Şimdi Ara

E250 vs W200i - Acil Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • daha önce k510i ve W200i arasında kalmıştım, ama açtığım diğer topicte herkesin w200iyi önermesiyle vazgeçtim k510dan.

bu sefer aklımı E250 karıştırdı. W200i den tek fazlası 512 mb hafıza ile gelmesi ve bluetooth. W200i yeterkiiste.com da 256 mb hafıza kartıyla satılıyor. aradaki fiyat farkı 60 ytl. (e250 pahalı tabiki)

sizce hangisini alayım ?

Karşılaştırma

• Müzik'te kesinlikle SE W200i ezer geçer ama ne yazık ki Bluetooth desteği yok ama yinede ucuz fiyatı ve bekleme süresi gibi kriterleri göz önüne alırsanız SE W200i çok daha iyi bir seçim olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Katze

Müzik'te kesinlikle SE W200i ezer geçer ama ne yazık ki Bluetooth desteği yok ama yinede ucuz fiyatı ve bekleme süresi gibi kriterleri göz önüne alırsanız SE W200i çok daha iyi bir seçim olur.

aynen katılıyorum katze ye e250 nin bana göre artısı bluetooth ve biraz daha şekil görünmesidir
  • E250 çok kişide var bu benim hoşuma gitmediği için gittim W200i aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeltaMore -- 28 Temmuz 2007; 18:00:57 >
  • w200i üstün duruyor bence ,öncelikle ses konusunda samsungdan daha iyi,samsungun bekleme süresinden de çok şikyetçi var burda da sony üstün, tasarım olarakda bence yine w200i üstün çünkü artık sıradan bir hal aldı bu kayan kapaklar ve ben hiç sevmiyorum bu kayan tasarımı,birde e250 baya geniş duruyo ve görüntüsü hiç de hoş değil ,buna karşın ben bu sonylerin tasarımlarını daha çok seviyorum(bu tabiki benim görüşüm).
    ama sony nin bluetooth unun olmaması önemli bir dezavantaj , birde joystic var sony de biraz sert kullanınca bozuluyo joysticler .
    artıları eksileri böyle artık karar senin karşılastır , mümkünse 2 sinide kullan bazen özellik olarak çok beğenilen bir cihaz bile kullanış olarak sınıfta kalabiliyor.
  • bence sonyericsonda sadece ses biraz fazla çıkıyor onun haricinde fazla bi özelligi yok yani bence samsungun şekli felan çok güzel yani bence samsung
  • biraz daha kas e200 al ses kalitesi olarak pek fazla bir fark göremiyorum ben s.e den kasamam diyosan samsung derim sana işini daha iyi görür arkadaşda beğendim şarkıyı alamıyacaksam bluetoothla ne işime yarar o müzik telefonu
  • quote:

Orjinalden alıntı: southsayer

biraz daha kas e200 al ses kalitesi olarak pek fazla bir fark göremiyorum ben s.e den kasamam diyosan samsung derim sana işini daha iyi görür arkadaşda beğendim şarkıyı alamıyacaksam bluetoothla ne işime yarar o müzik telefonu

bencede biraz daha kas ve e200 al o olmazsa e250
  • E200 ün E250 üstün yanı kamerası.E200 1.3 Mp buna karşın E250 VGA (640X480 piksel)

E200.
  • quote:

Orjinalden alıntı: karizmatic1

E200 ün E250 üstün yanı kamerası.E200 1.3 Mp buna karşın E250 VGA (640X480 piksel)

E200.

ekran çözünürlüğüde yüksek olduğu için tel.ekrananında iyi görüntü alırsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.