Şimdi Ara

E-Kitap Hakkında Herşey | E-Kitaplar - E-ink Cihazlar - Çeviriciler (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.827
Cevap
158
Favori
128.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Devilsbutcher

quote:

Orijinalden alıntı: SoNKaLe

quote:

kindle touch dediğiniz kindle paperwhite mı oluyor acaba ?

hayır paperwhite ışıklı olan model.

bende paperwhite varda en son model buydu amerikadan almıstım 6 ay önce o arada pek kullanamadım şimdi tr ye geldim yavaş yavaş kullanmaya başladım kılıf arıyorum aslında buldum bir iki tane ama 39.90 49.90 ve 59.90 fiyatarı yani çok pahalı zaten makineyi 118 dolara aldım var mı bildiğiniz uygun fiyatlı güzel bir kılıf ???

Türkiye'de uygun fiyatlı kılıf olduğunu pek sanmıyorum en az 30 tlden başlar gibime geliyor. ama ebaydan beğendiğiniz bir modeli alabilirsiniz. daha uyguna gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoNKaLe -- 12 Temmuz 2013; 1:16:42 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

bende paperwhite varda en son model buydu amerikadan almıstım 6 ay önce o arada pek kullanamadım şimdi tr ye geldim yavaş yavaş kullanmaya başladım kılıf arıyorum aslında buldum bir iki tane ama 39.90 49.90 ve 59.90 fiyatarı yani çok pahalı zaten makineyi 118 dolara aldım var mı bildiğiniz uygun fiyatlı güzel bir kılıf ???

Türkiye'de uygun fiyatlı kılıf olduğunu pek sanmıyorum en az 30 tlden başlar gibime geliyor. ama ebaydan beğendiğiniz bir modeli alabilirsiniz. daha uyguna gelir

ebaydan da bakıyorumda 15-20 dolara falan geliyor kargosuydu falan cokda bariz ucuz değil bide kargoyu beklicen geldi gelmedi onunla uğraşcan bir tane buldum 1.48 dolar kargosuda free sanırım mesaj attım onu deniyeceğim birde sizce kılıf şart mı yani ben 6 aydır kılıfsız kullanıyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ebaydan da bakıyorumda 15-20 dolara falan geliyor kargosuydu falan cokda bariz ucuz değil bide kargoyu beklicen geldi gelmedi onunla uğraşcan bir tane buldum 1.48 dolar kargosuda free sanırım mesaj attım onu deniyeceğim birde sizce kılıf şart mı yani ben 6 aydır kılıfsız kullanıyorum

ben çoğunlukla evde kullanıyorum evde kullanan biri için şart değil ama ben sağda solda yanımda götürürüm diyorsanız şart. bir yere çarpsa kazayla ya da ekran çizilse okumaktan keyif almaz tam tersi okumaktan soğursunuz. ama evde kullanan biri için şart değil.

• Merhabalar Nook cihazımda şarj sorunu var. Normalde cihaz kullanılmadığında şarjının hiç azalmaması gerekir. Ama benim cihazım durduk yere her gün %2 ya da %3 şarjı azalıyor. Hiç kullanmadığım halde azalıyor. Nedeni nedir ve nasıl çözebilirim? Açıp kapama ile bu sorunun çözüldüğünü söyleyen bir arkadaş olmuştu onu da yaptım ama sorun çözülmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ariaven

Ya bu kadar ekitap çevirici muhabbeti var, doğru düzgün ekitap sitesi yok.allah aşkına ekitapları nereden temin ediyorsunuz??

Lütfen...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu nooklardan alsam d&r dan satın aldığım e-kitapları okuyabilir miyim? adobe digital editions destekliyor mu?
  • Amazon Kindle Paperwhite Elektronik Kitap Okuyucuda sadece üzerinde herhangi bir işlem yapmadan, doğrudan cihazaatacağım pdf makaleleri okumak amacıyla alınabilir mi? pdf dosyalarında türkçe karakter problemi yaşarmıyım. pdf metin dosyası olup içinde imaj olmayacak, teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kabuscobar

Amazon Kindle Paperwhite Elektronik Kitap Okuyucuda sadece üzerinde herhangi bir işlem yapmadan, doğrudan cihazaatacağım pdf makaleleri okumak amacıyla alınabilir mi? pdf dosyalarında türkçe karakter problemi yaşarmıyım. pdf metin dosyası olup içinde imaj olmayacak, teşekkürler.

Pdf için ekran küçük hocam.Madem yalnız metin olacak mobi formatına çevirir rahat okursunuz.

