Şimdi Ara

E60 530i 258 ps

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar arkadaşlar asagidaki ilgili ilanla alakali E60 530i kullanan ya da bilgisi olan arkadaşlardan yorum bekliyorum.aracin fiyatiyla,kronik sorunlariyla ve satim konusunda sıkıntı yasar miyim? alirsam prins marka tup takip kullanacagim.tavsiyeniz nedir. simdiden teşekkür ederim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2006-model-bmw-5.30-i-258-ps-premium-tiptronic-borusan-cikisli-184716066/detay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu araba benimde favorilerim de bütçeniz yeterli ise bence kaçırmayın araba çok temiz, lpg ye uyumlu olup olmadığını bilmiyorum eski motorlar uyumlu idi ayrıca lpg takıpta araca yazık etmeyin derim.
  • KM'nin orijinal olduğuna biraz şüpheyle yaklaşılmalı.

2006'dan beri 113bin km demek, yılda 13-14 bin km yapılmış demek. Özellikle Kocaeli bölgesi araçları, otoyol da uzak mesafelere çok gidip gelebildiği için genelde km İstanbul arabalarında göre daha yüksek olur. Bu araçta ise km düşük kalmış ! Ama istisna da olabilir, iyi bakmak lazım.

Biraz şüpheyle yaklaşmak, iyi kontrol etmek lazım.

Tüm bakımlar Borusan'da yapıldıysa, aracın Borusan'da kaydı vardır, bakım aralıkları/km/yıllara bakılarak km orijinal mi diye fikir edinilebilir. SMS'le muayene kontrolden de fikir edinilebilir. İyi bir servise gösterilmeden alınmamalıdır.

Burası Türkiye, taklalı araçların, hatta geçmişinde pert kaydı olan araçların kazasız&boyazısz&değişensiz diye pazarlanmaya çalışıldığını görüyoruz. Aman dikkat.

Hoş, bence değişen ve boya 2. elde önem arz eden şeyler değildir ciddi ağır kaza söz konusu olmadıkça.

Her şey doğru ve km orjinalse, çok iyi arabadır, 2006'lar yeni tip 3.0lt motordu diye hatırlıyorum, çok performanslıdır. Sorunsuz arabadır. İyi bakıldığı zaman 250bin ve üzeri kilometrelere kadar bakım tutum harici masrafı pek olmaz.

İlk sahibinden satılık olması, bence çok, ama çoook önemli bir avantajdır. Onun bunun elinde yıpranmamıştır, satıcı yalan söylemezse araçla ilgili tam/eksiksiz bilgi alınabilir, ilk sahibi olduğu için o güne kadar ki tüm geçmişle ilgili bilgi alınabilir.

++

LPG ile uyum konularından pek anlamam, LPG tüketim açısından ilk etapta çekici görünür, ama su götürmez bi gerçek vardır ki, LPG de yağlama yoktur (benzin ve mazot da aslında bi çeşit yağdır). Dolayısıyla aşınmalar hızlanır. Yani benzinde kullanılsa 250bin'de yağ yakmaya başlayacak bi araç LPG'de 200 leri göremeyebilir çoğunlukla.

İmkan var ise benzin ile kullanılmalı.

• selamlar iyi aksamlar tekrar arac ilgili ilandanda gorulecegi uzere istanbul plakaladir. benim kafami karistiran durum arac istanbul plakali olmasi ve aracin 3 aydir satilik ilanda durup musterisi cikmamasi! ben kendi capimda borusandan servisten arkadaslara sistemden aracin seceresine baktirdim.gecmisi duzenli ve temiz gorunuyo.ilk sahibinden en son ilanda yazildigi gibi 107 bin kusur km de servise girmis.e devlettende bakildiginda arac sadece 1 el degistirmis o kiside araci ilk sahibinden satin alan galerici arkadas.lpg konusuna gelirsek bu benzin fiyatinda bu araca benzinlede binebilirim.bu aracin su piyasada maksimum ederi nedir.? simdiden yorumlariniz icin tesekkur ederim.

• jasion J kullanıcısına yanıt
    Güzel kardeşim bu tür araçlar satıyorum deyince satılacak araçlar değil, bugün kaç kişi 3,0 I6 motora binmeye cesaret ediyor vergisini ödemeyi gözü kesiyor 1,6 bir arabadan bahsetmiyoruz, fiyatı da biraz yüksek olunca normal satılmaması.
    Temiz araba piyasasının her zaman üstünde olur bu arabada öyle bir araba, eğer uzun süre alıp bineceğim diyorsanız helalinden 75bin verilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allstar34 -- 17 Aralık 2014; 22:03:07 >
  • Ingiliz ve Alman sitelerine giriyorum onlarda hatta bizden fazla lpg takip kullaniyorlar ve bunu ve yorumlarini rahatca paylasiyorlar. Onlar da kesesini dusunuyor. Burada lpg deyince birak bmw yi baska araclar icin bile negatif tutum var. Tr de baska sitesnin bmw formuna girip lpg diyorsun kimse yanit vermiyor. Bmw ye lpg takilir miymis yok baska arac almis vs vs. Bmw ozel servisleri bile boyle tr de. Yok servise bile sokmazmis vs vs. Bu Kompleks nereden geliyor. Tr de araclar ingiltere ve almanyadan 2-3 kat pahali oldugundan midir. Cozemedim...

• Ha birde bir alman sitesi 258lik bmw nin cift vanos degilde valvetronik oldugunu soyluyordu. Lpg ye uyum problemi iyidir umarim. Zira 1 sene sonra 2006 3.0 in mtv si 3 binden 1600 e dusuyor. Onemli avantaj.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bmw 320d GT ( F34 )
    10 yıl önce açıldı
    bmw e39 520 alınırmı?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Burada bir ornegi var.

Ben de almanca bilmiyorum ama lpg lpi kelimelerinden konuyu cozebilirsiniz. Bazi siteler ingilizceye de ceviriyor. Bayagi teknik bilgi oluyor. Sikayet ise cok az. Iyi montaj onemli ve tercihen vialle, prins yoksa iyi bir italyan kiti de uygun diyorlar.

vakti olan baksin

http://www.e60-forum.de/thread.php?postid=63690

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.