Şimdi Ara

E-Kitap Hakkında Herşey | E-Kitaplar - E-ink Cihazlar - Çeviriciler (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.827
Cevap
158
Favori
128.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amazondan yeni geldi...Gerçi satan amazon içindeki başka satıcıydı ama UK den 26 mayısda yola çıktı, dün 6 haziranda elime ulaştı..Süper alet gerçekten..Bugüne dek iPad le boşuna kasmışım kitap okumak için

Posta ile maliyeti 70 euro oldu

E-Kitap Hakkında Herşey | E-Kitaplar - E-ink Cihazlar - Çeviriciler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 7 Haziran 2013; 15:41:51 >
  • hayırlı olsun. iyi günlerde kullanman dileğiyle
  • Eyvallah...Bende Kindle olayını çok düşündüm ama Nook un artıları daha cazip geldi..Çevirmeyle filan uğraşamam..Atıyorum epubları açıyor..Reklamsız, sorunsuz..Pil ve ele oturması, ergonomi vs açısındanda daha iyi buldum...Kullanımı çok rahat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

Eyvallah...Bende Kindle olayını çok düşündüm ama Nook un artıları daha cazip geldi..Çevirmeyle filan uğraşamam..Atıyorum epubları açıyor..Reklamsız, sorunsuz..Pil ve ele oturması, ergonomi vs açısındanda daha iyi buldum...Kullanımı çok rahat

kesinlikle kullanım olarak mükemmel ele tam oturuyor ve hiç kaymıyor. reklam da olmaması ve pilin uzun gitmesi diğer önemli avantajlarından.
  • Reklama o kadar takmışsınız ama kindle'ı reklamlı kullananı dövüyorlar haberiniz yok mu?Ufak bir dosyaya bakıyor işletim sistemini değiştirmeye gerek kalmadan sadece reklamı kaldırıveriyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sentez*

Reklama o kadar takmışsınız ama kindle'ı reklamlı kullananı dövüyorlar haberiniz yok mu?Ufak bir dosyaya bakıyor işletim sistemini değiştirmeye gerek kalmadan sadece reklamı kaldırıveriyorsunuz.

haberim var benim ama root vs işlemlerden anlamıyorum ve bulaşmak da istemiyorum hiç
  • Şu an piyasada en ucuz nook mu?

bir de forumda satan birileri var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Santa Esmeralda

Şu an piyasada en ucuz nook mu?

bir de forumda satan birileri var mı?

forumda sıfırını 215'e satan görmüştüm. daha ucuz ürünler de var piyasada.
  • Artık ben de bir adet ekitap okuyucu almayı düşünüyorum. İşyerinde fazla kitap okuma zamanım olmuyor ancak yine de yanımda birşeyler bulunsun istiyorum. Hal böyle olunca sürekli elimde kitap götürüp getirmektense atayım çantaya boş kaldıkça okuyayım diye düşünüyorum. Konuyu okuyup değerlendirdim ancak yine de tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum.

Fiyat / Performans olarak aklıma nook simple touch modeli yattı gibi. Hem kullanımı pratik hem de görece daha ucuz bir model. Ebay.co.uk adresinde kargo dahil en ucuz 52£, o da yaklaşık 150 TL civarı yapıyor. Ebay.com'da fiyatlar biraz daha pahalı gibi. Daha önce alışveriş yapmış ve önerebileceğiniz bir satıcı var mı acaba? İllaki nook olacak diye birşey yok tabii ki yakın fiyatta önerileriniz varsa onları da değerlendirebilirim ancak her ne kadar kesin üst limitim olmasa da 200 TL'yi geçmemesi tercih sebebidir.

Şimdiden teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: FormuLAkers

Artık ben de bir adet ekitap okuyucu almayı düşünüyorum. İşyerinde fazla kitap okuma zamanım olmuyor ancak yine de yanımda birşeyler bulunsun istiyorum. Hal böyle olunca sürekli elimde kitap götürüp getirmektense atayım çantaya boş kaldıkça okuyayım diye düşünüyorum. Konuyu okuyup değerlendirdim ancak yine de tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum.

Fiyat / Performans olarak aklıma nook simple touch modeli yattı gibi. Hem kullanımı pratik hem de görece daha ucuz bir model. Ebay.co.uk adresinde kargo dahil en ucuz 52£, o da yaklaşık 150 TL civarı yapıyor. Ebay.com'da fiyatlar biraz daha pahalı gibi. Daha önce alışveriş yapmış ve önerebileceğiniz bir satıcı var mı acaba? İllaki nook olacak diye birşey yok tabii ki yakın fiyatta önerileriniz varsa onları da değerlendirebilirim ancak her ne kadar kesin üst limitim olmasa da 200 TL'yi geçmemesi tercih sebebidir.

Şimdiden teşekkür ederim.

Co.uk olanlarda kargo com a göre daha ucuz oluyor aynı zamanda daha hızlı buda ayrı bi avantaj bana kalırsa kindle al derim

• Amazon.de den alın..Ben oradan aldım..Gönderen UK den bir firma idi, o nedenle trackli vs degildi ama 10 günde sorunsuz geldi..Üstte verdim resimleri..170 tl ye filan maloldu sanırım 70 euro gibi birşey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 10 Haziran 2013; 10:31:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sentez*

Reklama o kadar takmışsınız ama kindle'ı reklamlı kullananı dövüyorlar haberiniz yok mu?Ufak bir dosyaya bakıyor işletim sistemini değiştirmeye gerek kalmadan sadece reklamı kaldırıveriyorsunuz.

Ben de reklamlı kindle kullanıyorum. Reklam dediğiniz sadece ekran koruyucuda ve menünün altında ufak bir şerit halinde. Kesinlikle 30 dolar daha az vermeye değer.

Bu arada e-book okuyucu arayanlara da kindle öneririm. Nook'un hizmetlerini bilmiyorum ancak Amazon'da bir çok bedava kitap veya indirimlerle karşılaşabiliyorsunuz. Ben kullanıyorum, memnunum
  • Wifi ve 3G'li diye Kindle touch aldım, 3Gsiz çıkınca bugün iade ediyorum. Bir de mail adresimi girmek istediğimde klavye bir türlü ortaya çıkmadı.
    Kılıflı, Wifi'lı ikinci el bir Kindle Touch mı almalıyım yoksa sıfır Kindle Keyboard 3G mi? Fiyatları hemen hemen aynı. Yurtdışından ucuza kindle getirtme konusunda yardımcı olabilecek varsa buna da açığım.
  • sonunda aldığım nook simple touch geldi.kargo dahil toplam 135 TL'ye mâl oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maycomb

sonunda aldığım nook simple touch geldi.kargo dahil toplam 135 TL'ye mâl oldu.

Ben 160a almıştım ucuza almışsın hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: SoNKaLe

quote:

Orijinalden alıntı: Maycomb

sonunda aldığım nook simple touch geldi.kargo dahil toplam 135 TL'ye mâl oldu.

Ben 160a almıştım ucuza almışsın hayırlı olsun

teşekkürler refurbished aldığım için biraz daha uygun oldu.

özel mesaj gelmiş buraya da yazayım nerden ve nasıl aldığım herkes görsün madem.
    Aldığım link bu dediğim gibi refurbished aldım ama sıfırdan herhangi bir farkı yok zaten satıcı 500 küsür tane satmış.
    http://www.ebay.com/itm/Nook-Simple-Touch-Barnes-and-Noble-BNRV300-Wifi-2GB-Ereader-Box-SEALED-/390558213818

Satıcıya sorduğumda buraya direk kargo gönderiyor ama epey tuzlu ücret çıkartıyor bende önce borderlinx'e gönderdim ürünü daha sonra kendi adresime yolladım hem daha hızlı hem daha uygun fiyata geldi. 49$ + 7$ borderlinxe gönderim + 18 $ adrese gönderim tuttu.(nook kutusu kindle kutusuna göre biraz daha büyük olduğundan beklediğimden biraz daha yüksek kargo ücreti ödedim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maycomb -- 14 Haziran 2013; 15:51:08 >

