Şimdi Ara

E39 Soul !!!....... This is the Rhythm of The BMW E39 :)) (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
531
Cevap
10
Favori
98.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Böyle araclara bindiginize gore vergi yakit bize gore yok gibi dogrumudur :)
  • allstar34 kullanıcısına yanıt
    Benzinin litresi 1.68€
    M3'un yillik vergisi 2.000€
    Bence az degildir.
  • Esco54 kullanıcısına yanıt
    Rakamlar ayni görünüyor milli gelir yuksekmi turkiyeden peki
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrandLotus

Merhaba Grandlotus. Biliyorsun bende uzun suredir temiz e39 arıyorum. Sahibindende bir aracta bu uygulamayı gördüm. Ancak güzel olmamıştı bence. Çünkü maun kaplamalar ile kolda renk uyumsuzluğu var. Belki arabanızın içi gri olsa olurdu o zaman. Arabanız maşallah çok güzel. Dedigim aracı bulursam koyarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: allstar34

Rakamlar ayni görünüyor milli gelir yuksekmi turkiyeden peki

Rakamları TL ye çevirmek doğru değil ama. Mesela ben 3000 tl aylık alıyorum benzin 5 lira ayda 600 litre benzin alabilirim. Ama Avrupada maaşım 3000 euro benzin 1,5 € yani 2000 litre benzin alabilirim ayda. Çok iyi bence

• buyrun sıze

TURBOLU E39 :) BU GERCİ E39.5 OLMUŞ :)

http://www.jdmworks.net/turbo-bmw/16-bmw-e39-528i-turbo
  • quote:

Orijinalden alıntı: WARNİNG

buyrun sıze

TURBOLU E39 :) BU GERCİ E39.5 OLMUŞ :)

http://www.jdmworks.net/turbo-bmw/16-bmw-e39-528i-turbo

Çılgın bir şey olmuş bu 528.

• Icine etmisler guzelim atmsoferik bmw'nin...
    Adamlar honday'la karistirdilar galiba bmw gibi premium bir markayi.
  • Esco54 kullanıcısına yanıt
    Modifiyeli ve sagiyla soluyla oynanmis orjinalligi bozulmus arabalardan hic hoslanmam helede bu bmw ise.
  • 98 2002 Model arası BMW 520i Almak istiyorum yanlız bu araba hakkında pek bi bilgi sahibi değilim bana biraz yakıt konusunda bahsedermisiniz acıkcası beni bu arabadan sogutan tek sey yakıtı..
  • Alacaksanız makyajlı 2001 ve 2003 model arası makyajlı kasa alın şehir içi 10-13 litre arası kullanımınıza göre değişir uzun yolda sabit hız 7 litreye kadar düşürebilirsiniz.1,6 atmosferik benzinlide alsanız 9-10 litreden aşağı düşüremezsiniz şehir içinde eğer uzun yolunuz çoksa 520i daha avantajlıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: allstar34

Alacaksanız makyajlı 2001 ve 2003 model arası makyajlı kasa alın şehir içi 10-13 litre arası kullanımınıza göre değişir uzun yolda sabit hız 7 litreye kadar düşürebilirsiniz.1,6 atmosferik benzinlide alsanız 9-10 litreden aşağı düşüremezsiniz şehir içinde eğer uzun yolunuz çoksa 520i daha avantajlıdır.

Genellikle Şehir içi olucak Bütçem 30 bin.
  • Söylediğim gibi olur yakıtı temizini bulabilirseniz zevkine doyamazsınız.
  • yakıt sizin gaza basma şiddetinizle alakalı benzinde 50 kuruşle 1 tl arası oynar lpg de ise şu anki fiyatlarla 30 kuruş ile 60 kuruş arası oynar 30 bine güzel seçenekler olabilir temiz araçlar denk gelebilir , dolu almaya çalışın hem keyfi fazla olur hem satışı kolay olur yani e39 a binipte koltuğu plastik kollarla hareket ettrmek o makinanın doğasına sanki aykırı gibi geliyor bana .
  • SMTRSLN kullanıcısına yanıt
    Hocam 1 tl yi nasil yakicak 20 litre yakmasi lazim ortalamada 540 bile yakmiyor o kadar :)
  • benzin şuan 5.1 tl yani afaki değerler bunlar ama sıktığınız zaman yakıt ibresini takip edin o değerleri yakalamak çok zor değil ki bir 540 çok rahat 1 tl yakabilir sıkıldığı taktirde
    Sıkıstirdiktan sonra her araba yakar dostum benim 530 hicte sakin kullanmadigim halde 15.4 ortalamam ama hep sehir ici.
  • benim 530 aynı şekilde bilgisayar verisi 15.1 hocam ama sakinkullanılmıyor bu meret dsc çalşmadığı için alışkanlık oldu sıka sıka dönmek
    Dsc arızalımı senmi kapatıyosun :)
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.