Şimdi Ara

E-devlet Öğrenci Belgesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
2
Favori
14.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üniversitede kaydım var şuan şehirdışındayım bu e-devlet üzerinden alınan öğrenci belgesi geçerli oluyor mu? aöf bürosuna kayıt sırasında?

yoksa illaki ıslak imzalı,mühürlü belge mi gerekli?

• Geçerli olur.yoksa ne manası var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Davutoğlu_

Geçerli olur.yoksa ne manası var

aradım aöf ıslak imza mühür gerekiyor dedi şimdi
  • LawlietRyuzaki kullanıcısına yanıt
    AÖF kabul etmezse keyfi işlem yapmış olur, o zaman neden e-devlet üzerine öğrenci belgesi almak gibi bir özellik koymuş olsunlar, madem kabul etmeyecekler o zaman böyle bir sistemi kurmanın gereği de kalmamış olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BAM TELİ

AÖF kabul etmezse keyfi işlem yapmış olur, o zaman neden e-devlet üzerine öğrenci belgesi almak gibi bir özellik koymuş olsunlar, madem kabul etmeyecekler o zaman böyle bir sistemi kurmanın gereği de kalmamış olur.

Bakalım hiçbir bilgim yokmuş gibi e-devletten aldığım belgeyle gideceğim yerse
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawlietRyuzaki

quote:

Bakalım hiçbir bilgim yokmuş gibi e-devletten aldığım belgeyle gideceğim yerse

Hocam olanları bildirirseniz sevinirim

Güzel kardeşim, e-devletten aldığın belgeleri karşı taraf kabul etmiyor ise, savcılığa suç duyurusunda bulun, ne demek kabul etmemek, öyle saçmalık olmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Güzel kardeşim, e-devletten aldığın belgeleri karşı taraf kabul etmiyor ise, savcılığa suç duyurusunda bulun, ne demek kabul etmemek, öyle saçmalık olmaz.

AÖF ü aradım sordum böyle böyle yok dedi kabul edilmiyor
    Bak kardeşim, AÖF'e bunu neden kabul etmediklerine ilişkin dilekçe yaz ve bu dilekçeye verdikleri cevap olumsuz ise haklarında savcılığa suç duyurusunda bulun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Negatif Statü Hakları

Bak kardeşim, AÖF'e bunu neden kabul etmediklerine ilişkin dilekçe yaz ve bu dilekçeye verdikleri cevap olumsuz ise haklarında savcılığa suç duyurusunda bulun.
    @BAM TELİ
    @ahmet.hilmi27

Bugün gittim kabul etmediler, dedim işte arkadaşım ben bunu e-devletten aldım nasıl geçerlilik hükmü olmaz filan.maalesef kayda sokamıyoruz filan dedi baya bi konuştum gittim sonra .

ne kadar saçma uygulamalarımız var
  • quote:

@BAM TELİ
    @ahmet.hilmi27

Bugün gittim kabul etmediler, dedim işte arkadaşım ben bunu e-devletten aldım nasıl geçerlilik hükmü olmaz filan.maalesef kayda sokamıyoruz filan dedi baya bi konuştum gittim sonra .

ne kadar saçma uygulamalarımız var
    Hocam biraz daha ayrıntı verebilir misiniz? Ne imzası, ne mührü gerekiyor? Ayrıca sitedeki belgede kaydolmuştur yazıyor, nasıl kabul etmezler? Çok saçma...
  • quote:

Orijinalden alıntı: vart andelay

Hocam biraz daha ayrıntı verebilir misiniz? Ne imzası, ne mührü gerekiyor? Ayrıca sitedeki belgede kaydolmuştur yazıyor, nasıl kabul etmezler? Çok saçma...

Lise diploması aslı gibidir yazılı olacak,ıslak imza ve mühür olması gerekiyormuş.

sitedeki belgede kaydolması ön kayıt gibi birşey tekrardan bürodan kayıt gerekiyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vart andelay

Lise diploması aslı gibidir yazılı olacak,ıslak imza ve mühür olması gerekiyormuş.

sitedeki belgede kaydolması ön kayıt gibi birşey tekrardan bürodan kayıt gerekiyor.

Şimdi siz öyle deyince ben biraz panik yaptım. Benim üniversiteyle sizinkinin sistemleri değişik sanırım. Teşekkürler

Üniversitedeki artist kişi, keyfi davranmış, yerinizde olsam o sabıka kaydını neden kabul etmediğine ilişkin dilekçe verirdim, dilekçeye de bu yapılan uygulamanın yasal dayanağının ne olduğunu sorardım. Ya da bunlarla hiç uğraşmayın doğrudan savcılığa suç duyurusunda bulunun varsın onlar uğraşsınlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Negatif Statü Hakları

Üniversitedeki artist kişi, keyfi davranmış, yerinizde olsam o sabıka kaydını neden kabul etmediğine ilişkin dilekçe verirdim, dilekçeye de bu yapılan uygulamanın yasal dayanağının ne olduğunu sorardım. Ya da bunlarla hiç uğraşmayın doğrudan savcılığa suç duyurusunda bulunun varsın onlar uğraşsınlar.
    Ben de şehir dışındayım. Öğrenci belgesi fotokopisi var elimde. Ne yapacağım? Açık öğretime kayıt olamayacak mıyım şimdi? Böyle saçmalık olmaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: süpernova26

Ben de şehir dışındayım. Öğrenci belgesi fotokopisi var elimde. Ne yapacağım? Açık öğretime kayıt olamayacak mıyım şimdi? Böyle saçmalık olmaz...

Eğer ıslak imza ve mühür yok ise kabul edilmiyor arkadaşım

Kabul edilmeme sebebi nedir? (Kanuni sebepten bahsediyorum)
  • quote:

Kabul edilmeme sebebi nedir? (Kanuni sebepten bahsediyorum)

Islak imza ve mühür görmek zorundalarmış tek sundukları gerekçe bu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: süpernova26

Eğer ıslak imza ve mühür yok ise kabul edilmiyor arkadaşım

Kafayı yemiş bunlar.
    Ah, keşke bu olay benim başıma gelse de onları bir hoplatsam, hiç onlar ile uğraşmam bu yaptıkları işin yasal dayanağının olup olmadığını sorarım, kem küm ederlerse basarım savcılığa şikayetimi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.