Şimdi Ara

e ticaret hakkında bilenler lütfen yardım eder mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Değerli arkadaşlar öncelikle hepinize saygılarımı sunuyorum.Cevap verip bana bu konuda yardımcı olacak arkadaşlara da şimdiden canı gönülden teşekkür ederim.

Arkadaşlar ben e ticaret itesi açmak istiyorum şirket vs vs onlar sorun değil açılır yasal prosedür neyse yapılır. Lakin işin asıl kısmı en azından sağlam bir başlangıç yapılması adına tabiki web sitesi.Netten bu konuda hizmet veren bir çok web sitesi buldum fiyatlar değişiyor. Fiyat sorun değil önemli olan adam gibi bir web sitesi vermeleri bana.Değerli arkadaşlar bu konuda deneyimleri olan tavsiyeleri olan var mı .sizin değerli vaktinizi çalıyorum biliyorum ama yardımcı olursanız sevinirim.Hangi siteleri tavsiye edersiniz?pm atabilirsiniz.bu konuda başarılı/ başarısız girişimi olanlar oldu mu ?

• Merhaba ,

E-ticaret hakkında Türkiye de ki en büyük sorun ucuz olsun kurdum bitti algısı . Bu da zaten binlerce atıl e ticaret sitesini doğurdu.

Biz bu konuda sadece e ticaret sitesi yapıp bırakmaktan yana değiliz. Sitenin işletmesi konusunda , pazarların yönetimi konusunda yada xml konusunda surekli Müşterimize destek olmayı uygun buluyoruz.

Düşünürseniz detaylari konuşalım.

Iletisim :www.pi.net.tr

Telefon : 0 ( 212 ) 212 29 29

Dahili : 2300

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.