• Her nasıl olduysa Kindle Paperwhite daki sözlük silimiş tekrar nasıl yükleyebilirim?
  • İkinci el bir ışıklı Nook Simple Touch inceledim, çok yavaştı. İkinci el Sony PRS T1 dek geldi aldım. Henüz kullanma kılavuzunu okuyorum. Web gezgini başarılı. İngilizce-Rusça ve Türkçe-Rusça pdfleri calibre ile EPUB yaparak Sony'de okumak istedim, rusça karakterler gözükmedi. Türkçe bir pdfyi EPUB yapıp okumak istedim, onda da ş,ç, ü vb harfler çıkmadı. Rusça ve Türkçe harfleri EPUB'da nasıl görüntüleyebilirim? Teşekkürler.
  • Sony prs t2 kullanan var mı ? Yurtdışından nasıl sipariş edebilriiz. Türkiyede bir yer satıyor ve çok pahalı. Dışarda sadece 129 dolar.

Ayrıca bazı sorularım var.
    Sony cihazlarında Türkçe dil desteği var diye biliyorum farklı bir bilgisi varsa aydınlatabilir mi?

Sony prs t2, reeder2 6", redeer3 6", arasında kaldım. Sanırım reeder3 ün sd kart desteği yok onuda eledim. Kindle düşünmüyorum çünkü destekleğidi biçimler kısıtlı reklam vs. sevmediğim özellikler var. -Gerçi sırf Türkiyeyede ürünü getirdiği Türkçe site açtığı için alınır- Nook ve Kobo hakkında bir bilgi yok. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Cihazda aradığım özellikler:

E-ink ekranı olacak
    - İngilizce metin okurken tek dokunuşla türkçeye çeviri sağlayacak dahili sözlüğü olacak
    - Okurken altını çizme üstüne not almak için kalemi olacak, not girişini destekleyecek.
    - pdf leride aynı zamanda hızlı çalıştıracak kadar bir işlemci ve (Sıradan bir syafayı kabul edilebilir şekilde ekrana sığdırabilecek)
    - sd kart desteği
    - uzun ömürlü pil

Tavsiyelerinizi bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: bm34

Sony prs t2 kullanan var mı ? Yurtdışından nasıl sipariş edebilriiz. Türkiyede bir yer satıyor ve çok pahalı. Dışarda sadece 129 dolar.

Ayrıca bazı sorularım var.
    Sony cihazlarında Türkçe dil desteği var diye biliyorum farklı bir bilgisi varsa aydınlatabilir mi?

Sony prs t2, reeder2 6", redeer3 6", arasında kaldım. Sanırım reeder3 ün sd kart desteği yok onuda eledim. Kindle düşünmüyorum çünkü destekleğidi biçimler kısıtlı reklam vs. sevmediğim özellikler var. -Gerçi sırf Türkiyeyede ürünü getirdiği Türkçe site açtığı için alınır- Nook ve Kobo hakkında bir bilgi yok. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Cihazda aradığım özellikler:

E-ink ekranı olacak
    - İngilizce metin okurken tek dokunuşla türkçeye çeviri sağlayacak dahili sözlüğü olacak
    - Okurken altını çizme üstüne not almak için kalemi olacak, not girişini destekleyecek.
    - pdf leride aynı zamanda hızlı çalıştıracak kadar bir işlemci ve (Sıradan bir syafayı kabul edilebilir şekilde ekrana sığdırabilecek)
    - sd kart desteği
    - uzun ömürlü pil

Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Benim isteklerim ile aynı. Şu ana kadar Mirasol teknolojisini beklemiştim. Belki başka bir firma lisansını alıp seri üretime geçebilir diye ama olmadı.

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.