Şimdi Ara

E-Kitap Hakkında Herşey | E-Kitaplar - E-ink Cihazlar - Çeviriciler (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
2.827
Cevap
159
Favori
128.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bm34

Sony prs t2 kullanan var mı ? Yurtdışından nasıl sipariş edebilriiz. Türkiyede bir yer satıyor ve çok pahalı. Dışarda sadece 129 dolar.

Ayrıca bazı sorularım var.
    Sony cihazlarında Türkçe dil desteği var diye biliyorum farklı bir bilgisi varsa aydınlatabilir mi?

Sony prs t2, reeder2 6", redeer3 6", arasında kaldım. Sanırım reeder3 ün sd kart desteği yok onuda eledim. Kindle düşünmüyorum çünkü destekleğidi biçimler kısıtlı reklam vs. sevmediğim özellikler var. -Gerçi sırf Türkiyeyede ürünü getirdiği Türkçe site açtığı için alınır- Nook ve Kobo hakkında bir bilgi yok. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Cihazda aradığım özellikler:

E-ink ekranı olacak
    - İngilizce metin okurken tek dokunuşla türkçeye çeviri sağlayacak dahili sözlüğü olacak
    - Okurken altını çizme üstüne not almak için kalemi olacak, not girişini destekleyecek.
    - pdf leride aynı zamanda hızlı çalıştıracak kadar bir işlemci ve (Sıradan bir syafayı kabul edilebilir şekilde ekrana sığdırabilecek)
    - sd kart desteği
    - uzun ömürlü pil

Tavsiyelerinizi bekliyorum.

reklamı kaldırmak 2 dk bile değil ayrıca fomat desteklemezse desteklemesin calibre ile mobiye çevirmek 1 dk bile değil

• Ya bu kadar ekitap çevirici muhabbeti var, doğru düzgün ekitap sitesi yok.allah aşkına ekitapları nereden temin ediyorsunuz??

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ariaven

Ya bu kadar ekitap çevirici muhabbeti var, doğru düzgün ekitap sitesi yok.allah aşkına ekitapları nereden temin ediyorsunuz??
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VeRMİNaaRD -- 18 Ocak 2014; 15:27:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.ebay.com/itm/Barnes-Noble-NOOK-Simple-Touch-Screen-E-Reader-2GB-Wi-Fi-6-Black-New-/380657740799?pt=UK_iPad_Tablets_eReaders&hash=item58a0f82bff

Şu linkteki nasıl? Fiyatı uygun geldi bana. Güvenebileceğimi düşünüyorum. Yorumlar mısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: anilkq

http://www.ebay.com/itm/Barnes-Noble-NOOK-Simple-Touch-Screen-E-Reader-2GB-Wi-Fi-6-Black-New-/380657740799?pt=UK_iPad_Tablets_eReaders&hash=item58a0f82bff

Şu linkteki nasıl? Fiyatı uygun geldi bana. Güvenebileceğimi düşünüyorum. Yorumlar mısınız?

Uygun duruyor satışı bol adamın

• quote:

Orijinalden alıntı: VeRMİNaaRD

quote:

Sony prs t2 kullanan var mı ? Yurtdışından nasıl sipariş edebilriiz. Türkiyede bir yer satıyor ve çok pahalı. Dışarda sadece 129 dolar.

Sony cihazlarında Türkçe dil desteği var diye biliyorum farklı bir bilgisi varsa aydınlatabilir mi?

Sony prs t2, reeder2 6", redeer3 6", arasında kaldım. Sanırım reeder3 ün sd kart desteği yok onuda eledim. Kindle düşünmüyorum çünkü destekleğidi biçimler kısıtlı reklam vs. sevmediğim özellikler var. -Gerçi sırf Türkiyeyede ürünü getirdiği Türkçe site açtığı için alınır- Nook ve Kobo hakkında bir bilgi yok. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

E-ink ekranı olacak
    - İngilizce metin okurken tek dokunuşla türkçeye çeviri sağlayacak dahili sözlüğü olacak
    - Okurken altını çizme üstüne not almak için kalemi olacak, not girişini destekleyecek.
    - pdf leride aynı zamanda hızlı çalıştıracak kadar bir işlemci ve (Sıradan bir syafayı kabul edilebilir şekilde ekrana sığdırabilecek)
    - sd kart desteği
    - uzun ömürlü pil

reklamı kaldırmak 2 dk bile değil ayrıca fomat desteklemezse desteklemesin calibre ile mobiye çevirmek 1 dk bile değil

epub, mobi çeviriciler içinde en iyisi calibrimi oluyor?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: VeRMİNaaRD

quote:

E-ink ekranı olacak
    - sd kart desteği
    - uzun ömürlü pil

epub, mobi çeviriciler içinde en iyisi calibrimi oluyor?

Başka ne var bilmiyorum ama calibre 10 numara

• Arkadaşlar nook simple touch um geldi bugün. Sarj ettim. Sd kartı taktım. Biçimlendirdim sd kartı.sorularım var.

