Ben mezun değilim bende de çıkmadı. Şahsen kayıt yapan bir arkadaşımda çıktı şuan E-Kayıt ile ilgili gecikmeli bir şey belki.
Eels
kullanıcısına yanıt
Olabilir
2-3 saat önce kayıt yaptım.Şu anda yok bende de
Ben geceden yapmıştım sabah çıkmamıştı. Şimdi çıktı
"Size ait aktif bir öğrencilik bilgisi bulunamadı." yazıyor. Yurt başvurusu dahi yaptım neden gözükmüyor?
Üniversiteye yeni kayıt yaptıran öğrenci bilgilerinin, üniversite tarafından merkezi sisteme aktarılması 24 saati aşkın zaman alabilmektedir. Bunu göz önünde bulundurarak 24 saatten sonra tekrar deneyiniz.
bu bana gelen uyarı hocam rahat olun 24 saat geçsin
hocam yukarda yazdığım mesaj bana yurt başvurusu yaparken geldi bende yurt başvurusu yapamadım
Sabah 6'da yaptım ama hâlâ gözükmüyor; "Size ait aktif bir öğrencilik bilgisi bulunamadı. " diyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Irelia Sucks
Sabah 6'da yaptım ama hâlâ gözükmüyor; "Size ait aktif bir öğrencilik bilgisi bulunamadı. " diyor.
Ben de 7 gibi yaptım, yarın sabaha kadar güncellenir herhalde.
quote:
Orijinalden alıntı: Eels
Ben de 7 gibi yaptım, yarın sabaha kadar güncellenir herhalde.
Alıntıları Göster
Umarım güncellenir. Diploma götürüp götürmeme konusunda emin olamıyorum çünkü kayıt için.
ferit.izmir
kullanıcısına yanıt
Aynı mesaj bana da geldi inşallah sıkıntı çıkmaz hocam.
00.05te yaptım hala gözükmüyor
"e-devlet kaydını tamamlayan öğrenciler kayıt olduklarını gösterir barkotlu çıktı alabileceklerdir. Bu belge öğrenci belgesi niteliğinde bir belge olmayıp ders kaydını tamamlayan öğrenciler öğrenci belgelerini https://www.turkiye.gov.tr web adresinden alabilir."
Bizim üniversitede böyle bir not var sizde bakın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme