmişime göre 26 tane hattım görünüyor

bi tanesi benim doğrudur kapatmıştım zamanında ama kalanları ile alakam yok

vodafone dan alacağın var diyor giriyorum 0 tl çıkıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoşanBalık -- 25 Mart 2016; 17:13:06 >
  • KoşanBalık kullanıcısına yanıt
    Kimlik fotokopilerinizi çok yere verdiniz mi? Ciddi bir durum bu hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gokteke G kullanıcısına yanıt
    Yok hocam bir yere vermedim. E devlette uzerime kayitli hatlar kismina baktim 2 hattim var su an aktif onlar gorunuyor baska gorunen yok. Sanirim bi yanlislik var sistemde. Bikac zaman gecsin duzelmezse btk ile gorusecegim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avea işletmecisinde 3 tanesi aktif, 10 tanesi pasif olmak üzere toplam 13 adet abonelik bilginiz bulunmaktadır. Aboneliklerinizin toplam borç tutarı 46,50 TL, toplam alacak tutarı 0,11 TL'dir. Detaylı Bilgi

11 kuruş alacağım var ama 13 adet abonelik diyor benim 3 tane uzerime kayıtlı hat var hat sorgulama bölümunde de onlar çıkıyor sadece 10 tane pasif hat diyor ne yapmam lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende ttnet için 149 tl alacak çıktı:) ama dsmarta hiç üye olmamış olmama rağmen aboneliğim görünüyor:/

Edit: Dsmart Blutv üyeliğiymiş aradım kapattırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkay956 -- 27 Mart 2016; 18:12:58 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.