• içi bol resimli akademik pdf kitaplarımı sony prs-t2 de nasıl performanslı okurum? Bu cihazda tecrübesi olan arkadaşlardan bilgi bekliyorum
  • Tekinsiz kitap diye bir kitap var. Bulabilir miyiz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sas_sas

quote:

Ya bu kadar ekitap çevirici muhabbeti var, doğru düzgün ekitap sitesi yok.allah aşkına ekitapları nereden temin ediyorsunuz??

Lütfen...

Ben satıyorum.330TL, sıfır, Amazon.com faturalı, Amazon.com garantili..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sayeh-eh Khodah

quote:

quote:

Lütfen...

Reader değil e kitap arıyor arkadaş

• quote:

Orijinalden alıntı: VeRMİNaaRD

quote:

quote:

quote:

Lütfen...

Reader değil e kitap arıyor arkadaş

Haklısın, yanlış görmüşüm :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 00FFCC -- 24 Temmuz 2013; 15:23:39 >

• Önümüzdeki sene içinde kitaplarımı yanımda taşımam mümkün görünmediğinden dolayı bir tane e-kitap okuyucu almaya karar verdim.Her ne kadar yaz sonuna kadar ihtıyacım olmasa da önümüzdeki hafta Kindle paperwhite almayı düşünüyorum.Bu alete sahip olanlardan yorum,e-kitap okuyucularından memnuniyet veya şikayet ve başka tavsiyesi olanları dinlemeye hazırım.Yorumlarını esirgemeyen arkadaşlara da teşekkürlerimi şimdiden bildiriyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NJP

Önümüzdeki sene içinde kitaplarımı yanımda taşımam mümkün görünmediğinden dolayı bir tane e-kitap okuyucu almaya karar verdim.Her ne kadar yaz sonuna kadar ihtıyacım olmasa da önümüzdeki hafta Kindle paperwhite almayı düşünüyorum.Bu alete sahip olanlardan yorum,e-kitap okuyucularından memnuniyet veya şikayet ve başka tavsiyesi olanları dinlemeye hazırım.Yorumlarını esirgemeyen arkadaşlara da teşekkürlerimi şimdiden bildiriyorum.

Merhaba,
    1 ay önce sanalpazar'daki bir satıcıdan sıfır bir Kindle Paperwhite aldım ve o günden bu yana kullanıyorum. Tek kelimeyle mükemmel. Bulabilirseniz uygun fiyata sıfır alın derim. PDF performansını çok fazla denemesem de iyi olmadığı herkes tarafından söyleniyor, bunun dışında sadece kitap okumak için alacağım derseniz piyasadaki en iyi ürün.

Epub desteklemiyor doğrudan fakat Calibre adındaki bir programla mobi'ye sorunsuz, kayıpsız dönüştürülebiliyor epub kitaplar. Aydınlatma olayı da çok iyi.(İnternette eşit dağılmıyor vs diyenler var, 0-24 ayar aralığına sahip ışık ve 8-10 seviyelerinde karanlıkta çok rahat göz yormadan kitap okunuyor ve abarttıkları kadar ışığın eşit dağılmaması sorunu yok, en azından bendekinde.) Aldığımdan bu yana da 2. defa şarj ettim bugün.

Tüm bunların yanında readability.com tarayıcı eklentisi aracılığıyla tek tıklamayla okumak istediğiniz yazıları Kindle'a gönderebiliyorsunuz. Ayrıca bazı servisleri kullanarak günlük haberlerin ve köşe yazılarının da toplu bir kitap biçiminde her gün Kindle'ınıza gelmesini sağlayabilirsiniz.

Merak ettiklerinizi sorarsanız yardımcı olabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibucgun -- 27 Temmuz 2013; 19:37:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ibucgun

quote:

Orijinalden alıntı: NJP

Önümüzdeki sene içinde kitaplarımı yanımda taşımam mümkün görünmediğinden dolayı bir tane e-kitap okuyucu almaya karar verdim.Her ne kadar yaz sonuna kadar ihtıyacım olmasa da önümüzdeki hafta Kindle paperwhite almayı düşünüyorum.Bu alete sahip olanlardan yorum,e-kitap okuyucularından memnuniyet veya şikayet ve başka tavsiyesi olanları dinlemeye hazırım.Yorumlarını esirgemeyen arkadaşlara da teşekkürlerimi şimdiden bildiriyorum.

Merhaba,
    1 ay önce sanalpazar'daki bir satıcıdan sıfır bir Kindle Paperwhite aldım ve o günden bu yana kullanıyorum. Tek kelimeyle mükemmel. Bulabilirseniz uygun fiyata sıfır alın derim. PDF performansını çok fazla denemesem de iyi olmadığı herkes tarafından söyleniyor, bunun dışında sadece kitap okumak için alacağım derseniz piyasadaki en iyi ürün.

