Şimdi Ara

E250 AMG2012 Mİ --E180AMG 2013 MÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 160.000 tl - 2012 E250 AMG -içi beyaz deri*AMG yeni direksyonlu kazasız-boyasız 26.000km link..http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-sahibinden-2012-e-250-cgi-amg-196489430/detay/
    165.000tl 2013 E180 Yeni kasa içi beyaz deri AMG paket 5000km kazasız-boyasız. link..http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-albayrak-dan-2013-model-mercedes-benz-e-180-prminyum-tam-doluamg-191197294/detay/
    Mersedes konusunda bilgisi olanlardan yardım istiyorum.sürat yapmam 120km geçmem.konfor tercihimdir.iki arabada bana uygun geliyor.yaş 63.iKİ ARAÇTAN İLERİSİNİ DÜŞÜNEREK*satış vs* hangisini tercih etmemi önerirsiniz.Nedenini de açıklayarak lütfen.Şimdiden teşekkür ederim.
     E250 AMG2012 Mİ --E180AMG 2013 MÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mantık -- 16 Mayıs 2015; 16:06:26 >

• Elbette E180. Makyajlı kasa olması bile yeterli.

Ben olsam sıfır 2015 modelini alırdım orası ayrı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • *Cavabınız için teşekkürler.2015 i almam şu an zor banka kredi ödemelerimden.seneye değiştirmek imkanım olabilecek.2 ay sonraya gün veriyorlar.
  • Araci agresif kullanan biri degilseniz E180 alin.
  • İbrahim Bey,belli bir yaştasınız ve tadını çıkarmanız anlamında E250 almanız sizin açınızdan daha iyi olur,E serilerinde belli bir motor hacmi olmadan tadı tuzu olmaz.Sonuçta aracı kasa götürmüyor.Uzun yolda motor hacminin zevkini alırsınız.

Ayrıca Audi A8 düşünürseniz listenize alın derim.
  • E180 size daha uygun olur ve kendimde e180 kullandım arabanın performansı yerinde motor kasaya göre çok iyi hatta e180 çoğu arabaya göre performanslı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E180 nin motoru kasayı taşıyor ama performanslı kullanmasını sevıyorsanız tatmimin etmez, e180 ni alıcak kısılerın öncelıgı konfor ve malzeme kalitesidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 16 Mayıs 2015; 17:43:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • e180 derim ben
  • Normalde E250 tavsiye ederdim ancak hız yapmayacağınızı belirtmişsiniz ve yaşınıza göre çok da performans aramayacağınızı düşünüyorum o yüzden E180 daha mantıklı bir tercih olur.
  • ♠♠♠Yazımda belirttiğim gibi 120 geçmeyen,çok fazla uzun yolculuk yapmayan,senede 7.000km yapan biriyim.Hızın nelere malolduğunu kurtarılacak yada atlatılacak olaylarda bile nasıl sonucu değitirdiğini bilen biriyim.Konfor ve rahatlık önceliklerim.Performans bana yeterli.Aslında gönlümde yatan E250 tabii ama ikisi arasında tercih söz konusu olunca E 180 bana da mantıklı geldi. her şeyin hayırlısı.Kısmet olursa nasipte varsa oda olur.Cevaplarınız için ayrı ayrı teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mantık -- 16 Mayıs 2015; 18:48:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mantık

♠♠♠Yazımda belirttiğim gibi 120 geçmeyen,çok fazla uzun yolculuk yapmayan,senede 7.000km yapan biriyim.Hızın nelere malolduğunu kurtarılacak yada atlatılacak olaylarda bile nasıl sonucu değitirdiğini bilen biriyim.Konfor ve rahatlık önceliklerim.Performans bana yeterli.Aslında gönlümde yatan E250 tabii ama ikisi arasında tercih söz konusu olunca E 180 bana da mantıklı geldi. her şeyin hayırlısı.Kısmet olursa nasipte varsa oda olur.Cevaplarınız için ayrı ayrı teşekkürler.

Hayırlısı olsun diyelim,ancak E180 bana hep 1987-92 bandındaki Bmw 5.18 'leri anımsatıyor,yani içime sinmedi hiçbir şekilde.

E serisi 2,8 v6 aracım var ve E için ideal güç bu seviyeler olmalı.

Herkesin yoğurt yiyişi farklı tabi.
  • Bence e 180. Hatta Sıfır alabilirsiniz. Arada çok değil 10k var. Yalnız opsiyonsuz. Motor canlılığı arıyorsanız kullandığım c 180 amg yide tavsiye ederim. Ağırlık avantajından dolayı Performansı çok çok daha iyi. E serisi de çok iyi araç. Ama yeni kasası seneye yollarda olur, ve bu alacağınız araçta değer kaybı demek olur. Bence ya biraz daha bekleyin yada w205 tercih edin

• Hız yapmayacaksanız neden Amg paket istiyorsunuz ki?sadece görüntü için mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Automobilista -- 16 Mayıs 2015; 20:21:24 >
  • Sn.Automobilista AMG paketle hızın alakasını anlayamadım.Neden AMG paket istediğimi sormuşsunuz.tabiiki görüntüsünün hoşuma gitmesinden diyebileceğim.Esenkalın,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Automobilista

Hız yapmayacaksanız neden Amg paket istiyorsunuz ki?sadece görüntü için mi?

Hizla AMG'nin ne alakasi var ya allah askina? Tasarim olarak ayni sadece,motorlar stock zaten butun E180'ler ayni.

• quote:

Orijinalden alıntı: mantık

Sn.Automobilista AMG paketle hızın alakasını anlayamadım.Neden AMG paket istediğimi sormuşsunuz.tabiiki görüntüsünün hoşuma gitmesinden diyebileceğim.Esenkalın,

Abi valla kendi babam icin dusunuyorum bu iki seçenekte E180 e bakmazdi bile . Benim aracım var zaten ama ailecek yılda 2-3 kez tatile gidiyoruz babamin aracıyla biraz da performansı seviyoruz .

Zaten soyle bisi var aracı kullanan icin konfor farketmiyor cok uzun yollarda falan . Mesela ben kullanırken bu arac ne kadar rahat esas güzelliği arka koltukmus falan diyor bizimkiler

Geriye sadece performans kalıyor sizin icin onemli degilse E180 ama benim icin basınca da koltuğa yapistirmasi onemli derseniz E250 Amg alın derim ama 120 yi geçmem diyorsunuz o zaman E180 e yönelin

Ben burada ne kadar e250 Amg alırım tabiki desem de is almaya gelince insan yuksek modeli tercih ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 16 Mayıs 2015; 21:20:05 >

• E180'deki motor yazılımla 190beygir oluyor eğer 700-800TL verirseniz. O zaman performans sorunu da kalmıyor. Birçok C180 kullanıcısı yazılımla geziyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kartalus kullanıcısına yanıt
    Amg donanımda benim bildiğim kadarıyla daha sert ayara sahip süspansiyonlar.Konu sahibinin asıl amacı konfor için Mercedes almak değil mi? Amg alırsa daha sportif bir araç almış olacak yani amg olmayanlara göre daha konforsuz bir araç olacak.

• Hocam benim bildiğim kadarıyla Amg pakette daha sert ayara sahip süspansiyonlar var tabi yanlış biliyor olabilirim.Bu arada Mercedes'in sitesinde Amg paket ile ilgili şöyle bir içerik buldum:http://www.mercedes-benz.com.tr/content/turkey/mpc/mpc_turkey_website/tr/home_mpc/passengercars/home/new_cars/models/e-class/_w212/facts_/equipment/amg.html

Tabi ben yanlış yorumluyor olabilirim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.