Şimdi Ara

E46 330xd

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, araba almaya karar verdim ve aklımda 2004-2003 model 330xd var.fiyatı yaklaşık 45000 tl.lütfen başka marka arabalar önermeyin BMW den başka marka düşünmüyorum.sizce bu araba nasıldır?görüş ve düşüncelerinizi bekliyorum.lütfen yorumlarınızı esirgemeyin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok teşekkür ederim sayın zotacing.peki neden temizi olmadığını düşünüyorsunuz? Ben izmirde 2004 modelini buldum.satan kişi temizlik konusunda çok iddaalı.istediğim yere götürüp gösterebileceğimi söylüyor.ayrıca xd de beni cezbeden en önemli özellik 4x4 olması.vanda görev yapıyorum malum burda kar eksik olmuyor.
  • 10 numara araç yav.temizse hiç kaçmaz.keyifli sürüşler
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

E46 kasalarda dizel motor alınmaz. Çünkü temiz bulamazsınız.

4 çeker önemli değilse, keza BMW ısrarınız varsa önemli değildir, yine E46 olacak şekilde; 325i veya 328i alıp, benzinli veya LPG'li olarak kullanmanız daha sağlıklı olacaktır. 0-100 değerleri 330xd'ye neredeyse eş değer hatta daha iyi araçlardır 328i'ler. Tek eksiğiniz 80-90nm tork kaybı olur, o da sorun değil. Ayrıca vergi avantajınız olur.

katılıyorum.dizel motorların temizini bulmak oldukça zordur.Ayrıca 4x4 sisteminin sorunsuz olması lazım başınıza bela açar.325i ya da 330i lpg ile kullanırsanız daha iyi olur.330Xi modelleride var.

Zamanında E46 facelift sahibi olarak hala özlüyorum aracımızı.Gerçekten kaliteyi hissettiriyordu bana.Ufak tefek sorunları vardı ama dert etmedim.M paket ile çok iyi durur ki bende hemen yaptırmıştım.Sunroof, mercekli far, deri koltuk olmalı araçta.Gerisi size kalmış.Hafızalı koltuk vardı bizim araçta ama çokta gerekli değildi.Yağ yakma sorunlarına dikkat etmek gerekir.

• Dizel kesinlikle almanızı önermiyorum, genelde problem yaratıyor ve performansında sıkıntı olduğunu söylüyorlar.

E46 alırsan topaz mavi tercihiniz olsun, keyfi başkadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pink Floyd -- 18 Şubat 2014; 21:18:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pink Floyd

Dizel kesinlikle almanızı önermiyorum, genelde problem yaratıyor ve performansında sıkıntı olduğunu söylüyorlar.

E46 alırsan topaz mavi tercihiniz olsun, keyfi başkadır.

Topaz Blue candır + M paket olursa tadından yenmez
  • Anlıyorum peki bu arabalarda alırken nelere dikkat etmeliyim ? Motor üflemesi diye bir şey duydum bu nedir ? Sadece benzinlilerdemi oluyor ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    W124 Sportline
    9 yıl önce açıldı
    Mercedes C180 Coupe
    5 yıl önce açıldı
    E92 320i coupe lpg uyumu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • motor üflemesi : aracın hor kullanılması , bakımlarının geçirilmesi veya araç soğuk halde iken devirli kullanma gibi nedenlerden piston ve gömleğin aşınmasıdır . motor çalışır durumda iken yağ kapağı veya yağ çubuğu açılarak üflemeye bakılır . ancak herkesin anlayabileceği birşey değildir . motor 0km de olsa üfler . fazla veya az olmasını herkes anlayamayabilir . bunun yerine servis veya herhangi bir yerde kompresyon testi yaptırırsanız kesinlikle gerçeğe daha yakın bir değer elde edersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

E46 kasalarda dizel motor alınmaz. Çünkü temiz bulamazsınız.

4 çeker önemli değilse, keza BMW ısrarınız varsa önemli değildir, yine E46 olacak şekilde; 325i veya 328i alıp, benzinli veya LPG'li olarak kullanmanız daha sağlıklı olacaktır. 0-100 değerleri 330xd'ye neredeyse eş değer hatta daha iyi araçlardır 328i'ler. Tek eksiğiniz 80-90nm tork kaybı olur, o da sorun değil. Ayrıca vergi avantajınız olur.

imazamı atarım
  • e46da dizel temiz bulunmaz lafına katılmıyorum. 3.30d kullanıyorum, 380 bin kilometrede ve hala orjinal turbosuyla, orjinal enjektörüyle kullanıyorum. bakım yapıldığı sürece bu motora bir şey olmaz, avrupada millet bu araçlarla bir milyon kilometre yapıyor. aynı motoru kullanan e39 5 serisi, e53 x5 serisi araçların ilanlarına bakın, 300-400 bin kilometrede onlarca araç görürsünüz ama 3.20d öyle değil, o kilometredekilerin hepsinin motor yapılmıştır. 100-150 bin kilometre arası 3.20d motor yapılıyor genelde, bizim halkımız da e46 dizel dendiği zaman aklına 2000 motor geldiği için alınmaz diyor. yoksa 3000 motor dizel bmw motoru tam bir şaheser
  • Hocam belki ne alaka diyeceksiniz ama neden b7 a4 2.0 tfsi quatro vb gibi araclar dusunmuyorsunuz? O paraya 2003-4 model bana biraz abes kacti. Tabi 3.0 motor istediginiz icin cok birsey diyemeyecegim. Fakat bence dedigim arabaya da bir bakin. 2007 modelleri 37-8 bin liraya bulunuyor hem de temizini daha rahat bulabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Temizi yok bende bakmıştım ama maalesef yok bulursan iyi, içimde ukte araçlardandır...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.