Beyler kobo, kindle gibi e-kitap okuyucu almak istiyorum nereden ve ucuz yollu bir biçimde hangisini tavsiye edersiniz.. Asıl soru ise bu internetten indirdiğimiz pdfleri, epubları açabiliyor mu bunlar? yoksa sadece ücretini ödeyip mi indirebiliyoruz
E kitap okuyucu piyasası türkiyede pek değişmiyor fiyatlar stabil. Yurtdışından çeşitli sitelerden getirmek istersende dolar kuru yüzünden yine aynı meblaları ödüyorsun. Bende kobo Aura One cihazı mevcut 900 lira gibi bir fiyata aldım. Gayet yeterli ve başarılı bir cihaz tavsiye ediyorum.
tarafsiz ikilem
kullanıcısına yanıt
hocam 900 lira bana çok gelir
quote:
Orijinalden alıntı: cbeninqton
hocam 900 lira bana çok gelir
300 liraya 2.el kindle pw2 alın geçin
hocam ben gittigidiyor'dan 2. el amazon kindle 4 buldum 180 TL satıcı dürüst birisine benziyor
mekatronikteknisyeniyimM
kullanıcısına yanıt
ekran çiziktir
aliexpressden buldum kobo auro kılıf jelatin içinde 328 TL ben aldım gelince nasıl olduğunu yazarım almak istersen
aliexpressden buldum kobo auro kılıf jelatin içinde 328 TL ben aldım gelince nasıl olduğunu yazarım almak istersen
cok sevinirim kardesim
mekatronikteknisyeniyimM
kullanıcısına yanıt
hocam alışveriş nasıl oldu aliexpresten anlatır mısınız ben de getirtmek istiyorum fakat güvenemiyorum.
Cihaz araştırmalarım sürüyor ama Türkiye piyasası maalesef yüksek ve indirime giren ürünler değil maalesef. Paralılar alacak Temiz az kullanılmış 2.el alıcaz ancak öyle olacak sanırım. :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme