Şimdi Ara

E39 Soul !!!....... This is the Rhythm of The BMW E39 :)) (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
531
Cevap
10
Favori
98.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arızalı malesef ilk zamankar 002 kodlu cikma bulamadim simdi buldum alistigim icin zor geliyor isi gucu birak git taktir dene falan ' abs calisiyor cunku ama kesinlikle cik faydali bir icat ' gerek yokculardan degilim belirteyim
  • SMTRSLN kullanıcısına yanıt
    Dostum 530 da gerekli bence yoksa araba normal gitmiyor :) sen biran once taktir
  • allstar34 kullanıcısına yanıt
    Öneri dikkate alınacak kesinlikle
    Dostum aracın orjinal m paketmi ?
  • 002 kodlu abs beynini arkadaşımda çok aradı ve hala bulamadı,siz kaça ve nerde buldunu acaba?
  • reymor01 R kullanıcısına yanıt
    İstanbulda ankarada rahatlıkla bulunabilir.İnternette sıfır olarakta satılmakta hangi şehirdesiniz.
  • allstar34 kullanıcısına yanıt
    tam emin olmamakla birlikte gösterge çerçevesinn metalik olması m aynaların kapı kolundan orjinal düğmeyle kapanması alçak olmasına rağmen konfordan ödün vermemesi ön arka sensörlerin tamponda orjinal olması ver pdc tuşu ile önlü arkalı sinyal vermeleri falan sanırım fabriika çıkış m lerden 2003 zaten son demiydi heralde bizede öyle geldi çünkü orjinal subwooferlar var ses sistemi harika birçok 520 de aktım arka cam altı boş ama bizde 2 adet sub war orjinal derin kutusuyla birlikte perdeleri falan ama biaz yorgun makina yavaş yavaş eksiklerini toparlıyorum

söylemeyi unutuum araç 18 karpuz ön arka yan m takım 4 lü arka çıkış , bmw ağzıyla laci bej karpuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SMTRSLN -- 14 Şubat 2014; 15:12:42 >
  • izmir 3. anayide buldum vatandaş 700 civarı istiyordu ve sanırım birkaç adet vardı elinde
  • Ben sıfırını garantili faturalı olarak 1000TL ye bulmuştum,Ankara imaj bmw diye biryerde,sanırım sizin bulduğunuz çıkma parça dimi?
    Recora koltuk ve m davul direksiyon yoksa sonradan yapmadır dostum aynalar hepsinde kapı kolundan kapanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SMTRSLN

tam emin olmamakla birlikte gösterge çerçevesinn metalik olması m aynaların kapı kolundan orjinal düğmeyle kapanması alçak olmasına rağmen konfordan ödün vermemesi ön arka sensörlerin tamponda orjinal olması ver pdc tuşu ile önlü arkalı sinyal vermeleri falan sanırım fabriika çıkış m lerden 2003 zaten son demiydi heralde bizede öyle geldi çünkü orjinal subwooferlar var ses sistemi harika birçok 520 de aktım arka cam altı boş ama bizde 2 adet sub war orjinal derin kutusuyla birlikte perdeleri falan ama biaz yorgun makina yavaş yavaş eksiklerini toparlıyorum

söylemeyi unutuum araç 18 karpuz ön arka yan m takım 4 lü arka çıkış , bmw ağzıyla laci bej karpuz

Üzülerek söylüyorum ama M aynalar e39'da sadece M5'te fabrika çıkış olarak sunuldu.

Yani sizinkiler sonradan takılma. Ama olsun önemli değil.

• bizimkide çakmaymış neyse bunada şükür boş muhabbette olsa yapalım e39la alakali bari başlık canlı kalsın geçen senelerden aylarca yazılmadiğına şahidim
  • çakma değil hocam o tabir kulağa iyi gelmiyor. Sonradan takılma diyelim.

zaen ben de düşünüyorum mesela dış m görünüm yapsam mı diye ama iyi malzeme ve usta lazım.
  • Şaka bi yana m olayı makinayı makinayı bi başka yapıyor. Izmirdeyseniz bu işi düzgün.yapan adamlar biliyorum yardımcı olabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok maalesef Adana'dayım. Zaten burada rot balans hariç vidasına bile elletmiyorum. Ankara'da benim servisim, Üşenmeyip gidiyorum. En son ön takım, direksiyon vs. hepsini orada yaptırım. TBS Oto Harun Usta.

Zaten ilk aldığım gün aracı oraya çekip hem ekspertiz hem de tüm eksiklerini yaptırmıştım (komple soğutma sistemi, oksijen sens, disa valfi, bütün lastik ve hortum aksamlar, yağ ve filtre bakımları vs)
    daha ilk aldığım gün 4 bin küsur para harcamıştım. En son bir de alt takım, direksiyon kutusu ve açı sensörü
    işaret veriyordu, 3500 TL daha harcandı.

Ama şu anda ilk günkü kondisyonuna yakın oldu sanırım. Zaten pasta ve polish işlemlerini de kendim yaptım. Boya da ilk günkü gibi oldu (resimleri eklemiştim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrebozkurt800 -- 15 Şubat 2014; 0:43:58 >
  • Cepten yaziyorum imla icin affola ilk olarak , hocam sizin yazilari resmleri yutkunarak takip ettim maddiyatida gectim isin birazda ask kismi var e60paralarina e39 a binmek toparlamak sifirlamak bir asktir.diyorum bende imkanlar.dahilinde zaman mekan maddiyat uclusunu bir araya getirince toparliyorum mantigim yavas yavas manuel 540 demeye basladi.bakalim ilerleyen zamanlarda.biseyler planliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    İnşallah istediğinizi bulursunuz ama TR'de şu anda bırakın manuelini, düzgün 540 bulmak oldukça zor.

Temiz olanların da sahipleri benim gibi biniyorlar. Ama manuel biraz az, lüks segment olduğu için alan ilk olarak otm. tercih ediyor. Malum bu araçların ilk sahipleri öyle otomatikten doğacak olan 1-2 litreleri önemsemeyen insanlar. Lüksüne de düşkün, malum bugün bile opsiyon olarak sunulan donanımlar bu araçlarda standart :)

Zaten saf performans isteyen de m5 almış o zaman. Bence manuel istiyorsanız m5 bakın. Tabii onun da temizini bulmak samanlıkta iğne bulmak kadar zor.

TR'de istediğimizden çok, bulduğumuzun en temizine binmek zorunda kalıyoruz biraz.
  • işin maddiyar kısmıda var yaklaşık 30 bin tl fark var m5 ile 540 arasında buda az bir mebla değil bikaç tane manuel 540 vardı 6 ileri olanlardan sanki onlarla birşeyler yapılabilir geldi ama önce 530u eden çıkarmak lazım
    Sorma valla golf topigi bile almis basini yurumus bakiyorum ara sira adamlar yere goge sigdiramiyorlar golfü ww dunyanin en iyi arabasini yapmis ama bizim haberimiz yok gidip yazicam forumlarinada bunu beni linc ederler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allstar34 -- 15 Şubat 2014; 22:44:13 >
  • emrebozkurt800 kullanıcısına yanıt
    Emre abi bu merhaba
    Yoktun birkac gundur bu disa valfi dedigin nedir ne ise yarar degistiginde herhangi bir etkisini gordunmu.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.