Epub desteklemiyor doğrudan fakat Calibre adındaki bir programla mobi'ye sorunsuz, kayıpsız dönüştürülebiliyor epub kitaplar. Aydınlatma olayı da çok iyi.(İnternette eşit dağılmıyor vs diyenler var, 0-24 ayar aralığına sahip ışık ve 8-10 seviyelerinde karanlıkta çok rahat göz yormadan kitap okunuyor ve abarttıkları kadar ışığın eşit dağılmaması sorunu yok, en azından bendekinde.) Aldığımdan bu yana da 2. defa şarj ettim bugün.

Tüm bunların yanında readability.com tarayıcı eklentisi aracılığıyla tek tıklamayla okumak istediğiniz yazıları Kindle'a gönderebiliyorsunuz. Ayrıca bazı servisleri kullanarak günlük haberlerin ve köşe yazılarının da toplu bir kitap biçiminde her gün Kindle'ınıza gelmesini sağlayabilirsiniz.

Merak ettiklerinizi sorarsanız yardımcı olabilirim.

Saolun hocam . Bir kaç gündür araştırma icerisindeyim en az 10 kez fikir degisikligine gitmisimdir paperwhite da karar kıldım en son. Aklıma takılan birsey olursa yine rahatsız ederim sizi .

• quote:

Orijinalden alıntı: kabuscobar

Amazon Kindle Paperwhite Elektronik Kitap Okuyucuda sadece üzerinde herhangi bir işlem yapmadan, doğrudan cihazaatacağım pdf makaleleri okumak amacıyla alınabilir mi? pdf dosyalarında türkçe karakter problemi yaşarmıyım. pdf metin dosyası olup içinde imaj olmayacak, teşekkürler.

Hocam ekran küçük ancak yana döndürme ayarı var. Bu sayede a4 kitabı yukardan aşağı üç parçaya bölüyor ve sorun olmuyor. Bu maksatla ben çok kullandım. Halen kindle'ın içinde bir çok pdf dosyam duruyor. Dört dörtlük olmasa da, zamanla alışıyorsun ve sorun yaşamıyorsun.
  • quote:

quote:

quote:

Lütfen...

Amazon.com garantisini nasıl kullanacaksın???

Ben başıma gelen olayı anlatayım. ABD'den dönüşte kindle almıştım. Bir gün dalgınlıkla masada dirseğimi ekrana koydum ve ekran gitti. Aradım, siz eski ürünü gönderin, biz adresinize anında yeni bir kindle göndereceğiz dediler. Mükemmel bir müşteri hizmeti, türkiye standartlarında bir mucize. ABD'ye o kargo nasıl gidecek, sağlam ürün buraya nasıl gelecek? Allahtan oraya giden birini bulup ondan rica ettim. Yeni ürünü Türkiye'ye dönerken getirdi, eskiyi postaladı. Kullanıcı hatası olduğundan bir miktar para kestiler, 30 dolar falandı heralde tam hatırlamıyorum. Kısacası,

Amazon garantisi müthiştir, ama ABD'ye düzenli gidip gelen tanıdıkların varsa....

• quote:

Orijinalden alıntı: canceylan35

quote:

quote:

quote:

Lütfen...

Amazon.com garantisini nasıl kullanacaksın???

Ben başıma gelen olayı anlatayım. ABD'den dönüşte kindle almıştım. Bir gün dalgınlıkla masada dirseğimi ekrana koydum ve ekran gitti. Aradım, siz eski ürünü gönderin, biz adresinize anında yeni bir kindle göndereceğiz dediler. Mükemmel bir müşteri hizmeti, türkiye standartlarında bir mucize. ABD'ye o kargo nasıl gidecek, sağlam ürün buraya nasıl gelecek? Allahtan oraya giden birini bulup ondan rica ettim. Yeni ürünü Türkiye'ye dönerken getirdi, eskiyi postaladı. Kullanıcı hatası olduğundan bir miktar para kestiler, 30 dolar falandı heralde tam hatırlamıyorum. Kısacası,

Amazon garantisi müthiştir, ama ABD'ye düzenli gidip gelen tanıdıkların varsa....

garanti süresi dahilinde yani 1 yıl içerisinde müthiştir
    benim kindle durduk yerde bozuldu. sanki içinde çalışması gereken zamanı belirlemişler de o zaman gelince bozulmuş gibi. gözüm gibi baktığım cihaz çöp oldu.aradım amazon'u garanti süresi bitmiş dediler. yenisini (refurbished) indirimli verelim dediler.
    durduk yere çalışan cihazın bozulmasına diyecekleri birşey yok malesef...

• Pekiyi, tamamını okuma imkanım olmadı ,
    Paylaşımlar hoş gibi gözüküyor.
    Benim merak ettiğim; acaba arapça fontları word olsun pdf olsun bu e-book okuyuculardan hangisi tam destekliyor, yada arapça kitaplar için en uygunu hangisi.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.