1- Sd karta direk atılan pdfleri göremiyorum ?
    2-Bide okuyucunun içinden dosya yönetimi yok mu?
    3- İçine sözlüğü nasıl atabiliyoruz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lord_general -- 5 Temmuz 2013; 12:59:45 >
  • arkadaşlar e-reader'larda 6 inch yeterli oluyor mu sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadpool__77__

arkadaşlar e-reader'larda 6 inch yeterli oluyor mu sizce?

Bence gayet yeterli daha büyüğüne hiç gerek yok.

• jetBook Color eBook Reader & Tablet with Triton Color eInk Touchscreen

• Son çıkan kitapları bulabileceğimiz güzel bir kaynak var mı? Cehennem (Dan Brown) kitabını almak istiyorum ama yasal olarak alabileceğim bir yer bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ua_anil

Son çıkan kitapları bulabileceğimiz güzel bir kaynak var mı? Cehennem (Dan Brown) kitabını almak istiyorum ama yasal olarak alabileceğim bir yer bulamadım.

Yasal olarak satılmıyor e kitabı ama orjinal gibi versiyonu var nette

• Biraz önce Kindle Touch son güncellemeyi yaptım.Yapmayan arkadaşlar kaldıysa hiç beklemesinler çok önemli eklemeler yapılmış.Arayüz iyileştirilmiş önceki basit arayüz yerine kitap kapaklarını da görebileceğimiz bir arayüz gelmiş.Okuma panelinde de görsel iyileştirye gidilmiş.Bunun yanında önceden bulunmayan bitirilme yüzdesi eklenmiş.En hoşuma giden özellik ise kitabı o anki okuma hızınızla kaç saatte bitireceğinizin sol altta yazıyor olması.Ayrıca zaten hızlı olan cihaz iyice uçmuş hız konusunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentez* -- 8 Temmuz 2013; 13:32:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sentez*

Biraz önce Kindle Touch son güncellemeyi yaptım.Yapmayan arkadaşlar kaldıysa hiç beklemesinler çok önemli eklemeler yapılmış.Arayüz iyileştirilmiş önceki basit arayüz yerine kitap kapaklarını da görebileceğimiz bir arayüz gelmiş.Okuma panelinde de görsel iyileştirye gidilmiş.Bunun yanında önceden bulunmayan bitirilme yüzdesi eklenmiş.En hoşuma giden özellik ise kitabı o anki okuma hızınızla kaç saatte bitireceğinizin sol altta yazıyor olması.Ayrıca zaten hızlı olan cihaz iyice uçmuş hız konusunda.

Güncelleme sadece touch için mi geçerli? Kindle 3'ü de kapsıyor mu biliyormusun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: canceylan35

quote:

Orijinalden alıntı: Sentez*

Biraz önce Kindle Touch son güncellemeyi yaptım.Yapmayan arkadaşlar kaldıysa hiç beklemesinler çok önemli eklemeler yapılmış.Arayüz iyileştirilmiş önceki basit arayüz yerine kitap kapaklarını da görebileceğimiz bir arayüz gelmiş.Okuma panelinde de görsel iyileştirye gidilmiş.Bunun yanında önceden bulunmayan bitirilme yüzdesi eklenmiş.En hoşuma giden özellik ise kitabı o anki okuma hızınızla kaç saatte bitireceğinizin sol altta yazıyor olması.Ayrıca zaten hızlı olan cihaz iyice uçmuş hız konusunda.

Güncelleme sadece touch için mi geçerli? Kindle 3'ü de kapsıyor mu biliyormusun?

Her model için ayrı güncellemeler olduğundan muhtemelen sadece Touch'ı kapsıyor.Ama yine de yapılmamışsa son güncellemeyi siteden indirip bir yapın denemeden bilemeyiz.

• Sentez* kullanıcısına yanıt
    Eve gidince akşam bir deneyim. Ben de kindle3 var ve hiç güncelleme yapmadım. Bilgi için teşekkürler.
  • kindle touch dediğiniz kindle paperwhite mı oluyor acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devilsbutcher

kindle touch dediğiniz kindle paperwhite mı oluyor acaba ?

hayır paperwhite ışıklı olan model.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoNKaLe

quote:

Orijinalden alıntı: Devilsbutcher

kindle touch dediğiniz kindle paperwhite mı oluyor acaba ?

hayır paperwhite ışıklı olan model.

bende paperwhite varda en son model buydu amerikadan almıstım 6 ay önce o arada pek kullanamadım şimdi tr ye geldim yavaş yavaş kullanmaya başladım kılıf arıyorum aslında buldum bir iki tane ama 39.90 49.90 ve 59.90 fiyatarı yani çok pahalı zaten makineyi 118 dolara aldım var mı bildiğiniz uygun fiyatlı güzel bir kılıf ???
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.