Şimdi Ara

e39 530ia - 540ia

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Daha önceden konu açıldıysa kusura bakmayın bulamadım böyle bir konu o yüzden açtım. 1999 model ve üstü e39 kasa almak istiyorum ve bu kasaya aşığım :) Çok uzun yol yapmadığım için yaktığı yakıt çok önemli değil öncelikli tercihim 540 fakat duyduğuma göre 4.4 motor bmw nin sıkıntılıymış problemli bir motormuş. çok performanslı ama arıza çıkarabiliyor denildi. 530 al 3.0 motoru çok iyi hiç başını ağrıtmaz denildi. bana bu konuda tam olarak bilgi verebilecek arkadaş var mı 540 ya da 530 kullanmış olup çünkü 540 ı çok istiyorum ama söylenenleride kulak ardı etmek istemiyorum o yuzden 530 lara bakınıyorum 1 sene içinde beğenip bir tane alacağım yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kar7al

Arkadaşlar iyi günler

Daha önceden konu açıldıysa kusura bakmayın bulamadım böyle bir konu o yüzden açtım. 1999 model ve üstü e39 kasa almak istiyorum ve bu kasaya aşığım :) Çok uzun yol yapmadığım için yaktığı yakıt çok önemli değil öncelikli tercihim 540 fakat duyduğuma göre 4.4 motor bmw nin sıkıntılıymış problemli bir motormuş. çok performanslı ama arıza çıkarabiliyor denildi. 530 al 3.0 motoru çok iyi hiç başını ağrıtmaz denildi. bana bu konuda tam olarak bilgi verebilecek arkadaş var mı 540 ya da 530 kullanmış olup çünkü 540 ı çok istiyorum ama söylenenleride kulak ardı etmek istemiyorum o yuzden 530 lara bakınıyorum 1 sene içinde beğenip bir tane alacağım yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

4.4'lük m62 motor bmw'nin o yıllarda ürettiği en dayanıklı motorlardandır. Belki de e39 kasadaki en dayanıklı motordur. Ancak aşırı güçten dolayı hep sert ve yanlış kullanım veya bakımsızlık sonucu motor yaptırmak gerekrise maliyeti çok yüksek. O yüzden yeni başlayacaksanız 530'dan başlamanız çok mantıklı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Combalac

quote:

Orijinalden alıntı: Kar7al

Arkadaşlar iyi günler

4.4'lük m62 motor bmw'nin o yıllarda ürettiği en dayanıklı motorlardandır. Belki de e39 kasadaki en dayanıklı motordur. Ancak aşırı güçten dolayı hep sert ve yanlış kullanım veya bakımsızlık sonucu motor yaptırmak gerekrise maliyeti çok yüksek. O yüzden yeni başlayacaksanız 530'dan başlamanız çok mantıklı.

bende dayanıklı bir motor diye biliyorum büyük ihtimal hor kullanıldığından dolayı arıza çıkarıyor demek istediler heralde ama V8 in o sesi de insanı aklını başından alıyor e39 kasa için bişey demiyorum zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: deeper_inside

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-ilk-sahibinden-borusan-cikisli-ve-bakimli-151391072/detay
    daha dün baktım şu ilana içim gitti....

adam arabasına çocuğu gibi bakmış
  • günümüzde düzgün kullanılmış 540i bulmak çok zor. 530i sayıca fazla olduğu için düzgün olanına ulaşmak nispeten daha kolay.. o yüzden bende 530i bakın derim..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechZone

günümüzde düzgün kullanılmış 540i bulmak çok zor. 530i sayıca fazla olduğu için düzgün olanına ulaşmak nispeten daha kolay.. o yüzden bende 530i bakın derim..

ama anladığım kadarıyla temiz bir 540 bulunursa sıkıntısız kullanılabilir motorundan bir problem çıkmaz . zaten 1 sene içerisinde alacağım için hem 540 hem 530 araştırırım iyi bir araç bulana kadar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    W124 Sportline
    9 yıl önce açıldı
    Mercedes gl320
    6 ay önce açıldı
    Mercedes C180 Coupe
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aynı kasalarda olmasına rağmen ikisininde karakteristiği çok farklı ama ilk bmw olacaksa 540 olmasın 30 ile başlayınki tanıma süreci daha makul bir araçta geçsn yoksa şuan bende manuel 540 hayyallerine dalıyorum hanım izin vermiyor o derece
  • quote:

Orijinalden alıntı: SMTRSLN

aynı kasalarda olmasına rağmen ikisininde karakteristiği çok farklı ama ilk bmw olacaksa 540 olmasın 30 ile başlayınki tanıma süreci daha makul bir araçta geçsn yoksa şuan bende manuel 540 hayyallerine dalıyorum hanım izin vermiyor o derece

evet bende V8 hastalığı var açıkçası o yüzden iantla 540 düşünüyorum .imzanızda 530 yazıyo hiç 540 ı da kullanıp karşılaştırma imkanınız oldu mu ivmelenme hızlanma ses ve diğer şeyler ne gibi farklar var.bir de ben araca alıp iç dış motor egzozdu falan harcama yapmak istiyorum alıp 5-6 sene kullanıp uzerinde oyniyacam arabanın o yuzden almışken 1 kere alım diyorum

• his olarak 30 ile 40 arasında 2 kat fark var diyebilirim sesleri bile farklı ama deedğiniz gibi 5 6 sene binicelecekse almışken tüm ağır bakımları yapıp kaliteli tüp takıp temiz bir 540 ile yıllar geçer diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: SMTRSLN

his olarak 30 ile 40 arasında 2 kat fark var diyebilirim sesleri bile farklı ama deedğiniz gibi 5 6 sene binicelecekse almışken tüm ağır bakımları yapıp kaliteli tüp takıp temiz bir 540 ile yıllar geçer diye düşünüyorum

evet biraz zor olacak ama temiz bir 540 bulmak lazım o zor biraz inş. çıkar
  • 34 hhh plakalı maltepede bulunan sahıbende de 540i ile kapıstım oradan bılıyorum ben boyle hız guc ses başka bir araçta gormedım 530i-525i-528i kullandım ama 540i kullanmadım ama bu aractakı sesı gucu yanımdan gecerken defalarca duydum ve hissettim paranız varsa alın bır gun bende almak ıstıyorum :D
  • 540i vardı
    tek silindir çalışmıyordu 18-19 litrelerde geziyordu benzini
    değişmesi gereken ne varsa değiştik düzelmedi
    sonrada sattık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.