Şimdi Ara

E63 AMG (Mıncıklanmış, 700HP) vs M6 (Stok, 560 HP) Drag & Roll (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
0
Favori
4.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ex_silver

quote:

Orijinalden alıntı: endum126

quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Otomobil mecmuasi yaomasa ne olacak volvoyu alt ettiklerini iddia etse rezil olur ki dergi,arti karsilastirmayi yapan dergi tarafli yayinlarina ragmen volvoya laf edememis ben olayi boyle okurum,

Polestar volvonun resmi motor sporlari prgramini yuruten sirket dedim,acar sitesini firma hakkindaki bilgileri okur ogrenirsiniz.
    Volvonun kendi motorlari ve geartronic sanzimaninida acar ogrenirsiniz.
    Volvi girdigi c ve d segmentlerinde rakiplerini husrana ugratti diye uzulmeyin bu kadar,ust segmetlere de saglam adimlarla geliyorlar,uzuntunuz baki kalabilir

Volvo Mercedes,Bmw olamadı diyen arkadaşa small overlap testlerini izlemesini tavsiye ederim.

Mercedes'ler resmen dağıldı.

small overlap testini honda civicte geçti.o zaman honda da geçti

Bu mantığı kurabilen biri olarak sana saygı duyuyorum

Volvo her zaman güvenlikte öncü olmuştur bence.

Mercedes'de konforda kalitede.

Bmw sportiflikte.

Audi Vw kırması bence.

Porsche 911'i ürettiği sürece ben ona hayran olacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yav halen skisinca satis rakami diyor adamlar,inanilmazsiniz valla.
    Tamam kardesim c 180 s60in 500 misli satiyor,passat cc de cls nin rakibi cok kral araba,tartismayalim sizinle bosa,l

• quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

Karsindakinin lafini anlayabilen kisiyle tartisilir. Okudugunu anlamayanla tartisilmaz. Bu konuda shadow umimltsiz bir vaka o yuzden ugrasma

Arkadaş şimdi dergi kaynağı veriyor

Bide dergi volvoya laf edememiş ben öyle okurum diyor.

Forumun seviyesi iyice düştü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ex_silver -- 20 Ekim 2013; 23:26:38 >
  • quote:

Yav halen skisinca satis rakami diyor adamlar,inanilmazsiniz valla.
    Tamam kardesim c 180 s60in 500 misli satiyor,passat cc de cls nin rakibi cok kral araba,tartismayalim sizinle bosa,l

Dergi kaynağı vermeye devam.Ben sana volvonun 1 çıktığı dergileri bulayım istersen.Paylaşırsın forumda en azından biraz katkın olur
  • pejo komikti cidden
  • Furkan 17 yaşında. Arkadaşları ona einstein, forumdaşları ise ayaklı haber bülteni diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: superstreet

Furkan 17 yaşında. Arkadaşları ona einstein, forumdaşları ise ayaklı haber bülteni diyor

Bahsi gecen uyemiz yasim 24Diyordu?

Dergi bulmana gerek yok kardesim,cihan bile v40i goklere cikariyor forumda,ona da ulas istersen satmiyor bu araba bir golf degil falan de mesela

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 20 Ekim 2013; 23:37:36 >
  • quote:

quote:

Furkan 17 yaşında. Arkadaşları ona einstein, forumdaşları ise ayaklı haber bülteni diyor

24Diyordu?

İnandınızmı gercekten hocam? Electrostatic nickiyle forumdaki ilk postlarini bilirim ben onun. Döktürmeyecekti öyle

• shadowgeist kullanıcısına yanıt
    26 olmasin.

• superstreet kullanıcısına yanıt
    Onceki uyeligin neydi senin. Derdin var benimle belli.

• Degerli uyemiz bu husus hakkindaki dusunceniz nedir?

Hangi husus?

• Pejo bir arkadaşa bakıp çıktı ve"gelappa"oldu :D
  • 17yas meselesi

• quote:

quote:

Bahsi gecen uyemiz yasim 24Diyordu?

Dergi bulmana gerek yok kardesim,cihan bile v40i goklere cikariyor forumda,ona da ulas istersen satmiyor bu araba bir golf degil falan de mesela

demogoji güzel şey.Olayın v40 ile golfle ne alakası var.

Sen dergilere inanmıyorum derken o dergiyi kaynak gösterirsen çelişkiye düşmüş oluyorsun.Bu kadar.Hadi sana güle güle.

Bu arada farklı bir konu ama A45 Amg nin Audideki rakibi Audi RS3 tür S3 değil.Geçen bir paylaşım yapmıştın.O yüzden.Yanlış anlama yardımcı olmak için söylüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ex_silver -- 20 Ekim 2013; 23:45:46 >

• Rs3 o donemde tanitilmamisti diye hatirliyorum,bu arada volvonun basarilari dedigim gibi uzmesin sizi,almanlar satista onde cok satan iyidir bosverin

• quote:

Rs3 o donemde tanitilmamisti diye hatirliyorum,bu arada volvonun basarilari dedigim gibi uzmesin sizi,almanlar satista onde cok satan iyidir bosverin

Eğer aynı fiyat politikasına sahip olan araçlarsa ve rakip araçlarsa tabiiki satış rakamları başarı konusunda en önemli göstergelerden biridir.
  • Size gore oyle,benim icin onemli olan aracin kac sattigi degil musterisine ne sunabildigidir.

Ilgi duydugun markalarin hepsi az sattigi icin boyle konusuyorsun. Toyota fanatigi olsan cok farkli konusurdun avensis42 ornegindeki gibi. Her konuda satis muhabbeti yapilir mi arkadas

• Benim ilgi duydugum tek marka jaguar,digerlerine karsi net bir tavira sahibim:
    Musteriye ne veriyor,kaca veriyor.
    Ovdugum markalarda fazlasini veriyor,hepsi bu.
    Benim kriterlerim arasinda alaman,panzer,sorunsuz capon,millet niye cok aliyo,tank,cok satiyo,cigerli,cls nin rakibi tarzi seyler yok,forumun genelinde de yok,
    sizi uzuyor biliyorum ama almanlar yuz misli fazlada satsa gercek olan bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 21 Ekim 2013; 1:03:58 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.