Şimdi Ara

E30 model yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a arkadaşlar ve abiler ilk arabamı alacağım ve 1990 e30 316i düşünüyorum 7-8.000lerde bi bütçem var ufak tefek arızalar ve yakıt sorun değil. 316iler performans olarak nasıldır diğer modellerle aynı olmaz tabi seriliği ve yanlaması ? Aracı tüpte kullanmayı düşünmüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hala kimse yokmu :/

• Leş gibidir.Yanlarsanız sokak ortalarında millet güler size yapmayın,siz de çok elzem birşey yaptığınızı sanarsınız.Şasesi güçsüzdür,profesyonel drift için şasi ve motor güçlendirilmelidir.Onun dışında düz 102 beygirlik bir motora sahiptir,debimetre problemi vardır,aynı sarf malzeme gibi sürekli değiştirilmesi icap eder çünkü bozulur,daha aklıma gelmeyen pek çok ufak tefek sıkıntıları vardır ama parça yaygınlığı fazla olduğu için görece uygundur fiyatları.Temiz kullanılmamışsa çok sıkıntı çıkarır,gerçi temiz kullanılsa da çıkarır o ayrı konu,onun dışında kasası hafif olduğu için ufak çaplı arkadan kaymalara müsade eder.Bana kalırsa drift için alınıcak araçlar değildir ama Türkiyede malesef japon drift araçlarına göre parça yaygınlığı,fiyatı ve ulaşılabilirliği japonlara göre daha iyidir.Eğer pistte yanlamayı dünmüyorsanız sağda solda trafik terörü estirecekseniz inşallah en yakın ağaca girersiniz.Bu arada Ankara Sincan/Yenikent taraflarına giderseniz bu arabayla,ilahi bir güç arabaya ekstra 10 beygir kazandırır.İyi günler

• quote:

Orijinalden alıntı: ertug0

Leş gibidir.Yanlarsanız sokak ortalarında millet güler size yapmayın,siz de çok elzem birşey yaptığınızı sanarsınız.Şasesi güçsüzdür,profesyonel drift için şasi ve motor güçlendirilmelidir.Onun dışında düz 102 beygirlik bir motora sahiptir,debimetre problemi vardır,aynı sarf malzeme gibi sürekli değiştirilmesi icap eder çünkü bozulur,daha aklıma gelmeyen pek çok ufak tefek sıkıntıları vardır ama parça yaygınlığı fazla olduğu için görece uygundur fiyatları.Temiz kullanılmamışsa çok sıkıntı çıkarır,gerçi temiz kullanılsa da çıkarır o ayrı konu,onun dışında kasası hafif olduğu için ufak çaplı arkadan kaymalara müsade eder.Bana kalırsa drift için alınıcak araçlar değildir ama Türkiyede malesef japon drift araçlarına göre parça yaygınlığı,fiyatı ve ulaşılabilirliği japonlara göre daha iyidir.Eğer pistte yanlamayı dünmüyorsanız sağda solda trafik terörü estirecekseniz inşallah en yakın ağaca girersiniz.Bu arada Ankara Sincan/Yenikent taraflarına giderseniz bu arabayla,ilahi bir güç arabaya ekstra 10 beygir kazandırır.İyi günler

Peki ya 12.000tl lerde bir 320i bulursam bunlar performans olarak nasildir ?

• yav artık şu arabaları almayında piyasadan silinsin.

illa rwd ya da awd araba alacaksanız biraz para biriktirip subaru alın bari.
  • apaçi misin kardeş sen,ilk araba e30 temiz bulamayacağınızi sizde biliyorsunuz bizim kadar,benimde hayalimdi eskiden ama insan musvetteleri hepsini teker teker bozduğu için resimleriyle avunuyorum

• 1 sene kadar olmuştur metrobüsteyken gördüm yolda tertemiz orjinal, yaşlı bir amca sürüyordu.Araba o kadar sade ve güzel ki hemen netteki e30 lara baktım ciddi ciddi arabayı batırmışlar oynanmamış bir tane yok. En azından jant ve lip var hepsinde, bugun o amca aracı satıcam dese alırdım,ama modifiyelilere dönüpte bakmam. Bu arada orjinali bi o kadar vezir ederken modifiyelisi de bi o kadar rezil eder adamı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FİAT PALİO ALACAĞIM YARDIM
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 7-8 bin temiz e30 çok zor. döküntü bişey alırsınız. bence uno falan bakın hem o arada biraz daha para biriktirip e36 falan alırsınız.
  • E36 istemiyorum ailem bana 30.000lerde ekonomik bir araç almak istiyor ama ben daha düşük bir fiyata e30 almak istiyorum bu apaçilik falan değil yani benimkisi öyle bir heves alıp satıcam afyonda yüksek fiyata gidiyorlar satması sıkıntı olmaz.

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • E36 istemiyorum ailem bana 30.000lerde ekonomik bir araç almak istiyor ama ben daha düşük bir fiyata e30 almak istiyorum bu apaçilik falan değil yani benimkisi öyle bir heves alıp satıcam afyonda yüksek fiyata gidiyorlar satması sıkıntı olmaz.

• E36 istemiyorum ailem bana 30.000lerde ekonomik bir araç almak istiyor ama ben daha düşük bir fiyata e30 almak istiyorum bu apaçilik falan değil yani benimkisi öyle bir heves alıp biraz binip satıcam afyonda yüksek fiyata gidiyorlar satması sıkıntı olmaz ama ha sıkıntı çıkarmazsa binmeye devam ederim sonuçta okula gidip gelmek için.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.