Şimdi Ara

E63 AMG (Mıncıklanmış, 700HP) vs M6 (Stok, 560 HP) Drag & Roll (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
0
Favori
4.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Maalesef volvoyla problemi olan forum uyelerinin tamami alman sempatizani.
    Volvonun kalitesi saglamligi birilerinin agirina gidiyor elden birsey gelmez.
    Golf v40tan kaliteliymis sunun konusunu acsa 5sayfa dalga gecer millet halen de soylediginin gercek disi oldugunu kabul etmiyor arkadasimiz.
    V40in malzeme kalitesini gectim koltugu golfu satin alir.
    C serisini makyaj yapa yapa nereye toplayacaksiniz,yarin gitsem hatay has a a serisini kanirttiklari gbi onuda kanirtsam passat kaliteli mi diyeceksiniz pes yanibildiginiz janjanlanmis kokpit iste,s60in eskisine de yenisine de binsen tas gibi kaliteyle karsilasiyosun,v40in ne oldugunu tescilli vag fanatikleri bile kabul etti bu forumda,herzaman soyluyorum konusunu acamayacaginiz seyi forumda dillendirmeyin gulunc durumlara dusuyorsunuz
    Volvo model gami ve cap olarak asla almanlarim seviyesinde degil bunu defalarca kere soyledik ama satisa sundugu bu iki arac almanlardan daha ustun.
    Teklifim halen gecerli buyrun golf v40tan daha kaliteli diye konu acin gorelim

golf veya herhangi bir vw nin premium araçlar ile karşılaştırıldıgında hep aklıma bu reklam geliyor.

Video

• Ne kavga etmişsiniz arkadaş ya...
  • quote:

Maalesef volvoyla problemi olan forum uyelerinin tamami alman sempatizani.
    Volvonun kalitesi saglamligi birilerinin agirina gidiyor elden birsey gelmez.
    Golf v40tan kaliteliymis sunun konusunu acsa 5sayfa dalga gecer millet halen de soylediginin gercek disi oldugunu kabul etmiyor arkadasimiz.
    V40in malzeme kalitesini gectim koltugu golfu satin alir.
    C serisini makyaj yapa yapa nereye toplayacaksiniz,yarin gitsem hatay has a a serisini kanirttiklari gbi onuda kanirtsam passat kaliteli mi diyeceksiniz pes yanibildiginiz janjanlanmis kokpit iste,s60in eskisine de yenisine de binsen tas gibi kaliteyle karsilasiyosun,v40in ne oldugunu tescilli vag fanatikleri bile kabul etti bu forumda,herzaman soyluyorum konusunu acamayacaginiz seyi forumda dillendirmeyin gulunc durumlara dusuyorsunuz
    Volvo model gami ve cap olarak asla almanlarim seviyesinde degil bunu defalarca kere soyledik ama satisa sundugu bu iki arac almanlardan daha ustun.
    Teklifim halen gecerli buyrun golf v40tan daha kaliteli diye konu acin gorelim

Arkadaşım hala işine gelmediği için yalanlar yazıyorsun.Sana yukarıda açıklamasını yaptım.

Sen a serisi çıtırdıyor diye video paylaştın mı?paylaştın

Buna bakarak volvo v40 C serisinden kaliteli dedin mi ?Dedin

Bende doğal olarak sordum madem öyle golfün işçiliğide a serisinden iyi oda çatırdamıyor?o damı a serisinde iyi demek olmuyor mu bu senin mantığına göre?Oluyor.
    Sen bastırnca ses geliyor diye bütün aracın kalitesini genellersen sana bu soruyu sorarlar.
    Yapan sensin eden sensin.

Ben anlıyorum seni merak etme.kaçacak delik bulamayınca buralara sığınıyorsun anca
    yazdıklarıma cevap veremeyince konuyu burada sabitleme çabası içerisindesin ancak olmuyor.Ben sana cevap veriyorum sen aynı yorumu tekrar atıyorsun:D

Yine aynı şeyi yazacaksın biliyorum ama durumun kritik arkadaşım.

Şu forumda senin kadar çelişkili.Birine daha rastlamadım.

Ayrıca forum kimki dalga geçerler vs diye söylüyorsunBu kadar bilgisizin bir arada olduğu forum mu karar mekanizması.Kendini böyle mi tatmin ediyorsun.

Dünyaca ünlü topgear programı karşılaştırıyor al arkadaşlarını onlarla dalga geçin hadi

• quote:

Orijinalden alıntı: ex_silver

Bu kadar bilgisizin bir arada olduğu forum mu karar mekanizması.

bir de konu açmaya gelince şu modlara girmenize bayılıyorum.
    foruma mı danışıcaz?
    ne anlar ki bu forum?
    Ben takmıyom zaten forumu

Evet bu forumda bilgisiz insanlar var haklısınız,ama en azından bir şeyler öğreniyor,fakat alman sempatizanlarına bir şeyler öğretmek bilgisizlere bir şeyler öğretmekten yüz bin kat daha zor.
    A serisi çıtırdıyor diye golf v40tan kaliteli alayını alır yorumu yapıp konu açmaya gelince ben forumu takmıyom muhabbetine girmek yeterince komik zaten,top gear izlemeye gerek yok.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ex_silver

Bu kadar bilgisizin bir arada olduğu forum mu karar mekanizması.

bir de konu açmaya gelince şu modlara girmenize bayılıyorum.
    foruma mı danışıcaz?
    ne anlar ki bu forum?
    Ben takmıyom zaten forumu

Evet bu forumda bilgisiz insanlar var haklısınız,ama en azından bir şeyler öğreniyor,fakat alman sempatizanlarına bir şeyler öğretmek bilgisizlere bir şeyler öğretmekten yüz bin kat daha zor.
    A serisi çıtırdıyor diye golf v40tan kaliteli alayını alır yorumu yapıp konu açmaya gelince ben forumu takmıyom muhabbetine girmek yeterince komik zaten,top gear izlemeye gerek yok.

Dediğim gibi yapmışsın yine.Cevap yine yok.:)
    Sen bal gibide benim ne dediğimi biliyorsunda işine gelmiyor.Kendini çok akıllı zannediyorsun ama zannediyorsun

Dergi karşılaştırması koyayım mı bu arada hemde senin konunun başında paylaştığın medyanın karşılaştırmasını:)

volvo önde olunca kaynak gösterip volvo geride olunca aynı mecmuaya safsata yalan diyen biri asıl fanatiktir.

Hem kendinle çelişiceksin hemde çıkış yoku aramak için yalana dolana başvuracaksın:)

Bu arada şu dediğimi bir göster hele
    "A serisi çıtırdıyor diye golf v40tan kaliteli alayını alır"
    Hadi bekliyorum

A serisi çıtırdıyor diye konu koyup v40 hpsinden kaliteli işte diyen sensin bunun üzerine golfte çıtırdamıyor o damı onlardan üstün yani? diye soru soran ben.Yukarıdaki anlamı çıkarıp söylediğimi iddia eden sen :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ex_silver -- 22 Ekim 2013; 17:59:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ne diyonuz la siz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

ne diyonuz la siz.

Sen yetkili bi abiye benziyosun. El atıver hocam şu olaya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

ne diyonuz la siz.

Ex_silver arkadasimizin son bombasini konusuyoruz,bakti volvo almanlardan kaliteli golfe sardi kardesimiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.