Şimdi Ara

e4300 de 3,3 ghz caklı kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elimde e4300 1 gb 900 mhz hyprex kıngston ve ga965 ds3 gıgabye anakart var.o.c u soyle yaptım 367*9 cpu voltaj 1,475 ddr +0,4 carpan 2,66 fsb +0,1 mch +0,1 anca boyle satbıl oluyor fsb yı 368 yapınca aolmuyor yanı 3,3 ghz caklı kaldım zalman 9700 sogutucuda var nsl daha yukarı cıkarım.yardımlarınız beklıyorum

• grönland taraflarına çıkarsan birkaç mhz daha artırabilirsin belki

ama onun dışında daha fazla bişi bekleme zaten son noktalara gelmişsin
  • Kardeş o anakartlar sorunlu . sana tavsiyem P35 DQ6 alman . o zaman aynı değerlerle daha fazlasını yaparsın .
  • fıyatından haberın varmı?ucmus ya:)işlemciyle lakalı olmasın ılk cıkanlarla son cıkanlar arasında fark varmıs cunku

• quote:

Orjinalden alıntı: powersystemultimated

kardeş bak belki yardımı dokunur
    http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=205491
    http://www.hwbot.org/quickSearch.do?hardwareId=CPU_971

e4300 de 3,3 ghz caklı kaldım

Bu değeri ne tür bi soğutucu ile almışlar o işlemciden almayı düşünüyorum

• 3.3 çok iyi bi değer daha zorlama boşver
  • Ev ortamında yapılacak günlük kullanım için overclock'da ds3 yeterlidir. Kimse ev ortamında ve günlük kullanımda 1.6v vermez zaten cpu'ya. Bu sebeple doğru yönlendirme yapalım. İşlemcin sınıra ulaşmış olabilir. Çok kasma eğer skor peşinde değilsen
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeVeRaL

Ev ortamında yapılacak günlük kullanım için overclock'da ds3 yeterlidir. Kimse ev ortamında ve günlük kullanımda 1.6v vermez zaten cpu'ya. Bu sebeple doğru yönlendirme yapalım. İşlemcin sınıra ulaşmış olabilir. Çok kasma eğer skor peşinde değilsen

Ben Veriyorum

15x338 gördümde boot etmesi imkansız
  • 3.3 GHz daha ne olsun günlük kullnım için oldukça iyi bir değer zaten o işlemci için .. Bence daha fazla zorlamak şu aşamada hem çok zor hemde gereksiz...
  • limitlerde dolasmayı sevıyorum:))meraklıyımda.nsl daha yukseltebılırım?anakartımı degıstırsem
  • i965p-s3 le iyi değerlere çıkabilirdin

anakartların sorunlu olduğu falanda yok !!!

bende i945p var bişeye çıkamıyom 3.0 ghz de çakılı kaldım ,hemde 2.0 ghzlik celeron 440la satmam lazım
    i965p ile 6 ghzye çıkarıyolar celeron 440ları

Celeron 440ları i965p ile 6 ghzye çıkarırken uygulanan aşamalar:
    voltaj: 1,450
    fsb voltajı= +0.1
    (enchanced koruması açık olmazsa işlemcinin ömrü kısa sürede biter)

Belli bir aşamaya geldikten sonra fsbyi 10 lu 10 lu çıkartınız.Sonrasında 5 li 5 li 3 lü 3 lü ve 1 li 1 li

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretemelkuran -- 23 Temmuz 2007; 11:07:17 >
  • işlemcin takoz çıkmış olabilir nede olsa bu bir şans işi
  • e4300'ler yüksek frekanslarda çok fazla voltaj istiyor....bence 7/24 3.3ghz çok iyi bir değer
  • quote:

Orjinalden alıntı: birkan78

limitlerde dolasmayı sevıyorum:))meraklıyımda.nsl daha yukseltebılırım?anakartımı degıstırsem

fazla yükseklerde dolasma bence ayrıca gunluk kullancaksan yeterli bi deger
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.